maandag 27 oktober 2008

Offday

Vandaag had ik een totale off-day. Pff. Saaie lessen niet normaal. Totale onverschilligheid van langs mijn kant wel ook een beetje. In slaap gevallen tijdens de 3e lesblok. Weer wakker geworden 7 pagina's later met een rode bol op mijn hoofd (omdat ik op mijn knokels gelegen had). Uit de les komen en al zien dat het al bijna donker is. Geen zin om nog te gaan lopen. Kutmuziek op radio. Eindelijk thuiskomen en zien dat er ALWEER een enveloppe van Adecco op mij ligt te wachten (ze zijn mij al maanden aan het stalken met brieven vr vakantiejob die ik deed). Zien dat er een rekening inzit met een bedrag dat ik moet terugstorten 'omdat ze teveel uitbetaald hebben' en als dit niet binnen de 10 dagen gebeurt 'ze juridische stappen gaan ondernemen'. PFF assholes. Niet zien aankomen en nu dus ook blutter dan blut verklaard. Man nog nooit zo blut geweest :s. Waar blijft mijn loon *ween ween*. Financiële crisis overal te voelen niewaar. I repeat: assholes! Allez mij er ffkes over gezet om aan mijn werk te beginnen. Vandaag blijf ik verder onverschillig doen en balen. Mijn lichtpuntje van de avond is nog expeditie robinson en het feit dat ik moet eten nu sie. Smakelijk! dada PFFFrrrt. Een gefrustreerde fille die nu -oef- uitgeraasd is.
ps: op de foto lach ik mooi maar nu niet hoor *storm* hihi
edit: achteraf aangepast...

7 opmerkingen:

Tom zei

Blutter dan blut... ja, ik ken er alles van ;) Mijn rekening is roder dan rood. Leve de bankcrisis en bevroren rekeningen ;) Achja, morgen wordt mijn loon wel gestort, dus dan kunnen we er weer even tegen :)

En dat van Adecco... goe bezig die gasten! :) Zij maken een fout en als jij het niet binnen de 10 dagen recht zet, gaan ze nog wat dreigen met juridische stappen ook? Ik heb natuurlijk geen kaas van rechtspraak gegeten (!), maar echt logisch klinkt mij zoiets toch niet in de oren. Iemand hier die mss wat duiding kan geven daaromtrent? :)

En baal maar een goed avondje uit. Morgen weer nieuwe moed. En ik ben geen stier, maar een ram. En ik geloof niet in al dat soort horoscoop-gezwam, maar geen druk bij mij is geen resultaat. Altijd al geweest :) Mijn eindwerk voor mijn cursus schiet ook maar niet écht in gang, en toch zal ik slagen met vlag en wimpel (ondanks het nodige gevloek en gescheld op mezelf in de trend van 'waarom ben je er ook nie vroeger mee begonnen, asswipe...'

groet,
Tom

Summer Ghost zei

Is het dan zoveel dat je moet terugbetalen? Is het effectief waar dat ze je betaald hebben voor arbeid dat je niet hebt geleverd? Was dat die job bij het werk van uw vriend?
Denk dat het wel legaal zal zijn hoor, die interimbureau's hebben een batterij advocaten meestal. Lijkt me ook logisch dat ze het terugvorderen als het waar is. Dus hopelijk is het niet teveel geld.

Ach ik ben een vis en meestal heb ik ook wel motivatie nodig eer ik ergens echt aan begin. Hopelijk hebt ge morgen wat fut!

Succes met uw masterproef!

Linn zei

Eerst en vooral: wat een prachtige foto! Je staat er echt mooi op en dat dromerige sfeertje maakt het helemaal af.

Ben jij zo en plein public in slaap gevallen? Hopelijk viel dat niet al te veel op. Hehe. ;-)

Wat een stomme fout van Adecco en dan al meteen durven dreigen met juridische stappen als je niet binnen 10 dagen terugstort. Wat een lef. Wat interimbureau's betreft heb ik de beste ervaringen met Randstad. Mijn ervaringen met Konvert Interim deze zomer waren niet al te best. Mijn werkgevers was trouwens ook niet tevreden over Konvert. Ach ja, het is altijd iets.

Ik ben een waterman en zelfs met meerdere stokken achter mij zitten helpt nog niet om mij in gang te krijgen. Maar morgen (!) ga ik ook eens initiatief nemen. ;-)

Alé hup, dat het morgen een betere dag dan vandaag mag worden!

Trits zei

Mjah, ik vrees dat niet alleen Adecco of interimgebeurens hun obscene hersenkronkels vertalen naar dreigbrieven naar hun clienteel. Klant is koning is minder en minder een established saying... *zucht*

Maar hey, balen doet nu en dan eens deugd. Ik had het gisteren ook vlaggen en tot nu toe heb ik nog een onovertrefbare grijns op mijn face! :-D

Knuff!

LaSofia zei

Stier-zijnde kan ik me perfect inleven in het 'op de lange baan schuiven' van een opdracht. Zo ging het met mijn opdrachten op het middelbaar, zo ging het met mijn eindwerk in de lerarenopleiding.. en zo verliep het vorig jaar met mijn 2 grote opdrachten van de BAZO-cursus..
En TOCH ben ik er geraakt.. Dus.. no problem, zolang dat je toch ooit eens begint :-)

sueper zei

ken ik off-days en nu het zo vlug donker wordt en kouder, zal t er ni beter op worden.
och ja, start met een mooie foto op de blog - en de rest volgt wel

Noalinne zei

* schud ne keer serieus aan Maxie hare frak *
(iemand moet het doen)

Vandaag een mooiere dag, I hope.