dinsdag 8 april 2008

Gsm :'(

Echt kut als er iets kapot is dat je superveel gebruikt. Mijn gsm, ik heb gemerkt dat ik er superafhankelijk van ben. Na 2 dagjes gsm-loos te zijn, begon het toch op mijn heupen te werken en heb ik mijn oude ericssonnetje nog eens boven gehaald. Pff, ik hoop dat ik mijn (nog geen 2 jaar oude) kapotte alsnog in gang krijg ooit. Het is alleszins iets met de batterij of den adaptor. Ik krijg hem niet meer opgeladen. Deze is dus kapot, den rottigaard!En deze gebruik ik nu...maar dat is zo'n prutsdingske, ge ziet hem haast niet liggen (iniminieklein), er kunnen maar 3 smsen ofzo in den inbox :p en een man kan daar niet op typen op die babyknopjes (wat menig gevloek met zich meebrengt als ik hem es uitleen aan bv mijne pa)Waar mijn verstand zat toendertijd ik weet het niet! Nou, het volstaat voorlopig, eigenlijk, tis mijn babiefoontje en altijd al mijn redder in nood geweest. Ooit (of als mijn andere kapot blijft) koop ik deze (iphone), enkel beetje kostelijk maar niks kan tippen aan dit design :o
Of een blackberry ziet er ook wel tof uit.
Maar eigenlijk was ik voor een digitaal fototoestel aant sparen zoals dit heel goed in de sjakoche passend dingetje. Wel dat valt misschien in duigen, een gsm gaat voor. Op mijn weg door snufjesland kwam ik ook dit tegen: een timertje voor aan je sleutels te hangen die je waarschuwt wanneer je parkeerticket vervalt. Echt iets voor mij dat! Zou mij al vele boetes minder gekost hebben :( Maarja, wie wil nu daar zijn geld aan geven :o

6 opmerkingen:

Summer Ghost zei

ai, dat klinkt wel volledig kapuut of toch kosten. De mijne heeft gewoon zéér lastige kuren (uitvallen als er iemand belt).
Nu ja, de iPhone is een mooi revolutionair toestel, maar ge moet u afvragen: ga ik al die functies gebruiken? idem bij een blackberry?
Want uiteindelijk zijn dat dure toestellen (geruchten voor de unlocked iPhone van 600 euro en een blackberry is er toch ook al 400 ofzo) en gaat gije-mail controleren via uw gsm? Zijt ge zo populair :p ;)?
Vergeet niet, de iPhone heeft zelfs geen ingebouwde camera en geen 3G mogelijkheden, serieueze gebreken voor zo'n duur toestel.

Ik denk dat ik ga gaan voor de Nokia 6500 Slide, alst hij niet teveel kost in hong kong.

Als klein digitaal camaera'tje kan ik u een canon aanbevelen, zeer content van de mijne! Zal hem meebrengen de 17e voor blog sfeer beelden :p en zal dan ook Coupling meebrengen (maar doet er me toch nog is aan denken de 16e).

Anyways, verloopstukje voor de pc is gekocht, nu zien of hij gaat werken! SPANNEND!

Maxie zei

Bedankt voor de tips!

Dat er geen ingebouwde camera in de iphone zit, wist ik nog niet! AMAI das idd wel een MANKEMENT! waar zat hun gedacht?
Maar kben zodanig verlekkerd opt design da ik al de nadelen natuurlijk niemer zie, typisch
Kzal nog es zien voor even 'mooie' alternatieven

Bwa als er bijkomende functies opzitten gebruik ik die wel (meestal)

EN goe idee!! van u fototoestel mee te brengen voor blogfoto's!! Daar had ik nog geen eens aan gedacht. DOEN e ! (want ik heb geen)
Mwa

Summer Ghost zei

Ah neeje, heb eens opgezocht, hij heeft wel een camera, maar tis slechts een 2 megapixel camera. Maar ik meende dat ik er kritiek op had gelezen en ben het terug gaan opzoeken en bleek dat het zo geen goede camera is, en dat er goedkopere gsm's waren met meer functies en betere camera's dan de iphone.
Conclusies zijn vooral:
- een goede ipod
- middelmatige telefoon (vooral met ontvangst)
- goede interface, al blijf je wel gebonden aan apple software en die beginnen tegenwoordig microsoft trekjes te vertonen
- batterij vlug plat
- geen 3G mogelijkheden

Soit, de eerste reviews waren toch niet zo laaiend enthousiast over de technische performance (ge kon beter krijgen voor minder geld, the story bij apple), maar het design is inderdaad magnifique.

Bah, ik weet niet of ik die features zou gebruiken. Ik controleer mijn mail altijd via de pc. Zeker aangezien dat toch wel wat kost allemaal, zo verbinden en surfen op internet en vaak hebt ge een aangepast abonnement nodig en ik werk al jaren via een herlaadkaart.
Maar moest ge er eentje kopen, wil ik er wel is met spelen :p.

Ik ga nog wat rondzien voor een gsm, zoveel keuze hé, niet normaal meer tegenwoordig.

En ik heb den hik :( kei irritant :(

Tom zei

is een gsm vooral niet iets om te bellen? kbedoel, 'slechts' een 2megapixel camera... Het zal mijn reet eerlijk gezegd roesten. GSM's dienen om te telefoneren in mijn ogen, en fototoestellen om foto's mee te maken (leve mijn Minolta!) Mijn ouwe Nokia gaat al 5 jaar mee, en dat kreng blijft maar leven. Dus tot zolang moet ik geen nieuwe hebben. Leve mijn kreng :)

groet,
Tom

ps: kheb één of andere afwijking waardoor ik altijd een heel onderzoek instel in de zin van: wat moet mijn toekomstig toestel kunnen, wat is belangrijk en wat zeggen de reviews. Die aanpak heeft mij nog nooit bedrogen... Rationeel zijn is soms retehandig :)

Maxie zei

Aja ma als er een camera bijzit ist goed ze, hoe veel megapixel da nu ook is, anders is da wel een serieus mankement voor zo'n dure.
Ik gebruik da nog best veel
Ook alle andere opties

Diene nokia slide ofzo, heb je daar site van? oja eigenlijk kan ik het zelf een opzoeken

Anoniem zei

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品