dinsdag 10 maart 2009

me wantin summer so badly

Jeet!
Tijd vr nog eens wat deftige tekst en uitleg hier op mijn bloggie. Met mij alles redelijk vlotjes, as usual, niet veel speciaal. Gewoontjes, ordinaryyy. Pfft :p da kan ook beu zijn :( eigenlijk. Grrr. Ahja, ik loop gewoon wat verveeld omdat ik mn masterproef steeds aant uitstellen ben tot groot ongenoegen van mn zoeti, die er elke dag naar vraagt. Zo streng man. Ma das misschien nog nie slecht :p. Voor zo mensen zoals ik. Ma bon...daarnet stuurde hij trouwens nog een vakantiefoto door van mij in Ardeche waar ik blijkbaar een boom aant opvrijen ben ofzo (weet nimer wat de bedoeling was) en ik kreeg plots zo zin in ZON en alle leuke herinneringen kwamen weer boven. En die eerste zon hier zondag en gisteren, die paar piepstraalkes, man die deden deugd, al waren ze maar flauw. BOE.
En verder...heb ik nog leuke dingen int verschiet (kernmeeting! Revue Diergeneeskunde! Cocktailavond DGK!...) maar ook minder leuke maar die moeten ook gebeuren niewaar. En voor de moment...ben ik zo moe & enkel maar aan het wachten op mijn wekelijkse dosis crap op de buis: Temptation Island yup yup. Heerlijk program voor als je doodop bent enzo maar geen zin hebt om te gaan slapen. Gisteren trouwens stukje Beauty + Nerd gezien met de quizvraag: "In de richting van welke stad bidden moslims?" De dwaze kiek in kwestie:"euh? ...Moskou!"
Lachen. :)
XXXXX tot snel

3 opmerkingen:

Feline zei

Haha! "Oprichter van het stalinisme ? Uh geen idee. - Ah Stalin? Wie is da?" Ik zou mij schamen moest ik in hun plaats staan.

Overigens, het mag wel al zomer worden. De vogeltjes fluiten, we hebben af en toe een straaltje zon & iedereen verlangt er naar. Alleen wil het weer niet meezitten he...

Linn zei

Leuke foto. Bomen opvrijen gaat je goed af. ;-)

Mijn wekelijkse dosis 'crap' op de buis bestaat uit Beauty & the Nerd. Crap staat trouwens tussen aanhalingstekens omdat ik het eigenlijk geen crap vind. Ik denk dat Temptation Island meer onder die noemer valt. :D

Tom zei

een hobby zoals een andere hé ;)

groet,
Tom