maandag 7 juni 2010

Survived

(old outfit pic)
***Translation : click on the translation button on the right side***

Hi kiddo's!
Haha yes I survived! Alive and kicking. But tired now that all my adrenaline is flowing away. Bedankt voor de bezorgdheid lieverdss! Iets waar ik zo verschrikkelijk erg tegen opzag -ik dacht echt van dit ga ik niet aankunnen- ben ik toch doorgekomen. Ik weet niet maar dan ga ik automatisch in de 'harde modus' en word ik precies een ander persoon die ik zelf niet meer herken. Ik denk dat dat een soort van houding is van , dit moet ik nu doorbijten , tis dat of eronder door. En constant dat dilemma van hmmm gaan de zieke diertjes voor of gaat mijn cursus voor? Een toekomstige dierenarts zou natuurlijk voor de diertjes moeten kiezen maar een toekomstige dierenarts wil ook niet gebuisd zijn en o zo graag afstuderen. Toen ik van wacht was kwam er natuurlijk weer snachts een spoed -had al het voorgevoel-. En dan nog een spoed die niet echt een spoed was yay. Engelse bulldog die last had van ademhaling maar eigenlijk gewoon te dik was of last had van de warmte ofzo. Zalig beest trouwens. Tussen de rondes door zo veel mogelijk proberen studeren (we hadden een soort van beurtensysteem dat al gauw helegans int honderd liep met binnenkomende spoeds :p) en dan de vrijdag naar het examen gegaan en vandaag nog een. Normaal ben ik een persoon die vlak voor het examen nog veel herhaling nodig heeft maja dat kon dus niet. Ik was al heel blij dat ik alles 1 x gelezen had. Het examen RX was smerig als de pest (achteraf tot de bevinding komen dat je beter niks geleerd had want dat er toch geen enkele vraag iets met de cursus te maken had is NIET leuk :p). We kregen slecht afgedrukte röntgenfoto's en echobeelden (op papier! ja ze vooral vreend interpreteerbaar :s) van 4 cm op 4 en dan moesten we zeggen wat de diagnose was. WTF??? Worst exam ever. Maar al een geluk dat niemand er een reet van kon en dat die punten zowieso zullen moeten opgetrokken worden of samengeteld worden met de punten van ortho of ze gaan hun officiele proclamatie met 1 man en een paardekop mogen vieren.
Ok deze week kliniek pluimvee en bijzondere dieren en daarna nog kliniek Orthopedie en daarna nog eens intern. Eerst komende exaam volgende dinsdag (yes eens wat tijd tss) Verloskunde en dan de week erna nog eentje en dan het laatste op 24 juni dat ik ook in mn intern zal mogen blokken. En daarna niekske??? LEEGTE??? man dat zal deugd doen.
Ik had nog een grappige foto van onze groep terwijl we een loodzware berner senner met zn allen aant buiten zetten waren (die moest om de x uur buiten amai mijne rug), maar ze staan nog op mn gsm en ik moet nog eens zo een overzetkabelke kopen. Nu ga ik slapen oooh!!!!
xxx
Oei eigenlijk was het saai om te lezen hé al dat schoolgedoe :p. Vertel gerust hoe het met jullie is anders!!!! Tot snel!
PS: heb ik nu maar stuk of 4 entries meer op mn blog? of is da enkel bij mij? pff raar.
Follow La FiLLe Back Sur Le WeB

10 opmerkingen:

Fashiable zei

Leuk jasje!!

Tom zei

Tuurlijk survive je :)

Slaapzacht x

Anoniem zei

very cute outfit!

xo

justyna

Phuong zei

wat een leuk jasje, waar is die van?

Berlin zei

OMG I LOVE your outfit!!

I want the necklace, and the yellow dress.

Would love to wear that leather jacket, but I don't think it'll suit me.


Happy 12:10PM from Malaysia,
Berlin

Fashion Queen zei

Leuk jurkje! En je jasje is ook erg leuk:-)

My Life Is A Mess zei

Oh!I love that new translation button!Now I can understand what are you talking about!
I thing go sleeping is the best thing to do right now!
Good luck!

SophieSweetVintage zei

Wow, je kan trots op jezelf zijn! Wist je trouwens dat je de give away gewonnen hebt?? Gefeliciteerd! :)

Imelda zei

goed dat je het overleeft hebt :)
Ik ben er de 24ste ook vanaf, ik hoop dat het snel zover is :)
Leuke leren jas, echt supermooi!

Orchid zei

yellow is so striking and it looks interesting...love how yoo mellowed it down with the leather jacket...cool!!!