zondag 31 augustus 2008

2 ladybirds making love

It was a wonderful day yesterday @ the sea (Wenduine - De Haan). I didn't take pictures but my bf took this one: 2 ladybirds having sex @ the platform, how romantic :p. They were in this position for like an hour and I wonder how long they could persist. Maybe the whole afternoon :p. How long does one "session" usually take? Can we speak in terms of 'mini'penis and 'mini'vagina? And how does this all look like? I will look this up as soon as I go to the library! Or maybe i'll ask my professor (euh..not :)) Stay tuned!

Kitchen Fever

I like being in the kitchen. The kitchen is the center of the house, not the livingroom! When we have guests, they spontaneously take a seat in the kitchen. Even Pemeltje adores the kitchen and the delicious smells of moms cooking ;).

zaterdag 30 augustus 2008

Weekend Radio

(i never get tired of this brilliant song and those voice)
Well I don't feel better
When I'm fucking around
And I don't write better
When I'm stuck in the ground

vrijdag 29 augustus 2008

Gebabbel

Tijd voor nog eens wat gebabbel. Dat doet eens deugd nietwaar. Ik verkies beeldmateriaal altijd boven tekst omdat ik vind dat beelden altijd meer zeggen, maar nu had ik plots nood aan een beetje tekst. Een uitlaatklepje :). En daarvoor dient de blog dus ook. Ik ben toch blij dat ik af en toe eens kan zagen tegen jullie, anders moeten mijn ouders of lief dat allemaal aanhoren hehe. Nu, waarover zal ik eens praten? Hmm, alles gaat wonderlijk vlotjes in mijn leven, alles loopt zodanig gesmeerd en ik loop als op een wolkje. Dus over mijn onbestaande problemen kan ik het al niet hebben. Niet interessant voor jullie. Ik zal jullie op de hoogte houden als er iets mis begint te gaan ;), want er zijn altijd hoogtes en laagstes hé. Zowieso bij iedereen. Afgewisseld. En zekers bij mij :p.
Maar bon, dan zal ik het maar eventjes over koetjes en kalfjes hebben en waar ik zoal mee bezig ben en nog moet doen enzo. Nu ben ik gestart met blokken voor mijn laatste examen (3 sept). Dat zou moeten lukken, al heb ik extreem weinig zin om te leren. Morgen ga ik een dagje naar zee met zoeti. En past op é Frankie, Sabine en Jill, kunt maar zien dat het goed weer is hé of anders hou ge beter jullie mond en steekt ge beter jullie 'hoogzomer' in jullie gat! Ik hoop dus morgen op wat zon. OOOOOh en de zee!!! Eindelijk zie ik ze nog eens terug. yippie. Ik denk dat ik in mijn vorig leven toch een zeemeeuw moet geweest zijn. Defenitely. Mijn vriendin beweert dat ik in mijn vorig leven een made was (dat idee stamt nog van toen ik dierenskeletten, die ik nodig had om op te studeren, liet afknagen door zelfgekochte maden + omdat ik verliefd was op dode personen zoals Elvis, Kurt Cobain, ...).
Maar ik dwaal weer af, waar was ik? Ahja, naar zee dus. 'S avonds doen we een bezoekje aan F. zijn opa en eten we kaasplank. Tis nog maar sinds kort dat F. weer bij zijn opa beginnen gaan is. Al die tijd waren ze een beetje vervreemd van elkaar en was er teveel gebeurd. En ik weet niet hoe het komt, maar ik merk dat F. nu wel meer op familie begint terug te vallen. En idd, je familie is superbelangrijk. Heb ik nogmaals beseft tijdens het feest van mijn ouders. En hoe freaky ze ook zijn, ik ben echt blij met ze. Zondagochtend ga ik weer een mooi ontbijtje klaarmaken voor ze: geperst sinaasappelsap, pistoléékes en eitjes mmm. Dan woensdag mijn examen en daarna ga ik nog een lang weekend naar Echternach met de kern. Daar nog eens na beginnen mijn klinieken en school vrolijk afgewisseld met nog een weekendje Rotterdam. Kzient zitten! Ok, genoeg pauze nu. Must study...En ojeeee sorry voor de onsamenhangendheid!!!
Een van volgende postjes zal gaan over...de charme (?) van foute, doorleefde mannen zoals Serge Gainsbourg. Over Serge Gainsbourg zelf. Over zijn vrouwen en zijn onovertroffen smaak in vrouwen. (mét zeldzaam en exclusief beeldmateriaal). Tot dan smuffies!!!

Debut of new shoes

I'll wear the shoes with tights and socks when it gets colder. And sorry for the poor quality of the pics (it's like it snows inside :p) it's the mirrors fault.

Bordeaux top with lace: H&M

Black long cardigan: Esprit

Black jeans: G-star raw

Ankle boots: Essentiel

Motorcycle jacket: Zara

Necklace: 2ndhand

PS: @reader JONI die al die lieve commentjes achterliet: heb je ook een blog? Ik kon niet op je naam klikken, profiel onbestaande.

donderdag 28 augustus 2008

Don't you forget!

Click to enter this contest

Win lots of goodies.

Don't forget to join our little game!

How to? Click the pink bag and read the rules. (contest ends 05/09/08)

Ebay-founds of the day

I'm also selling some stuff on Ebay (mostly bigger sizes), so here is my account: CLICK

Sporty Spice?

Zoals jullie reeds doorhadden, durf ik wel eens een loopje wagen. Of een jogje liever. Want zo rap gaat het nog niet. Ik zit immers nog maar aan mijn les 2 (!) van start to run 0-5 km. En ik heb zo nu al de indruk dat Evy-tje (gruyaert, nvdr) nogal een slavendrijfster is. Let op! Ik kan voorlopig nog vlotjes mee hoor!! Maar waarom zit ge dan nog maar zover hoor ik u al denken. Wel, omdat ik zo een kalf geweest ben die te laat door had dattem eigenlijk start to run 5-10 km voor gevorderden gedownload had. Na 10 min van de 30 moest ik al forfait geven, en toen dacht ik tjien hier klopt iets niet, wat met de mensen met nul komma nul conditie. Want ik had toch al een béétje conditie he (laat ons zeggen een 2 op een schaal van 10) door talrijke korte looppartijtjes met mezelve of met SG. Dus ja nu zit ik nog maar aan les 2, ook door het 2de feit dat ik les één 3 x opnieuw gedaan heb (ik vond dat er teveel tijd tussen zat met die examens ennezo). Ge ziet, ik wil het goed doen hé. Want Evy belooft mij dat ik op het eind van haar lessen in TOPCONDITIE zal zijn. :s Tussendoor probeer ik nog te fietsen en te fitnessen. En met mijn zoetie te sit-uppen (gelieve hierbij geen verkeerde gedachten te hebben). Want ik merk het al hé, sporten doet echt goed. Mijne bloedsomloop! Nooit heb ik nog koud als ik eens een paar uur stil zit. Mijn voeten zien niet meer blauw in de douche en ge voelt u gewoon beter. Dus sportzen maar!

En vergeet niet te stretchen!

woensdag 27 augustus 2008

25 th aniversary

Niet in volgorde

My baby booties

Essentiel oxford lace up "Sarah" ankle boots

New puppies to add to the collection *endorfine release* *endorfine release* :p. Jup, Essentiels schoenen beten al een tijdje in mijn bil en vandaag ben ik nr de winkel in Gent getrokken. Aanvankelijk had ik het gemunt op de pumps met de 3 hespjes tot ik ze aanhad...redelijk paainlijk. En omdat ik deze zwart/grijze oxfordjes ook al super vond, deze eens aangetrokken en waw, supercomfort! Niet te geloven. Nochtans een hak van 8 cm, maar hey, ik was daar al geraakt op mijn botten van 10 cm, waarom zou 8 dan niet gaan he. Ooh ze zijn beeldig op mijn zwarte skinny jeans. En kben altijd vree zwart aangelegd, en mijn kleerkast ook, dus heb ik de cognackleur genegeerd (ook schoon nochtans) en alweer voor zwart gegaan. En bij Essentiel hebben ze allemaal een naam, de mijne heten Sarah :D. Kzou ze eerder Hyacinth ofzo noemen, gelijk een muftig Engels oud madamke ofzo (die durven al wel eens oxfords dragen é niewaar), maar kijk ze heten nu al Sarah. OOh super in love with mn ouderwetsen-maar-toch-zo-hip schoenekes.

dinsdag 26 augustus 2008

Juno + Ghost World

Juno
Verhaal:
Na drie zwangerschapstesten kan ze het niet meer ontkennen; de 16-jarige Juno MacGuff is drie weken zwanger, als gevolg van een vrijpartij met vriend Paulie Bleeker op een saaie middag. Ze belt haar beste vriendin Leah op en samen plannen ze om een abortus te plegen. Ze gaat daar alleen heen, maar verandert op het laatste moment van gedachten.
Deze film wou ik al lang eens zien omdat ik al zoveel positieve reacties gehoord had. Ook de hoes en het verhaal spraken me aan. En inderdaad, deze film loste mijn verwachtingen helemaal in. Origineel, grappig, goede soundtrack, goede vertolkingen (vooral van brutale Ellen Page en te-braaf-om-dood-te-slaan Jennifer Garner). Verrassend luchtig, hoewel alles rond een relatief zwaar thema draait (ongewenste tienerzwangerschap). Plus een zeer geslaagd einde: "Meestal worden mensen verliefd vooraleer ze zich voortplanten, bij ons is het net andersom". Juno en Bleeker samen op de stoep op de gitaar tokkelend. Absolute aanrader!! Score: (3/5)
Ghost World
Ligt een beetje in dezelfde lijn als Juno. Gebaseerd op cult-strip van Daniel Clowes. Verhaal:
Enid (Thora Birch) en Rebecca (Scarlett Johansson) zijn twee tieners die er niet om malen wat anderen over hun denken. Nadat hun studie is afgerond denken ze dat ze hun dromen kunnen waarmaken. Ze zijn het stereotype Amerika zat en denken klaar te zijn voor de volwassen wereld. Ze krijgen echter slechtbetaalde vieze baantjes en hun asociale houding zorgt vaak voor ontslag. De twee tieners besluiten Seymour (Steve Buscemi) - een introverte man van middelbare leeftijd die een teruggetrokken bestaan leidt en langspeelplaten verzamelt - voor de gek te houden, maar dit loopt iets anders af dan verwacht.
Enorm genoten van deze film en vooral van de muziek, de vertolking van Thora Birch (wat een slim, koddig kind!) en Steve Buscemi (hem vind ik in zowat elke film schitterend, hier als complete nerd is hij echt de max) en de vreemde creaturen die veelvuldig de revue passeren (de shirtless poedelhoofd hooligan in de winkel!), de scenes in de kunstschool ("it's an objet trouvé"). Dubbele aanrader!!
Score:1/2 (3,5/5)