dinsdag 14 oktober 2008

Oh Natasha!


Deze Russische brok Natasha Poly komt als enige echt héél dicht in de buurt van mn nr. 1 vlam. Eerst vond ik haar niks bijzonder, een model als een ander, maar hoe meer ik haar gezicht zie hoe meer haar unieke schoonheid mij opvalt (kvind haar mooist puur natuur, zonder make-up). Laat ik ze maar tot mn vlam nr 2 benoemen. Oei, Pattie moet weer een plaatske opschuiven (hij ziet toch iemand anders liever dan ik :( :( snif..), maarja ladies first zenne. Tot zover deze afvuring van mooie plaatjes, en nu ga ik mijne comfy kleertjes aandoen en mij in de zetel installeren met een versnaperingetje. Tot morgen

11 opmerkingen:

Anoniem zei

http://www.zdnet.be/news.cfm?id=92979&mxp=101
Vind mijn MacBook Pro toch nog altijd veel mooier dan e vernieuwde versie, maar de MacBook heeft wel een upgrade gekregen, zoals het verlichte keyboard. De moment om beginnen te zagen tegen de mama of een glas water over uw pc te laten vallen ;)

Knappe griet nog!

Linn zei

Oeh, Natasha Poly. Mooi, mooi. Ik heb een jaar of twee geleden een Poly-fase gehad maar ondertussen staat ze toch al niet meer in mijn top 10. Alé ja, in feite heb ik ook helemaal geen top 10 maar je begrijpt wel wat ik bedoel.

Anoniem zei

Ze heeft zeer uitgesproken jukbeenderen, misschien dat het dat is wat haar zo aantrekkelijk maakt, ik weet het niet..

shrink zei

puur natuur? op die onderste foto lijken haar borsten in elk geval fake?

Tom zei

hmmz, op die chocoladefoto vind ik ze heel knap. Maar op sommige andere foto's dan weer een stuk minder.

En op die derde foto (met de witte achtergrond): zo smal en breekbaar :o Echt gezond ziet ze er daar niet uit eigenlijk :)

Nee, kvind je 1ste keuze nog altijd de betere :) En je weet het hé, ik lobby ook voor jou bij Patrick! Hij heeft mij al toevertrouwd dat hij heel gecharmeerd was door iemand die keihard klapte na iedere inleiding van hem op de filmdag. Dus dat komt nog volledig goed ;) Geef de moed niet op! :)

Maxie zei

shrink op die laatste pic is dat duidelijk een push-up topje. Haar borsten zijn niet fake ze, daarvoor zijn ze veel te plat

@ tom: kwist dat hij mijn geklap gehoord had whieeee neen kgeef de moed ni op :p

V. zei

dag val!

vio hier,

ik ben net zelf ook een blog aan het maken, maar 't is nog wat uitzoeken hoe alles precies moet. t' moet een interactief forum worden voor mijn tijdschriften. De blog wordt een plek waar alle thema's uitgestald worden, en 't is de bedoeling dat de reacties die mensen plaatsen terug opnieuw in m'n tijdschrift verschijnen.

Het zou tof zijn mocht je mijn adres bij jouw links opnemen, van zodra ik't op het net publiceer.
Naam van het tijdschrift, alsook blog: PinkStream.

Dada'kes! uw zussie x

Tom zei

Hoe kan Magic P. dat nu niet gehoord hebben?

Mijn oren tuten anders nog, vooral mijn rechteroor... Volgende keer moet je maar links van mij zitten en daar wat klappen. Hopelijk is het getuut in mijn oren dan wat gelijk zodat ik er weer kan van slapen, en ik er ook niet meer zo van afzien... enzo :)

V. zei

en hupla:

http://pinkstreammagazine.blogspot.com/

breng zeker es een bezoekje

Maxie zei

ja maar ge moet wel eerst een blog plaatsen voor er iemand kan reageren hé tjoepie

Maxie zei

kzal het alleszins vermelden in mijn volgende blog en in mijn links ;)