woensdag 16 april 2008

Drink bij de Kevin

Gisteren wast birthdaydrink bij de kevin en ons groepke van de diergeneeskunde waren ook uitgenodigd whieee. Den avond was gezellig begonnen, maar tegen het einde een beetje scheef geeindigd toen we op het st pietersplein een stelletje mongolen tegenkwamen die ons begonnen te ambeteren doordat 1 ervan op mijn gat wou slaan en 2 andere stiekem erbij geslopen waren toen ik een groepsfoto (zie laatste foto) wou trekken. Ellen werd kwaad en wou hen een mot op hun bakkes geven (ze doet kickboxen dus opletten!!) en dat maakte hen natuurlijk nog ambetanter :p
Klinkt vreselijk marginaal allemaal, en om het scheve verhaaltje nog compleet te maken ben ik nog es met het achterste van mijn auto tegen een muur gereden ook.
Tot zover den drink bij de kevin (das trouwens die blonde).7 opmerkingen:

Anoniem zei

dan van die muur ebde mij gisteren toch precies ni durven vertellen toen ge bij mij waart, hilarisch...

Summer Ghost zei

Ah, kei irritant als ze u zo komen ambeteren, chance dat ik dat niet veel voor heb (ahja, zo'n imposante verschijning dat ik ben!!). Maar zal u morgen een trucje leren hoe ge met 2 vingers een man kunt uitschakelen of hem toch op zijn knieƫn krijgen.
En neen, ge moet nergens intiem gaan :p

Maxie zei

@ anoniem (hum hum): neen kwast al vergeten, en derbij voor mij is dat toch dagelijkse kost.(palen,blokken,muren,relingen tzijn mijn beste vrienden :s)

@koen: ja ellen had mij op dat feestje al een paar trucs geleerd van in haar kickboxles:
Beste plaatsen om iemand onmiddelijk knockout te slaan
- met u vuist zo hard mogelijk recht naar omhoog tegen de kin.
- links in de zij keihard op de milt slaan (rode bloedcellen krijgen hierdoor een depressie, waardoor bloeddruk supersnel zakt)
- rechts keihard in de lever boksen
- vanachter (voor moeste daaraan kunnen) met u 2 vuisten op de nieren boksen
Maar u trucs wil ik ook wel eens weten :)

Tom zei

met twee vingers de oogbollen een vingerkootje diep in de oogkasten duwen?

Maxie zei

hihi ja da zei ik ook!! LOL
of met u 2 vingers in de neusgaten steken en dan naar voor trekken :p

Tom zei

great minds think alike!

shrink zei

dag maxxie
mooie blog! dit heeft nix met dit bericht te maken; ik kwam via via (http://sienaert.blogspot.com/2008/04/waar-is-de-tijd-van-de-cassetjes.html) op jouw blog terecht en las dat je diergeneeskunde studeert. niet dat ik om een graties consult wil hengelen maar als je even wil, moet je toch es kijken naar dit berichtje (http://sienaert.blogspot.com/2008/03/red-fred.html: advies)
tx & grtz!