donderdag 28 februari 2008

Nottie

Paris op de première van haar nieuwste (ik weiger het woord film hier te gebruiken): "The Hottie & the Nottie". Let op de lege rij achter haar waar een dombo extra veel bekertjes neergezet heeft om aan te tonen dat er heel erg veel volk in de zaal zat. WAHAHAHAH
Would somebody please kill her??? nie meer wijs :(

zaterdag 23 februari 2008

Lust Caution: ***

Ik ben er weeral vroeg mee,i know, maar hier alsnog een kleine 'recensie'.
Zeer erg genoten van deze film van Ang Lee. Het verhaal was inderdaad volledig hetzelfde als dat van 'Zwartboek' van Verhoeven maar ik vond deze toch een tikkeltje beter (Zwartboek was ook zeer te genieten daar niet van!). In Lust Caution wordt minder aandacht besteed aan het hele oorloggebeuren (hier in Shangai) maar de er wordt veel meer ingezoemd op de relatie die de 2 hoofdrolspelers met elkaar hebben. En wat voor hoofdrolspelers!!! De man boven op het prentje (naam ga ik zelfs niet proberen schrijven :p) vond ik al enorm goed in 2046 maar hier is hij echt TOP. Trouwens wat een uitstraling heeft die man. Hij speelde de meest verschrikkelijke rol, een bruut, een beest zonder enige moraal doch af en toe was daar een sprankeltje menselijke emotie zichtbaar wat hem eigenlijk aantrekkelijk maakte (bijzonder raar). Om nog maar te zwijgen van zijn tegenspeelster: geef dat meiske een oscar please.
En de talrijke seksscènes waren...ja amaaai: vonken en vuur, pure chemie, soms zacht dan weer verschrikkelijk ruw en zelfs heel wreed maar vooral prachtig verfilmd. Hoe zij dan achteraf uit haar rol als verleidster viel en gebroken achterbleef...
Je ziet, tis me bijgebleven :) en dat is een goed teken!

The Perfect Summer Dress

Kirsten Dunst for Miu Miu

Mooiste feeënjurkje

De 'verfspatten' jurken vn D&G met links en midden 2 van mijn favoriete modellen Gemma Ward en Jessica Stam

Mijn favoriete reclamecampagne van deze zomer, doet me wat Tim Burton-achtig aan.
LA FILLE HEEFT ZIN IN ZOMER en MARTINIS MET EEN PARASOLLETJE

donderdag 21 februari 2008

Andshe'snoWallflower

Without looking cheap
Cute shoes & a little picnicbasket
Only She can do

Kom op konijntje wiebel wiebel huppel

Hoi you bunnies mwa
Zit al de hele dag met dat liedje van dat konijntje in mijn hoofd (dat met die vette beat, van de jeugd van tegenwoordig? weet niet) maar het gaat zo: "komop konijntje wiebel wiebel huppel huppel doe je dansje doe je ding" en het geraakt dus niet meer uit mn hoofd :(
Na wat kliniek (zelf gevaccineerd whieee) en les, deze namiddag eens nr Gent mn rondje gedaan.
Mij laten slieren :o :o Oei kheb mijn schade van in Antwerpen precies nu x 300 ingehaald. En kheb maar 3 stuks gekocht eigenlijk, wel vree degelijke: een leder motorbiker jacket (zo grease :p), een pull-ke en een zomerkleedje uit de mer du nord. Wel een kostelijk affaire. Maar nu ist GEDAAN. Nu sparen. Oei en kben heel erg aant twijfelen om terug naart galabal van de Diergeneeskunde te gaan maar dan ga ik nog een kleed nodig hebben en schoenen o damn.
Koen, kheb ook een klein (verjaardags)kadootje vr je gekocht :) Lap verklapt, wou het eigenlijk nog niet zeggen mr ja.
Volgende blog: de beloofde foto's en mss foto vn 'het kadootje' :p (verpakt é ajaaa)
Oja das waar op, ik moest nog eens volk trekken zeker naar hier hmmm

Tot de volgende
ps: tom, als je zin hebt mag je altijd eens je blogadres doormailen hoor (tenzij je het lievr vr jezelf houdt)

zondag 17 februari 2008

AAAw

Ja ik ben wakker!!! :)
Maar na zo'n turbulente week heb ik nauwelijks voor iets tijd eigenlijk.
Dus dit wordt weeral een heel kort berichtje.Gisteren idd hele dag geshopt maar NIKS gekocht :o :o zo abnormaal vr mij! maar flink é ;)
nee vond gewoon niks dat mij aanstond eigenlijk (ja eigenlijk wel, maar dat waren dan zo'n onmogelijk dure dingen) maar voor de rest wast superleuk.
Wel overal pijn (aaw mijn voeten & schouders) van gisteren en vanmorgen werken en gewoon vn hele week rond te tsjolen.
Heb ook zeer goed nieuws: weet al al mijn punten (wel in horten en stoten te weten gekomen dus twas iedere dag spannend :s): een 12 vr pathologie, 12 vr heelkunde, 12 vr farmacologie en 13 vr toxicologie :o was zelf vree verschoten. Dermee loop ik al een heel weekend overgelukkig
(en ik niet alleen)
Daarnet met al mijn cursussen nr beneden gezeuld om mappen vrij te maken. Nu nog wat werk om al mijn nieuwe te klasseren.
Vanaf morgen een hele week kliniek inwendige ziekten. en derna ben ik van mijn klinieken af! yes, weer wat ademruimte
Hmmm, ok thats it , kmoet dringend ier weer in gang schieten want moet al om half 8 terug in gent zijn + nog mijn zus voeren.
Oja: wel gisteren van mijn zus een zelfgemaakte (!) t-shirt gekregen (beetje op aanvraag wel :p) waarop herten staan met hypnotiserende gele ogen. Ben er echt ZOO zot van!! Als ik eens tijd heb, post ik een fotooke ervan.
En dan ook nog op Ebay van de week dit antiek stukje gekocht vr mijne Dodo's é ;)

Allez ben nu weg!!! Tot laters mwa
Bedankt vr de Valentijnsdingetjes , helaas is Valentijn dit jaar een beetje aan mij voorbij gegaan :s

dinsdag 12 februari 2008

Krishna Krishna Hare Hare

Dag sexy hummeltjes!!!(net gehoord op stubru toen het ging over koosnaampjes (je weet wel, met valentijn enzo) en terwijl realiserend dat dit MIJN koosnaam is vr iemand!! Eilaba, ik wil hier een patent op é)

En hoe was mijn weekendje in de Ardennen?? Héél relaxed en zalig gelukkig makend + nog steeds in 'relax-modus' zoals mijn vriendje et zo mooi kan zeggen.
Niet gezien: geen ene bambi te bespeuren! zelfs geen everzwijn! zelfs geen konijn! NIE WIJS
Wel gezien: watervalletjes, hobbit-dorpjes, forten & kastelen, leuke picknicplaatsjes, het zonnetje, een savanne die me deed denken aan Ayla & Jondalar jagend op mammoeten uit de oertijd en een vree freaky sekte!

En over die sekte iets meer: fréderic wist dat er ergens rond Durbuy een vestiging lag van de Hare Krishnas en hij was daar vroeger al es geweest en een rondleiding gedaan enzo. Nu toen we Durbuy bezocht hadden (heel leuk stadje trouwens) moest ik die Krishna's ook eens gaan bezien natuurlijk. Ben daar altijd al nieuwsgierig naar geweest, mb hoe die leven enzo. Weet nog dat we in het middelbaar eens een groepswerk moesten maken en Ruth ;) & Jesse ;)& nog een paar hadden de Hare Krishna gekozen als onderwerp. Ze zijn toen in Brasschaat, dacht ik, die gaan bezoeken maar twas moeilijk om er binnen te geraken (meen ik mij te herinneren).

Wel in Durbuy kregen we een rondleiding (4,5 euro te betalen) van zo'n HK zelf. Maar hoe schoon die da daar ge-arrangeerd hebben!!! Zo'n kasteel, midden in een bos, met nog 45 hectares ofzo erbij en ze zijn heel da dorp aant opkopen en alsmaar aant bijbouwen. Nu zijn ze een 'universiteit' aant bijbouwen waar er 80 studenten Theologie & Wetenschappen komen volgen binnenkort. En vr de rest staan er rond hun kasteel allemaal huisjes van getrouwde HK koppels met kinderkens oja en ook nog moestuinen , rozentuinen, serres, logieruimtes enzov. Eerst kregen we zo een filmpje te zien over hun geloof (Indisch), goden, stichter, dagtaken,...

Daarna mochten we de tempelzaal binnen (schoenen uit) en wat was me dat daar :o Al hun goden stonden uitgestald in de gedaante van poppen op een groot marmeren altaar. En al die poppenkleertjes maakten ze zelf, superkleurrijk en glitterend als ge da zo allemaal bijeen ziet. Die poppen worden elke dag verse kleren aangedaan (?) en da ritueel neemt zo een 4 uur in beslag. Toen moesten we hun liedje zingen: Hare Krishna, Hare Krishna, Krishna Krishna Hare Hare, Hare Rama Hare Rama, Rama Rama Hare Hare. En ondertussen die gids maar meedoen met haar simbaalkes. Kvond het er een beetje over en vooral bizar, maar allez gauw.
De Hare Krishnas hebben elk een soort van paternoster met 154 kraalkes en bij elk kraaltje moeten ze ong 18 x da liedje zingen PER DAG. Je zou van minder zot worden :s.
Wat hebben we verder nog bijgeleerd hmmm aja dat ze leven van hun 'restaurant', hun 'boetiek met zelfgemaakte kunst', hun rondleidingen, hun kookcursussen en yogalessen, en van donaties. En dat er daar wel erg jonge meisjes en kindjes rondlopen ook (helemaal gesluierd zoals elke HK). En dat ze bijna allemaal Krishna heten, naar hun vader Krishna, naar diens grootvader Krishna. AAAAAAARg

Ok ok, genoeg derover, nu enkele sfeerbeeldjes:

Zoals ge ziet sta ik weer op elke foto nogal de toerist uit te hangen :p

donderdag 7 februari 2008

Mijn rond-tsjoldag...

Amaai, vandaag bijna continu in mijn auto gezeten: iedereen rondvoerend en rondhotsend naar her en der. kben MOE en kga SLAPEN nu :p
Het goede nieuws is: ik heb een nieuwe bril!!!

Bril, bril? gij hebt toch geen bril! Toch toch, als reserve voor als mijn lenzen eens ni gaan.

Ik een twijfelgeval zijnde: twas een aartsmoeilijke keuze.

In de winkel wist ik dus echt niet wat gekozen, dus zei die mens zuchtend: pak de brillen eens mee en toon ze eens thuis aan meerdere personen ofzo. Uiteindelijk vond iedereen mij mooi met een roze/paarse Ray Ban met redelijk brede monturen maar rechthoekige, strakke glazen. Kheb die dan maar genomen en kben er echt blij mee.

Kben van plan om die wat meer op te zetten en minder mijn lenzen. Want kben echt alsmaar blinder aant worden:

-3 en -4 aarg.

Maar goed. Kga mij in mn bedje gaan smijten nu.

Morgen naar de Ardennen tot zondag. En dan maandagochtend al om 8 u in de pathologie in Merelbeke staan. Baaaaah weer die lijkstank op mijn nuchtere maag, mjammie. Maar daar denk ik nog niet aan!

Oja en gisteren nog mijn vinger gespiest terwijl ik wortels aant raspen was op ons 'mandoline' (een levensgevaarlijk multifunctioneel keukenspul dat mijn mama eens gekocht heeft van zon marktventer) Ik ben dan bijna flauwgevallen (bij mezelf kan ik daar echt ni tegen!!!) en mama ook bijna en papa kwam dan thuis en hij kon het ook ni aanzien dus lag ik daar maar met mijn vinger die verzorgt moest worden :p Maar daar kwam frederic dan binnengewandeld en heeft mn vinger verzorgd ooooh.

Eigenlijk wast maar een klein sneetje hoor.

Oja Koen: ik heb oasics hoor, maare da zijn zo van die witte 'sletskes' met roze en blauwe streepjes opzij bij mij. Wel mooi en makkelijk maar niet direct om te sporten dus kdenk da jij andere bedoelt ni?

ik heb momenteel Nike Airs yeah baby!!! Dat is als lopen op kussentjes!

Wacht kheb een fotooke ervan, want kheb ze op Ebay gekocht. Ja inderdaad jullie 2 zijn ier mijn hele blog aant volschrijven zodat het lijkt alsof ik keiveel reacties heb :p Doe zo voort zou ik zeggen hihi
Ik moet eens dringend wat meer volk aantrekken, kzal daar binnenkort eens mijn werk van maken. Maar ge hebt ook nog altijd van die 'stille' 'stiekeme' lezers die nooit reageren he, de snoodaards!!!! Och ja zolang ik hier maar kan brabbelen dan ben ik allang blij :)
Ok, tot maandag!!!
XXXXXXX
PS: OJAAAAA das nog waar ook: kheb LUST CAUTION gezien!! In de sphinx, meer daarover later

dinsdag 5 februari 2008

maandag 4 februari 2008

Alpha Dog: **


Gisteren deze gaan huren. En...teleurgesteld. Had de verhaallijn veel beter verwacht. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal: hier hadden ze echt veel meer kunnen mee doen, de film miste kracht en ging eigenlijk nergens heen. En met kracht bedoel ik niet een hoop constant geschreeuw en gevloek want dat was dan weer wel aanwezig & redelijk irritant na een tijdje. Enige pluspuntje waren de vertolkingen! En dan nog van deze met de minste ervaring als acteur: Justin Timberlake en Emile Hirsh in het bijzonder. Wel Wel, klasse (moet 'Into the wild' nog eens gaan zien btw). Wat Sharon Stone & Bruce Willis in deze film kwamen doen, is mij nog een raadsel. Om volk te trekken in de cinema natuurlijk, pff de regisseur had ze er beter uitgekieperd en zijn hoofdpersonages nog wat meer uitgediept. Conclusie: Zeer LUIDE film, inhoudelijk kon het mij weinig boeien noch raken.

Een gemiste kans!

zondag 3 februari 2008

Treats 4 myself

Yyyesss ! nieuwe dingeskes! Mij eens goed afgereageerd tijdens het winkelen ;)

gisteren ongelooflijke dag gehad

Black suede boots: Marc by Marc Jacobs (miii in loooove)

Grey 'Lazy Sunday' Tracksuit: Jane Sport

















En dan nog Fashion Against Aids gesteund en een t-shirt van Timbaland (voor wie mij goed kent weet dat ik diehard fanben: zo ne koddiebollie neger met sproeten) gekocht.

Dan nog een beetje basic dingen en een investering voor op Ebay en tis al

Oja iemand de nieuwe film van Ang Lee al gezien? Ik ga er waarschijnlijk heen met mijn zus, heb al veel positiefs gehoord, maar ik twijfel ook nog tussen een paar andere. Anyway, als ik hem kies, laat ik jullie weten wat ik ervan vond.

DADADA

vrijdag 1 februari 2008

Maar jongens ZALIG

Tis eindelijk gedaan... ! Na weken labeur, eindelijk weer doen wat ge graag doet: ik besef het nog niet. Moet wel maken dat ik niet weer in een put val, dus kga mijn week vol plannen met allemaal leuke dingskes:

* beginnen met vanavond nr desperate housewifes te kijken met zoeti en viti

* nr Antwerpen met viti

* nr Zee met mama en peem (ooh en gaan eten naar Lucy Chang yes!! Daar moet ge zeker nrke 61 nemen!!! Overheerlijk)

* weekendje ardennen met zoeti

* mijn kamer kuisen en opruimen oei oei das pas nodig

* Mijn lijf weer laten gewend worden aan 'eens niet zitten'

* Sporten

* SLAPEN RUSTEN LEZEN

* (Literatuurstudie schrijven) maar da zet ik bewust tussen haken man man

* nr Brugge met Rani en Ruth

* Inhaalmanoeuvre 'films zien'

* nr Brussel bij Koeni

* nr Brussel naar AB met zoeti

Ja, kziet al kzal er meerdere weken voor nodig hebben :)

Ok, ben weg, gaan aperitieven! mjam
nog ietske wat ik gevonden heb:
Heetste koppel ever!