zondag 31 januari 2010

Randomness

Sweater: thrifted
Panties: my sisters swimwear
Tights: H&M

I've been working all day, serving people drinks. Next week I have no clinics, only lessons yay...!! I'm going to Avatar with my friends from school and I also wanna go out for dinner with my bf, i'll ask him. I want to go to the 3 biggetjes in Ghent, they have a weekmenu for 30 euros now. Oh did I already told you there was a fire alarm this week at my school???

Dutch: ffkes int nederlands verder :p. Ja echt brandalarm dus. Natuurlijk bleef iedereen weer een kwartier staan rondlummelen alvoor een slimmerik (not me :p) doorhad dat het misschien wel nen keer echt zou kunnen zijn en géén oefening. Ik was juist samen met de anesthesist een kat in slaap aant doen :s hij moest samen met de chirurgen blijven volgens het protocol. Al de rest buiten :p. Zo gezegd zo gedaan, veel studenten graaiden al gauw onderweg nog een beestje mee. En toen stonden we daar allemaal buiten in de vrieskou (ik met enkel een blauw operatiepakske en een monddoekske die mij nog een beetje warmte gaf). De baaskes moesten met hun hondjes ook naar buiten en sommige waren al in paniek dat hun beestje nog op de radiologie of onder de ct-scan ofzo lag. Jep het was nogal hectisch daarbuiten. Al helemaal toen alle Grote huisdieren ook nr buiten moesten, ons grasperkskes stonden volgestouwd met paarden, honden, baaskes en personeel. Toen kwamen de branweerwagens aan die al gauw ontdekten wat er gaande was. Een brand int ketelkot! Naast de ruimte met de zuurstofflessen!!!
Al een geluk dat de boel daar nie helemaal in de lucht gegaan is :s. Er moest een speciale kamion komen om al die flessen daar weg te halen.
Toen moesten van de brandweer de anesthesisten en niet-opererende chirurgen (er lagen net een paar honden en 1 paard op tafel) ook naar buiten. Na meer dan een dik uur was dan uiteindelijk alles veilig verklaard en konden we terug naar binnen.
Kheb er een verkoudheid aan overgehouden :( en khad al een! damnit...
De politie en de mug zijn dan ook nog afgekomen maar die waren al snel weer weg.
Wat wel grappig was dat er veel studenten examen hadden in 1 van die gebouwen en die konden ook ffkes pauzeren (en wrschl met elkaar communiceren :o)

Oei kmoet eten, dadaaaaaaaaaaa wrschl tot morgen

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Solar eneragy is the future for the planet.
[url=http://www.solarcourses.org/]solar generators[/url]

Tom zei

ja, bij brandalarms schieten mensen zo moeilijk in gang soms hé. Het verbaast met trouwens dat wij dat nooit in ons bedrijf hebben. Tfeit dat er 2000 mensen werken heeft er mss iets mee te maken, maar toch. Alle sirenes worden wel maandelijks getest. Dat betekent wel dat er de volle twee minuten niks gezegd kan worden, en dat telefoons best overgedaan worden als de sirenes hun werk gedaan hebben :)

groet,
Tom

ps: leuk swimwearbroekje! Vanaf woensdag begin ik ook weer te zwemmen, het is nodig dat de conditie weer wat in stijgende lijn gaat :)

Anoniem zei

love that
so chic
thanks for sharing as always
and thanks for your sweet comments, it means the world to me!

-cma
COSMICaroline.blogspot.com

Striped Shirts zei

Fabulous post!