donderdag 9 oktober 2008

Frustrations, heavy days and emotional stuff

Pff. Eindelijk ff ademruimte. Vandaag was extrazwaar omdat ik tussen mijn lessen en verplichte demo van verloskunde door iemand die ik goed ken moest psychisch ondersteunen toen ze met haar hondje naar de spoed moest. Het beestje (Tuurke, homovriendje van mijne Pemel) was sinds kort zijn coordinatie wat kwijt, liep tegen dingen, viel om, at niet meer en gaf over. Bon, het hele geval meegevolgd in de kliniek, bloedonderzoek, neurologisch onderzoek etc. en niet veel te vinden...een 'specialleke' zoals ze het noemen. Maar het baasje was toch al heel wat opgeluchter en al zeker toen ze haar vertelden dat ze gewoon naar huis mocht en moest afwachten tot de scan. Dan die demo van verloskunde: altijd heel interessant, over drachtige baarmoeders en verworpen vruchten enzo en *oeps* plotseling beseft dat ik weeral vergeten eten had, dus vlug wat choco-wafels van de Kevin in mijn mond gepropt om dan les neurologie kleine huisdieren te gaan volgen, tegen dan al koppijn van niet te eten en tegen 18 u thuis barstende koppijn waardoor ik ook mijn lopen een dagje aan de kant geschoven heb. man man, ik ben toch een watje. Hopelijk kan ik morgen eens een boek open doen...i know, zeg dat al 2 weken maar swat. Kben al blij dat ik een nieuw blogje geschreven heb! YAY
Allez en nu een aspirine...
DADA

4 opmerkingen:

Tom zei

Verzorg u hé! :)

Gisteren trouwens twee filmpjes op het filmfestival meegepikt: O'Horten en Lovesickness. Maar daarover later meer.

Morgen staan er nog drie op de planning. Zonder gezelschap helaas. Maar kheb nog 1 ticket over van mijn erittenkaart (die dan toch blijkbaar werkt zoals het hoort :) ). Dus als je nog zin hebt voor een filmpje, laat het maar weten. Ik krijg er toch geen extra voorstelling meer ingepland.

groet,
Tom

Imelda zei

Amaai, klinkt enorm druk, ik hoop dat het wat rustiger gaat worden voor jou!
en die foto is enorm mooi!

syho zei

ik ben begonnen aan "5 tot 15 km" gisteren voor de eerste keer (met wandelposen) 8 km gelopen (kheb er wel een blaar aan overgehouden, morgen mag ik weer gewoon 5 km doen (oef)

sueper zei

Amai, super-druk, maar toch ook wel uitdagend ni?

Heel mooie 'pure' foto