maandag 31 maart 2008

Upskirt Moments

Stormy weather don't hold me back to wear a skirt.
Though to loose control over your skirt is... rather *embarrasing*



Wat Els Pineau het liefste doet...

It made Marilyn famous...

Even men cannot escape...


Neither Sarah Jessica Parker

Or Fergie...:s

Or me...whoops

My head




Hoi Hoi,
Tijd voor nog eens een postje zeker.
Gisteren superavond gehad. Fréderic en ik schuimen namelijk regelmatig eens een biercaféke af en het is zo de gewoonte om vr elkaar een biertje te kiezen.
Zo bestelde ik eens in 'De dulle griet' op de vrijdagsmarkt een Judas voor hem en hij voor mij een Satan. Ook van ne goeien geuze zijn we vree zot.
Nu gisteren zijn we naar café 'De Hopduvel' geweest (link) en twas supergezellig.
Hoe later op de avond hoe plezanter natuurlijk.
Ik heb voor Frederic een Pilaarbijter besteld en hij voor mij een Dulle teve (Mad Bitch). :s Dat bier was 11 graden en aangezien ik tegen bijna niks kan, zat het al snel ferm in mijn hoofd.
Derna nog een Kwak gedronken samen en frederic heeft ook nog een foccacio met mozarella besteld want hij had nog nie eens gegeten. Was lekker!!! (ik proef van alles mee hé aja :p)
Vanmorgen heel laat wakker geworden met een suf gevoel en een lichte hoofdpijn, de zonnestralen deden pijn aan mijn ogen. Ironisch genoeg stond er ook een Houten Kop op de bierkaart, maar die had ik nie eens gekozen.
Planning voor vandaag (ook al is er alweer een halve dag gepasseerd):
- propodeutica grote huisdieren afwerken
- farmaco dringend beginnen (moet nog een boek + een half doen vóór vrijdag aarg want int weekend ga ik nr zee)
- Aanpassingen aanbrengen in de literatuurstudie die ik vandaag verbeterd terug heb gekregen. Hmm toch nog meer werk dan ik dacht hieraan.
- Mijn hondje laten genieten van het zonnetje
- Vanavond nr dat programma van Annemie Struyf 'Ladies First' kijken want tis over ex-presidentsvrouw v/d Filipijnen Imelda Marcos (bezitster van 3000 paar schoenen!) die Annemie zal beladen met kadoos! Ja tis niet moeilijk van zo rijk te zijn als ge jaren lang u volk gepluimd hebt natuurlijk.
- En dan nog Peking Express

Oja heb ook nog paar foto's van mijn nieuwe aanwinsten whieeee :) Maar nu ist finito ze voor april en mei en juni! Tot alst weer solden zijn...

Bronze ballerina's van Clarks. Plus nog een 2de paar sandalen van Clarks maar die zijn niet zo mooi, kheb ze gekocht puur voor het comfort voor een keer :p Om te goed te kunnen stappen als ik op reis ben.

Zomerse Oorringen van Israëlische ontwerpster Ayala Bar.

zaterdag 29 maart 2008

Vanessa Paradis - Divine Idylle

Ik heb even geen zin om te schrijven over wat mannen niet begrijpen. Wat mannen nu niet begrijpen, zullen ze nooit begrijpen. Hoeveel schrijfsels we er ook aan wijden ;)
In de plaats ga ik genieten van het eerste lentezonnetje met dit goddelijke liedje in mijn hoofd.
Enjoy!

vrijdag 28 maart 2008

Transparant

Today I was sent the Chine Collection dress I won on Ebay. Soon I discovered the dress is completely transparent! The seller hadn't mentioned this in his auction.
:s
I think I'm gonna keep it (or maybe sell it later) I really like the vintage feel: the lace and the silk hem.
I already began brainstorming to find a way to wear it.
Here I wear another dress underneath.
I can also wear the dress as a beachdress, lingerie, nightgawn, underneath a skirt, ...
Other ideas? Please tell me!

[wijvenweek] kinnekes

Kinderen
Vorig wijvenweekonderwerp (huishouden) heb ik overgeslaan omdat dit nog geen toepassing op mij heeft en ik ook moeilijk over een huishouden kan meepraten.
Ook het onderwerp kindjes is nog niet echt aan de orde voor mij.
Toch komt mijn moederinstinct regelmatig aan de oppervlakte :p
Ik ben altijd al zot geweest van kindjes (zie mijn talrijke babysitjobkes int verleden)
Nuja, vroeger hadden meisjes op 22 jarige leeftijd al een hele kroost :).
Zie naar mijn grootmoeder (langs papa's kant). Ik denk dat ze 16 was toen ze haar eerste op de wereld zette. Er zijn er nog 7 gevolgd waaronder 2 miskramen.
Tegenwoordig gaat carrière voor.
Zo ook bij mij.
Er is zelfs nog geen sprake van carrière. Eerst dat diploma nog.
Dat vooral begint serieus te pieken.
Na 17 jaar in het school te zitten (kleuterschool nt meegeteld), begint het toch tegen te steken.
Mijn vriend staat bijvoorbeeld al een mijl verder met zijn leven.
Dat vreet soms.
Maar toch heb ik geen haast.
Genieten zolang het nog kan is de boodschap :)
Ik ben van plan om eerst nog beetje te reizen, de wereld te zien. Want met zo kleine koters...wordt reizen helemaal anders.
En veel te werken en veel sparen natuurlijk.
Misschien een eigendom zien te bemachtigen.
DAN pas zullen de kindjes komen, niet vroeger.
Eigenlijk...ik zit dat hier allemaal te plannen.
Maar het leven kan nog zoveel wendingen geven.
Zeker op mijn leeftijd.
Wie weet waar en met wie en hoe ik nog terechtkom.
Maar ik wil zeker en vast kinderen!
Mijn richtleeftijd is 29-35 jaar.
Oja en ik wil het liefst een jongetje en een meisje :)

donderdag 27 maart 2008

La vie en rose: *****

Wow...echt wow...
Oscar dubbel en dubbel en dubbel en dik verdiend!

woensdag 26 maart 2008

[wijvenweek] my man & mannen int algemeen

Mannen
Tzijn rare wezens maar wij vrouwtjes (ik toch!) kunnen niet zonder.
Ik ken veel mannen.
Ik kan zelfs zeggen dat ik meestal beter overeen kom met mannen dan met vrouwen.
Ze zijn gewoon zoveel MAKKELIJKER.
Ze hebben gewoon meer gevoel voor humor (kgaat ni ontkennen, tis echt wel zo!)
Ze zeggen wat ze ook werkelijk bedoelen.
En dat zonder omwegen.
Ik kan daar beter mee om. Omdat mijn denken zelf nogal chaotisch en ongestructureerd is (alhoewel alst echt moet, durft de logica wel eens opduiken zo af en toe), heb ik het denken van een man naast mij nodig! Allez nodig! Ik heb niks nodig hé, ik vind het laat ons zeggen aangenaam. En veilig.
Mijn vriendje is zo'n voorbeeld.
Ook al pruttel ik ALTIJD tegen en heb ik altijd wel iets van commentaar, veelal moet ik toegeven dat zijn denkpiste beter, mooier bedacht is en ons rapper tot het doel zal brengen.
Maar mannen hebben ook veel aan ons, vrouwtjes, jazeker!!!
Wij brengen de warmte, de gezelligheid, troost, het gebabbel over nikske speciaal, de emoties, de sfeer, het trots zijn op ons ventje, het boeiende complexe, het geven van MEERDERE oplossingen en niet 1 (jamaar kan het niet zo ook??? En zo??En azo?? Op die manier kan het ook! Waarop mijn vriend zot wordt :p) Allez ik ben toch zo.
En dit vinden jullie mannen ook superleuk, geef maar toe.
Maar niet alles aan mannen is rozengeur en manenschijn.
Het irritantste vind ik persoonlijk:
1) Het selectief doof zijn
2) En het niet begrijpen van subtiliteiten en hints ECHT ERGERLIJK
3) Het slordige (let op: geldt lang niet voor alle mannen)
Toch ben ik superblij met mn zoeti, mi love him to death! En met het gezelschap van alle mannen die ik ken! Moesten er hier enkel vrouwen rond lopen, ik was al lang dood!
Nu even over het type man (uiterlijk). OLALA, ik weet heel goed welke ik knap vind. Allez, we zullen eens zotjes doen en hier een paar onbereikbare exemplaren opzwieren.

Man nr 1: cliché cliché :D maar altijd al een crush vr gehad trouwens hij wordt knapper met ouder worden!!!

Man nr 2: James Dean! En nope mijn hond is niet naar hem genoemd!

Man nr 3: Gabriel Rios, toch ook wel een koddi

Man nr 4: (of misschien nog beetje jongen) Joseph Gordon-Levitt. Ken je van 3rd rock from the sun, Brick, Mysterious skin, ...Wordt alsmaar beter als acteur vind ik en het speelse dat hij over zich heeft..very aantrekkelijk! BTW: ja, dat is Claudia Shiffer.

Man nr 5: Mooiste ouder wordende man


Man nr 6: The Godfather!! De ultieme badboy. Gewoon superuitstraling!!

dinsdag 25 maart 2008

Kotkotkedei

Net mijn kipje een stukje ervan verorberd mjam. De rest is beloofd aan zoeti
* Zou ik vanavond naar Vermist kijken op vt4 of naar La Vie en Rose (leven van Edith Piaf met Marion Cottilard in hoofdrol)? Hmmm. Misschien het eerste. en het tweede morgen.

[wijvenweek] shoppen

Shoppen
Aangezien mijn blog een echte wijvenblog is en ironisch genoeg er enkel mannen reacties geven, probeer ik mij toch nog eens tot mijn doelgroep te richten (ge moogt wel mijn blog blijven volspammen mannen ;) kheb dat graag). Trouwens, een geestig initiatief die wijvenweek.
Bon, het thema van vandaag is ....je raadt het al....shoppen! Daarvoor moeten ze bij moi zijn zenne!!! Ik kan eindeloos vertellen over shoppen, tis namelijk 1 van mijn obsessies. Zo 1 keer in de week heb ik een onweerstaanbare drang om terug alle winkels in gent af te dweilen. Meestal probeer ik die drang tegen te houden door tegen mezelf te zeggen: 'Kalm Kalm, u budget kan dat niet aan...U kleerkast gaat binnenkort uitpuilen...De solden moeten nog komen...Ge zou beter gaan studeren in de plaats...Mn lief ga me zot verklaren...Kalm blijven. Dit werkt heel goed want niet veel later tuf ik braafjes terug naar huis.
Als dat nog niet erg genoeg is, bestoken ze me via de post met allerlei boekjes van de nieuwste collecties van mn favoriete merken. De verslaving nog wat aanwakkeren nu ze juist onderdrukt was..ja doe maar! Zucht :)
Langs de andere kant...dit is toch ook een beetje normaal! Ik ben een meisje en ik tut me graag op nah. Een echt echt meisje tut zich graag op en heeft graag om de 2 dagen (:p) iets nieuws! Ik kan er enorm van genieten om een uniek stuk op de kop te tikken, ik kijk er dan elke dag 2 keer naar, voel er aan, snuif eraan en koester het als een bezetene!!! HIh
Mijn zoeti beweert dat als ik iets gekocht heb, het uren erna nog aan mij te zien is, ik gloei, ben helemaal euforisch en allerlei stoffen komen vrij in mijn hoofd. Een beetje zoals iemand die een marathon gelopen heeft, die voelt zich erna ook intens gelukkig :p.
Ik koop graag modeboekjes (hou van mooie styling en fotografie), kijk graag modeshows, ben altijd benieuwd naar de nieuwste collecties & creaties. Ook voor de mensen rondom mij heb ik een heel kritisch detecterend oog wat betreft kledij: haast van elke mens die ik tegenkom kan ik van minstens 1 kledingstuk dat hij/zij draagt, zeggen vanwaar het komt of welk merk het is. Ook verkeerde snit, kleurencombinatie, rare verhoudingen, verkeerde maat enzovoort vallen mij heel erg op. En dan denk ik er al snel bij wat wél bij die persoon zou passen.
Door dit alles voel ik mij soms héél freaky. Ook omdat de mensen die ik ken daar in de verste verte niet mee bezig zijn hmm. Enkel mijn zus, ma en pa(!) :p komen in mijn buurt :) dus misschien is deze ziekte erfelijk ofzo.
Alright, nu wat specifiekere info dus aan alle mode/shophaters: jullie hoeven niet meer verder te lezen.

Favoriete shops: Urban Outfitters, H&M, Zara, Essentiel, Mer Du Nord, Chine Collection, Gomina in Gent, Grusemeyer in Deinze, Hautekeete in Deinze, Fragine in Deerlijk, Limoncello in Deinze, Armani in Brussel (voort interieur), Cocodillo in Antwerpen, Just in Case...!

Favoriete designers/haute couture: Prada en miu miu, Marc Jacobs, Vandevorst, Dries van Noten, Chanel (zeker niet alles), Diane von Furstenberg, Viktor & Rolf, Designers Remix, Alexander Wang, Philip Lim, Armani Privé, Missoni, Pucci, Bruno Pieters, Hugo Boss, Paul Smith voor de mannen, Sonia Rykiel, Valentino, Lanvin, Givency,...!

Favoriete tijdschriften: Vogue! Marie Claire, Lula en glamit

Aan het sparen voor (ooit):
Marc Jacobs turn lock bag

Christian Louboutin Satin Knot Pumps

pieces of art: http://www.christianlouboutin.fr/

Volgend wijvenweekonderwerp is 'mannen'

Lees andere wijvenweekblogs + info op: http://www.wijvenweek.be/

Wijvetjes, als jullie nog shoptips, leuke adresjes, leuke sites weten, u niet inhouden om een reactie te sturen!!

XXX Maxie

maandag 24 maart 2008

Voskenslaan!

Me, wearing foxylane tanktop
Zaterdagavond met zoeti nr Popallure geweest opt onverwachtse. Papa had 2 VIPtickets van zijne neef gekregen en die waren vr ons whiee. Twas echt superleuk, en de VIPruimte (opt balkon) was ook in orde: gratis drank (kriek!) en sandwichekes :). Nog net een deel van Flip Kowlier kunnen zien als we toekwamen, vond ni zo goe eigenlijk. Daarna Foxylane, ik was heel blij dat die kwamen (wist ik totaal ni!) want ik had ze al eens gezien en vond die toen heel goed. Nu dus ook :p. In een zotte, impulsieve bui een topke gekocht (zie boven) *roll-eyes* hmmm. Ma kheb er nog geen spijt van hih. Tussen de optredens door konnen we gaan relaxen aan een tafeltje in de VIP. Derna wast Vive La Fete. Ook wel leuk.
Tom ben jij nu ook gegaan? Want jij had daar over gepraat dacht ik ???
@koen: de lost-dvdbox is tot 18,50 euro gegaan, nie bijzonder veel vin ik. De tas heb ik aan mijn pa verkocht :p
---> Link foxylane clip 'Shut up bitch': klik

zondag 23 maart 2008

zaterdag 22 maart 2008

Rainy



Leather jacket: Zara
Flower dress: Ebay
Tights: Essentiel Antwerp
Scarf: mom's
Boots: Marc by MJ
Camera: Panasonic DMC-FZ30
Umbrella (not in picture): H&M
Gisteren nog vlug even in dat vieze weer naar de H&M gerend. Had een kleedje opt oog, maar ze hebben het nog niet binnen aaarg!! Nu mijn zus de opdracht gegeven om om de week eens te gaan kijken (aja ze zit toch op kot in gent) hiih. Dan erna kwam ik helemaal uitgeregend bij Frederic aan, ben ik dicht bij tvuurke gaan staan en voor de rest van de avond niet meer uit de zetel gekomen :D.
Mijne papa was op tv!!!!
Maar kheb et gemist :( :( damn é , te laat gezien op mijne gsm. Twas op man bijt hond en ondertussen nu ik weer thuis ben al kunnen bekijke op video ze. Ja twas wel leuk :)
en idd Koen, zijn haar stond weer vree wild! Maja tpast bij hem, tis een halvewilde
Tis al de 2 de keer jong in man bijt hond! eerst mijne mama en nu mijne papa. De mensen noemen hun al een 'bv-koppel' hehe.
Vandemorgen Dizzy (kat van Frederic) naar Valerie gevoerd en helpen opereren/steriliseren. Jadadde, sjans dat Dizzy in een kooi zat om te verdoven of kzou geen ogen meer gehad hebben denk ik :p
Ze moest haar baarmoeder er opt onverwachtse ook uit, echt een abnormale baarmoeder.
En ik heb de huid mogen hechten juij!! Was wel sukkelen int begin, ocharm dizzy, ze zal verschieten van die lijn op hare buik :).
Ok, nu nog ietkse verder werken.
En een theetje...
DADAAAAAAAAA

MIA and Marc





Marc by Marc Jacobs add
I adore Marcs muses: first Sweet Sofia Coppola, now the ever colorfull MIA (link)
Different from the boring models we see every day.
YaaaY

donderdag 20 maart 2008

Barefoot



I like/don't like /like /don't like/like/don't like/like/don't like

it when you tickle my feet

woensdag 19 maart 2008

Tea Time <3

Gisteren mn zalig 'vrij' dagje gehad. Beetje gewerkt, maar opt gemak. Mijn oma kunnen overtuigen van eens mee te gaan naar zee met de rolstoel. Mijn vriendje die savonds kwam. En mijne dagelijkse tea time natuurlijk! Kben zo verliefd op ons Oosterse Yogi-tassen, zo lekker groot en met een gouden randje, een genot om uit te drinken. Meestal (maar niet gister) neem ik de yogi-theezakjes met de befaamde 'spreuken' die aan het zakje hangen. Mijn laatste was:

'Inspiring others towards happiness brings you happiness'

Heb er eens over nagedacht terwijl ik mijn cakeje opat en ben tot het besluit gekomen: heel juist dadde! Iedereen gellukkig, ikke gelukkig. Feit. xxx

Den peem die mijne cake wou afpakken, den droefaard.

Tis zo'n kadeeke

maandag 17 maart 2008

Agathe & Molvin always make me happy


Agathe van Style Bytes die altijd als ze haar varken uitlaat, belaagd wordt door een bende gaaptoeristen lustig foto's nemend met hun gsmkes zodat ze niet eens meer weg kan.
Ocharm. Allez precies nog nooit een koddig meiske met een varken gezien.
Juij morgen heb ik vrij whieeeeeee! en vrijdag ook whiee! Eindelijk eindelijk
Hasta la vista bebies MWA
xxx

zondag 16 maart 2008

zaterdag 15 maart 2008

Gelukt!

Me & Granny
Eindelijk de foto waar ik het over had, kunnen uploaden...

Messy

Hello friendjes
Tijd voor nog een postje van mijnentwege! yay :)
Hoe was mijn week? Goed vol, zoals altijd.
En leuk, behalve gisterenavond dan.
Beseft dat ik mijn tijd een beetje efficienter zal moeten verdelen, mijn prioriteiten zal moeten stellen en meer rekening moet houden met sommigen.
Woensdag was mijn topweekdag :) Ik heb een operatie (mastectomie) mogen bijwonen bij een dierenartse die ik ken en waarmee ik goed overeen kom. Het was zotjes en soms luguber maar vooral extreem leerrijk! Details ga ik jullie niet geven, of jullie durven je beestje nooit meer bij een dierenarts binnen te brengen :p.
Dan s'avonds met koen gaan joggen. Mijn record doorbroken 'lopen aan 1 stuk' :)
Dit was mijn verjaardagskadooke, vanaf nu is mijne loopoutfit echt wel compleet hehe.Vandaag (en morgen wrschl ook) de hele dag voortwerken aan mijn literatuurstudie. Kmoet ze echt eens af hebben, liefst nog voor de paasvakantie. Zodat ik mij daar dan niet meer moet mee bezighouden en aan mijn vakken kan beginnen. Nu ff een pauze, want kwas de weg beetje verloren tussen al die artikels. Mijn bureau ziet er weeral schoon uit, sjanche dat ik mijn zure rode matten nog heb om alle leed te verzachten. Ok back to work now
Bubaai xxx

dinsdag 11 maart 2008