dinsdag 19 januari 2010

Vanalles en nog watjes

Image and video hosting by TinyPic

Aaah ik was vergeten hoe leuk photoshoppen kon zijn! Vroeger (oude blog) deed ik écht alles met photoshop, paint shop pro, ...tekende ik, knipte ik, plakte ik, enz. Ik was vooral vre geoefend in werken met brushes en animatiekes. Jep animaties zijn het leukst. Hier een simpelke gebruikt maar ge kunt er 1001 dingen mee doen. Sinds mijn laptop gecrasht was ergens een jaar geleden en mijn dierbare photoshop eraf gezwierd was *huil* had ik de courage niet meer om een nieuwe te installeren en mij er opnieuw in te smijten. Tot koen dan de laatste versie van photoshop en indesign, imageready, illustrator geinstalleerd heeft en ik da zo nu nen keer aant uitpluizen ben twerd tijd. Oja trouwens:

***INTERMEZZO*** BEDANKT KOEN VOOR DE FREE NIVEA SPULLEKESSSSSS!!! ***EINDE INTERMEZZO***

Waar was ik? Ja just. Hetgeen ik nog wa beter zou kunnen is werken met filters en lichtaanpassingen enzo. Op bovenstaande foto is er niks gephotoshopt, behalve de animatie en de tekst, kvond em goed zo. En zoals ge ziet had ik zin om wa zotjes technodiscosportsyglam kleren aan te trekken. Heb er niet de hele dag in rondgelopen hoor ;) 3/4 dag maar. Meer later!

Euhrm wat moest ik nog zeggen? Aja dat Raising Arizona van de Coenbrothers een superfilm is! Mij zot gelachen. En dat ik vuurzee mis! En dat ik morgen naar Mr. Nobody ga kijken! En dat ik dringend mijn job bij de Weba terugwil. En dat Koen bedankt is voor de nivea. En dat ik honger heb. En dat ik ga eten nu.

Voila da wast. Tot morgen!

Edit: Ineke, reacties plaatsen op je blog lukt nog steeds niet!?? of ligt het nu aan mij?

7 opmerkingen:

Summer Ghost zei

Oei, heb ik die programma's bij u geïnstalleerd? Ik herinner het me niet eens meer :$

Ik heb nog maar 2 pakketjes ontvangen (en mijne mama ook maar eentje) en dan zijn het nog allemaal de mannen pakketen, ik heb deo en douchegel genoeg voor de komende 2 jaar ofzo nu.

Ineke zei

Ik heb ook een photoshopachtig programma op mijn computer geinstalleerd maar ik kan er vrij rampzalig met werken... Heb je dit allemaal zelf geleerd?? Of een cursus gevolgd??

Ik heb net bij mezelf een test berichtje gepost... En dat lukt... Ik heb geen idee wat het probleem kan zijn...

http://fashion-fever-ineke.blogspot.com/

Maxie zei

aja ik peis toch dat jij dat geinstalleerd hebt, wie anders??? enkel jij kan hier met die ambetantige laptops werken :p

awel die 4 pakketjes waren allemaal op mama's naam. Heb jij er ook op mijne naam verstuurd? dienen men dingens ziet er nochtans heel goeie uit: zowel douchegel àls scheerschuim àls shampoo dammmnnn :p

Summer Ghost zei

ik heb er ook op uwe naam besteld, dus normaal gezien zijn er nog onderweg, maar tis precies in stukken en brokken.

Blijven uitkijken dus!

Imelda zei

:) wat een toffe outfit!
Ik kon vroeger ook geweldig goed met photoshop werken (omdat dat moest voor school), maar ik ben het nu eigenlijk wel zo goed als helemaal verleerd! Moet mij er toch nog is aanzetten, want daar kunde echt wel superleuke dingen mee doen he :)
Toffe sterretjes :)

Imelda zei

Ohja, ik wil ook supergraag mr. nobody gaan zien! Zal wel een super film zijn! Geniet ervan!

Anoniem zei

i really like your blog
keep it up darling
very chic
thanks for sharing as always

-cma
COSMICaroline.blogspot.com