maandag 2 maart 2009

Körperwelten

Vrijdagavond dus met mijn nonkel, nichtje en zoeti nr Körperwelten in Anderlecht geweest. twas wel eens tof om te zien, maar voor mezelf niet bijzonder leerrijk aangezien het meeste ervan al in mn koppie zat. Maar voor geneeskunde leken kan ik me wel voorstellen dat deze tentoonstelling fascinerend moet zijn! Mijn nonkel en nichtje deden er toch 3 u over :p en lazen elk bordje. Ik kon nog gauw deze 3 fotookes nemen voor ik onder mijn voeten kreeg hehe. Waar ik wel niet over te spreken ben zijn de prijzen en de organisatie. Mijn nonkel had onze tickets allemaal via internet besteld voort zekerste en nog eens naar Sherpa gebeld om te vragen of er een gids ofzo in de prijs inbegrepen zat. De dame had hem verzekerd dat het zeker gegidst was en dat er daarom ook een uur op het ticket vermeld stond (20:30 u) omdat het in groepen was. Toen we daar toekwamen zagen we dat ge gewoon een ticket aan de lopende band aan de kassa kon bestellen, dat ge op gelijk welk uur kon binnengaan en noppes nikske gids. Bedrog dus. En geldklopperij. BOE sherpa.

4 opmerkingen:

Feline zei

Ik wou daar zo graag naartoe he!
Mijn mama heeft het blijven zeggen dat ze daar zeker met mij naartoe zou gaan, vanaf de voorstelling begon. Ik wacht nog steeds ( helaas te laat ! )

Ik hoop dat het een beetje boeiend was!

Tom zei

Sherpa?

Ja, ik ken hun praktijken al! Doet er mij aan denken dat ik nog altijd eens een pissed-off brief moet sturen... :)

groet,
Tom

PP zei

Bij het bestellen van de tickets had ik een audiogids bijbesteld. En dat uur dat er op stond, betekende gewoon dat jij op dat uur gegarandeerd binnen mocht en dat je niet hoefde aan te schuiven (2,5 uur, zoals mijn collega). Geen groepsgidsen dus...

Maxie zei

AZOO
tzal dan aan ons gelegen hebben :p beetje dompie