vrijdag 25 juni 2010

Turquoise

Dress: H&M, Cache-coeur: vintage, Necklace: H&M

**Translation --> button in side bar**
Hey lieverdjesss!
Je kunt niet geloven hoeveel ik al kunnen genieten heb van alles in de tijd dat ik nu vrij ben (sinds gisteren half 4)!! Twas een emotionele rollercoaster de voorbije week en ik ben nu denk ik genoeg gehard voor de komende 10 jaar :p. Mijn 'legerdienst' zit er eindelijk op zei mn pa. Vanaf nu denk ik dat het almaar beter zal worden :D en ik heb er ongelooflijk veel zin in. Ik reed gisteren naar huis en op de R4 reed ik weer eens veel sneller dan ik mocht rijden, had mijn raampjes opengedraaid, mn haar alle kanten op, de zon op mn arm brandde (hu?? ik wist totaaaal niet dat het zo warm was?? 4 dagen niet buiten geweest) en ik had weer dat ongeloofelijke gevoel van voldoening. Weer een hoofdstuk afgemaakt. Laten we hopen tenminste. Een firma heeft 2 blauwe kruisen opgestuurd voor op mn auto te kleven. Heb er nog niet durven naar kijken, laat staan ze op mijn auto te kleven, want ik heb geen zin om ze er volgende week weer te staan afschrapen haha dat zou een goeie zijn :p.
Toen ik dan gisteren thuiskwam, was mijn ma zo happy als iets alsook mijn hondje want ze hadden me erg gemist blijkbaar. En toen kwam mijn zoeti dolenthousiast met een veuve clicquot binnengelopen en toen deed ik nog ambetantig tegen hem ook, van moeheid, doh, kieken dat ik was/ben. Waarom doe ik toch altijd zo dwaas tegen diegene die me et liefste zien? Heb me dan herpakt door er eens alles uit te bleiten en het is een hele toffe avond geworden.
Kzal later nog wa meer vertellen over mijn week intern voor degenen die er tegen kunnen. Eigenlijk is dierenarts zijn alleen maar dierenleed zien. En dan zijn er ook nog de ongelooflijk gelukkigste momenten als zien dat je patientje, een golden retriever puppietje waar ik vaste verzorger van was, eerst doodziek lag en dan naart eind al huppelend terug naar huis mocht. Dat beestje volgde mij trouwens overal, man ik was daar zot van.
Nu ga ik shoppen met mijn ma want ik moet dringend iets kleurrijk kopen want ik heb nu een beige topje aan terwijl ikzelf de kleur van een lijk heb, geen goede combinatie. Die fotos hierboven zijn van een zonnige dag ff geleden. Weet je nog toen ik mn oma's kleerkast eens geplunderd heb? Wel dat vestje hierboven is nog van mijn oma geweest!!!! HOW COOL IS THAT. Kvond dat zo schoon, er is ook nog een kleedje bij maar tis 5 x te groot want mijn oma was niet van de magerste. Kga dat ooit eens laten verkleinen. Heb hier gecombineerd met een kleedje dat mijn zus nog liggen had maar nooit aandoet. Tja pech dan doe ik het maar aan.
Nu ga ik jullie laten. Ik leef nu naar 1 juli -de dag dat ik zal sterven van de zenuws-PROCLAMATION DAY- en daarna naar 2 juli -officiële proclamation/uitwuif day, waarop ge enkel kunt aanwezig zijn als je er door bent. Maar eerst nog wat genieten!!!! Jullie blogjes  lees ik héél binnenkort, promised!

Follow La FiLLe Back Sur Le WeB

13 opmerkingen:

Feline zei

Duimpjes omhoog, je gaat erdoor zijn ! (y) Geniet ervan, de laatste schoolmomenten. xx

Couture zei

Wat een superleuke outfit! Ik denk ook wel dat je erdoor zal zijn ze ;-)

Tiffany S. zei

mijn proclamatie is de 3e
en ik ben nu al aan't stressen
:D
dus dat zal wel dubbel zo erg zijn, als je er twee hebt e! :D

anywho
heel veel succes en geniet er van! :)

x

Lies zei

Dat zal wel in orde komen, gene paniek ;)
Aangezien je zo hard gezwoegd hebt, kan het niet anders dan dat je er door bent ;)

Imelda zei

Oh zo leuk, geniet er maar van, je hebt het verdient!
Heel leuke outfit trouwens, die kleur staat je goed. Mooi kleedje en zeker die bolero vind ik geweldig!

Anoniem zei

how pretty! the color is fantastic!

xo

justyna

M. and O. zei

Wonderful pictures, that dress is BEAUTIFUL too LOVE LOVE LOVE, kisses from France,

Olivia & Mariam




Http://daily-women.blogspot.com

Fatima A. zei

Turquoise is zoo een mooie kleur !!

silke zei

mooie outfit zeg!!

Erica Leigh zei

ahhh!! one of my favorite colors! you look so pretty & i love the photos. great outfit! ^_^

<3

sueper zei

mooie kleuren - en al op voorhand proficiat nog 2 daagjes

thesydneygirl zei

beauuutiful! x

Berlin zei

Ooh, the outfit is gorgeous, the necklace too.

I would love to wear this color, but it's so striking I don't dare ><

Spilling beans,
Berlin