zaterdag 6 februari 2010

Dots II

Cardigan: thrifted (5euro) - Black shorts: H&M - Grey Tights: Hema - Brown Boots: Beoriginal

Another great find yay! It was love at first sight with this little cardigan. Dots? check. Stripes? check.. Velvet borders? check. Good shape? check. Soft materials? check. My size? check.
It aren't cheetah spots, maybe leopard? no, actually I don't know what they are, but I like!

dutch (use translate button):
OOoh nu begin ik echt af te tellen naar mijn weekje intern (=hele week werken en slapen op school). Ik hoop dat er niet te veel nachtelijke spoeds zijn!
Dus als je beestie ziek wordt volgende week, kom nr de dierenkliniek want la fille is van dienst en verzorgt de hospitalisatie :). Kzal ze goed soigneren ooh die bollekes.
Vandaag moet ik nog spaghettisaus maken voor 9 man, mijn zak maken, nog beetje stof voorbereiden. En dan morgen de hele dag werken. Het zal nodig zijn want ik heb gisteren een nieuwe bril gekocht (was mijn vorige kwijt!!! :s) en amai DA KOST GELDDDD ik kwam daar bijna slecht hehe.Maarja je betaalt al evenveel voor de glazen als voor de montuur dan ist ni moeilijk. Hmmm ja, beetje sparen nu...Het weekje intern komt wel goed uit eigenlijk. Beetje afkicken van alle verleidingen :p.
Oja nog wat tegengekomen gisteren toen ik van het brilcenter kwam pfff. Ik stond op een druk kruispunt in het vak voor nr links te rijden voor het rood licht en toen het groen werd viel mijn auto stil en kreeg ik hem met de beste wil ter wereld NIET in gang! Tot grote ergernis van iedereen anders op het kruispunt. Weeral dé ideale plek om in panne te vallen ze midden in de spits (+-17u)! Maar eigenlijk ben ik wel redelijk kalm gebleven mede ook dankzij mijn zus die naast mij zat. Nu moet ge weten dat mijn zus DEN kalmsten mens te wereld is, mocht er daarbij nog een bom naast ons ontploffen, ik denk dat ze nog geen krimp geeft. Dus dat hielp wel een beetje. Ja dus ik midden op da kruispunt uitgestapt om te bellen(ja wa moest ik doen?), ik had wel mijn pinkers aangezet. Ondertussen passeerde ons een politiewagen die mij blijkbaar gezien had want een beetje later kwam er een politieagent bij ons.
ik: "meneer meneer, mijn auto start niet meer!"
agent:"ja da zie ik juffrouw!"
ik: "wat moet ik nu doen?"
agent: "ja je moet hier weg van dit kruispunt dringend"
ik: "hoe gaan we dat doen?"
agent: "duwen é"
ik: "??? :o :o"
agent: "wacht ik zal wat man van straat roepen om te duwen, jij moet sturen"
Zo gezegd, zo gedaan: er hebben mij 3 mannen + mijn zus helemaal over dat kruispunt geduwd en dan moest ik nog zo tussen autos gaan parkeren :s. Dat sturen was nog geen sinicure en ze waren ook boos omdat ik constant remde hiiih. Ik was toch blij ze dat die agent er zo rap stond, fiew! Je ziet,soms doen ze écht nuttige dingen hoor :p.
Mja en zodus zit ik nu zonder auto :'(. Bon, we zien wel of hij nog gefixt kan worden.
Morgen doe ik nog een laatste postje en dan is dit blogje een weekje gesloten! Ik ga jullie missen!
Ondertussen kunnen jullie natuurlijk blijven leuke comments posten, ga jullie gang!!

Kisssssssss

5 opmerkingen:

Couture zei

Mooie foto's!

Judith
http://couture-and-beauty.blogspot.com/

Tom zei

Ow, doet de Audi-tank lastig? Fixen kan altijd hé, de vraag is tegen welke kost. Tvoordeel is natuurlijk wel dat er veel wisselstukken voor zijn, 't is dus zeker nog geen ramp.

En new glasses? Ik ben benieuwd. Aan de ene kant zou ik er ook nog een montuur bij willen, dan heb ik er drie. En aan de andere kant, ik merk dat ik soms last krijg van mijn oog als ik lang moet focussen op iets. En tzou mij niet verbazen als dat te maken heeft met steeds van bril te wisselen, want op het werk moet ik natuurlijk ook een veiligheidsbril (op sterkte weliswaar) dragen telkens ik uit mijn bureau kom, waardoor ik misschien wel 15 keer per dag van bril wissel... Kzou eens moeten informeren bij een oogarts, want ik merk dat ik nooit langer dan 2-3 seconden naar iets specifieks kan kijken. En dat is vooral onhandig als ik iemand in de ogen wil kijken :( (ja, ik probeer nog altijd je tips op te volgen ;) ).

Groet,
Tom

ps: al gaan zwemmen? :)

Feline zei

Oh, zo rot ! We zijn ooit eens op de rotonde van Oostende in panne gevallen. Dan heb ik hem echt geknepen! :D
Btw, ben je al eens bij Pearle gaan kijken? Daar staan brillen aan -50% (ook van bekende merken) & echt mooie !

sueper zei

hilarisch verhaal, dan voelt ge u soms wel wat 'een hulpeloos vrouwtje' - all" ik heb dat toch altijd want ken niks van auto's ...

Imelda zei

Superleuke cardigan!!