woensdag 30 juni 2010

Good Life

Weer heel spastisch zitten wezen gisteren op het Galgenmaal (ons laatste avondmaal). Twas fantastisch! De filmpjes hilarisch! De mensen ook! love jullie!
Eum ja, zoals je ziet heb ik nog niet veel tijd gehad voor de blog! Ik ben er na de examens eens goed ingevlogen! De vrijdag ben ik gaan shoppen in Oudenaarde met mama. Enorm plezant! Ook veel gekocht :o Een hele zak vol kledij bij Talking French (was 5 euro per stuk! omg) haha. En het terrasje + de gigantische aardbeienmilkshake deden nog het meest deugd. Het was al een eeuw geleden dat ik nog eens een terrasje deed. De zaterdag naar vriendin geweest voor haar verjaardag en erna nog wat rondgelummeld. Zondag de hele dag naart Hollandse Zeetje met de duikclub vant vriendje. Na de clubduik wast bbq mmmm. Het was een ZALIGE dag, pure vakantie. Terug de zon en het zout van de zee op je huid voelen, niets is gelukzaliger denk ik zo. En daarbij eens gewoon niks moeten doen?? wtf ik voelde mij alweer schuldig maar nu niet meer :p. Die dag kwamen we nog toevallig bij iemand op zijn speed-jacht terecht of hoe noem je zo'n boot. Terwijl die met ons rondraasde de wijde oceaan in, deed ik vanvoor een heus titanic-ske. We zijn dan vanop de boot terug naar het strand gezwommen, twater was wel niet zo warm :o. In de terugweg niet gestopt met meekwelen en onnozel doen met deze johnny muziek:


aanstekelijk ze! moet ge ook eens proberen :p. Anyway, morgen DE dag :s:s:s:s jammer dat het pas om 16 u in de namiddag is, dat betekent meer dan een halve dag thuis zitten sterven. Van de namiddag op het programma: chillen en jullie blogjes eens bekijken. Op bloglovin heb ik ondertussen 397 nieuwe posts te bekijken slik...Maar nu beetje eten klaardoen
DADA en tot snel!

**Don't forget to comment on my give-away!!**
 
Follow La FiLLe Back Sur Le WeB

8 opmerkingen:

Stiene Saenen zei

Leuke foto! Na de examens zien mijn foto's er ook altijd zo uit :p

Stiene Saenen zei

ohja ik heb trouwens nog een vraagje, waar staat de htmlcode voor die button van je giveaway? x

Fashiable | Nanne zei

Leuke foto!

Seeker zei

Seems you were having such a nice time.

xoxo

Unknown zei

Leuke foto:-)

Margaret zei

so gorgeous
great blog!
loving the posts
stop by some time xx

Fatima zei

mercii! :D & leuke fotoo!

Berlin zei

Hello hello =)

Thank you for the lovely comment. Haha, I guess I'll make Skinny Boney my model from now on.

And thanks for telling me about the giveaway, though I shall let others have it because I'm not really a handbag person(You must be like what?)

Love love love,
Berlin