vrijdag 6 maart 2009

SM rechter **

Gisterenavond dan toch nog in Antwerpen geraakt (was nt simpel amai de lokatie van die f*cking metropolis op wat trekt dat nu) voor de première van SM-rechter. Toen we toekwamen, kwamen de acteurs net de rode loper op: Gène Bervoets, Veerle Dobbelaere, Axel Daeseleire, Marie Vinck, Koen van Impe, Tom Waes, .. en regisseur Erik Lamens. Daarna mochten we plaatsnemen in onze zeteltjes waar een verrassing op ons lag te wachten: voor elk een erotisch pluimpje whiee :p. Francesca Van Thielen (hot in a little red dress) deed nog een inleiding en dan kon de film beginnen. Wat vond ik ervan? Goed! Beter dan verwacht! Zeker voor een langspeelfilmdebuut. Maar nu ook niet om van achterover te vallen. Wel enorm geschrokken in positieve zin van de vertolkingen en dan met name van Gene Bervoets (de SM-rechter)!! Ik ken die man eigenlijk vooral van het overigens fantastische programma Gentse Waterzooi en ik vond het feit dat Gene vr zo'n rol gecast werd eigenlijk wat vreemd. Maar hij deed het fantastisch! Ook Veerle Dobbelaere (Magda) heeft zichtbaar voor zichzelf heel wat grenzen moeten verleggen en in deze film zien we haar dan ook zoals we haar nog nooit van tevoren zagen! Chapeau voor alle twee. En meer vertel ik er niet over, u moet zelf maar gaan oordelen :). Na afloop nog heel even gaan piepen (en onze dorst gaan lessen) op de receptie, waar ook hier SM het centrale thema was :p: Meesters & meesteressen in latexpakjes, marteltuigen, bondage-poppen,...tkon niet op :). Plus nog een beetje celebrity-gewatcht. Wie zagen we van dicht? Joyce De Troch, Ianka Fleerackers, Veerle herself (in stralend groen kleedje), Jeff Vermassen, Erik Lamens, Showbizz Bart of hoe heet die kwiet, Tess Goossens, Lien Van de Kelder, Marie Vinck (nog mooier dan op het scherm!), ...én de echte SM-rechter en zijn vrouw. Op naar de volgende première! yes please! :)
Francesca & Erik Lamens Veerle Dobbelaere, Francesca en Gene Bervoets ReceptieJeff Vermassen geinterviewd door VRTZo'n tuigdingesBondage

Mn roze pluimpje

7 opmerkingen:

Feline zei

Toch geen dingen meegepakt om thuis uit te proberen? :p

Koen zei

Dat lijkt me meer iets om het stof af te doen.
Ik heb vorige week iets gekregen van Liesbeth (ze had dat gewonnen met de goed gevoel0 en daar zat zo' erotisch streelding bij en dat zag er nu toch 1.000 keer sexier uit dan dit.

ils zei

Metropolis moeilijk te vinden???? Meiske toch...ik ben er op een kleine tien minuutjes als het verkeer meezit :-)
Thema van de film spreekt mij niet meteen aan, maar fijn dat je een leuke avond had!
liefs, ils xx

Maxie zei

jama wij zijn ni met de auto geweest é, da zou mss nog een grotere ramp geweest zijn azo 2 antwerpen-noobies op den tast in den donker. Verkeersrampen gegarandeerd. Neenee trein gepakt en dan moesten we tram 6 ebben maar die vonden we maar nie, we zagen wel halte 6 maar das nie gelijk aan tram 6 é en toen zaten we ergens ondergronds (de metro? neeje tleken meer trams? of wast toch den metro? nee twas van de lijn en tleek op nen tram wtf??) aja en toen vonden we tram 6 en bleek dat den dien in de verkeerde richting was maar toen vonden we de andere richting ni (man man LOGISCH dat dat daar is voor vreemden NOT, en overal ligt da int puin en zijn ze aant werken) en toen vroegen we da aan antwerpse scholieren die het ook zelf ni wisten! AArg. Dan maar bus 23 opgesprongen en sjans dat da nen vriendelijken chauffeur was die ons de weg terug ook meteen uitgelegd heeft. 2 uur op voorhand vertrokken en nog maar opt nipperke er geraken. Das kunnen zegk kik.

Maar we zijn dan ook half-alien half-mens.

Maxie zei

en als ge da eens vergelijkt met Decascoop gent, wat in het centrum ligt, wat op wandelafstand van het station is en waar praktisch alle bussen en trams heen rijden :o. Maarja daar moet ge dan wel weer betalend parkeren. Alles zn voor en nadelen zeker

Maxie zei

@koen: :) mijn ma zei da ook "ah daar kank nog et stof mee afdoen" hih

Mistsluier zei

Deze film staat ook op mijn 'to see' lijstje. Misschien samen met Ils? ;)