zondag 9 mei 2010

♂♂♂

Source: the killing moon
HOT
(Messy krullen + baard + borsthaar + skoon ogen= :-o)

Trouwens geschoren mannenborstkassen en geschoren andere mannenlichaamsdelen heb ik dus ALTIJD al walgelijk gevonden hé. Tenzij het aap-achtige proporties aanneemt en doorgroeit tot op de rug ofzo. Ge zijt toch een vent voor iets (dus mét haar) was dat nu.

Indien ge een man zijt die dit nu leest, doe eens de test en laat eens een licht stoppelbaardje groeien. Ik verzeker u, ge gaat er nOg aantrekkelijker uitzien dan je waarschijnlijk al bent. Ook voor de vrouwen, ook al zeggen ze van niet. Toch ziet ge er op die manier veel masculiener uit. En mannelijkheid = aantrekkingskracht. De wetten van de natuur en voortplanting zijn toch simpel ze, tzijn wij die alles zo ingewikkeld moeten maken.  

8 opmerkingen:

Tess zei

Daar ben ik het nu niet mee eens se. Ik vind mijn vriend duust keer meer woest aantrekkelijk zonder baard en snor als met. En van dat borsthaar van die meneer hierboven krijg ik de kriebels.

Pardon. :$

Between Venus and Saturn zei

I AGREE!
kalen mannen = not hot!
Vooral ongeschoren hoofd is mijn favoriet. En die gast van Killing Moon is gewoon Aaah!

Berlin zei

Thanks =)

with flowers & leaves,
Berlin

Süreya zei

hmm ben het er ook niet helemaal mee eens. moet je ook een beetje staan vind ik ;p. borsthaar vind ik niet errrrrg aantrekkelijk ;p.

Tom zei

Borsthaar enzo er helemaal af, dat vind ik ook onnozel. Maar wat bijtrimmen/onderhouden zo nu en dan doe ik wel, want na een tijd wordt het gewoon te lang en ziet het er niet meer uit :) Dat geldt overigens voor het meeste haar op mijn lijf.

En ik? Messy krullen? Spaar de wereld daarvan ;)

groet,
Tom

sueper zei

ge moet er toch voor zijn, wel ne schone jongen maar al te hairy voor mij...

COME OVER TO THE DARK SIDE... WE HAVE CANDY zei

Heel erg leuke blog heb je met een super stijl!

danique zei

Ben echt helemaal niet gek op lichaamshaar.
Liefst mannen die als ze haar hebben op hun body dan toch wel geschoren.. en baarden , nee, das me echt te vies ;)