maandag 18 januari 2010

Tattoo

Newsflash: I'm seriously considering getting a tattoo. Not a big ugly one like most tattoos. Not a dragon, a skull or some chinese signs. I want a verrrrrrry TINY one! A cute one, somewhere on a hidden place. I know, so not me! But actually I'm thinking about it for a year now. I also really don't want it to strech out or something when i get old. Horrible. That's why I want a tiny one on a covered place. I'm thinking the back of my neck or my wrist of maybe ankle/foot (3rd choice). This one for example is amazing. It only shows when your hair is tied up. Or a little pony/unicorn...on my wristThe one Kate moss has is also great , a good luck sign



Ook bambi behoort tot mijn favorieten voor de pols...


Een birdie vind ik ook wel iets hebben


Little owlEen vlinder, beetje typisch, maar toch mooi vind ik

Or maybe a beatifully written sentence/word that has deeper meaning for me, I must think about it.

Maar het is zeker niet de bedoeling dat de tattoo opvalt. Nog steeds zijn op vele werkvloeren tattoos verboden en dat hou ik in het achterhoofd je weet immers nooit waar je terecht komt. Spuw jullie gedachten en eventuele ervaringen met tattoos er maar uit in de commentbox hieronder

31 opmerkingen:

Tom zei

hihi, allé :D Zotjes :)

Als je het mij vraagt om te kiezen uit de drie plekken: je nek. Dan bepaal je echt zelf wanneer het zichtbaar is of niet. Nadeel is natuurlijk wel dat je het zelf nooit ziet natuurlijk...

De enkel is een héél klein beetje cliché, maar is nog fijn.

De pols zou ik vermijden. Vooral omdat het alles behalve een verborgen plekje is eigenlijk. Ik vind het geen stijlvolle plaats voor een tattoo.

En how about net boven je heup ofzo? Daar kan het ook mooi zijn, op voorwaarde dat het echt een kleintje is (zoals dat hartje op je eerste fotootje bvb :) ) Das een plekje dat meestal ook bedekt is, en waar je toch altijd je tattoo zelf ook kan zien.

http://us.123rf.com/400wm/400/400/adamdodd/adamdodd0903/adamdodd090300011/4461779.jpg

maar dan een iets kleiner figuurtje of

"http://aquariustattoo.net/wp-content/uploads/2008/10/aquarius_stomach_tattoo.jpg

maar dan zonder lelijke navelpiercing, iets lager en een kleiner figuurtje.

groet,
Tom

Tess zei

Sowieso laat ik ooit een tattoo zetten, geen twijfel mogelijk. Het liefst zou ik een hele sleeve hebben, maar dat is inderdaad niet praktisch ivm werk vinden (zeker mocht ik ooit beslissen in het onderwijs te stappen).

Om eerlijk te zijn ben ik niet zo voor die kleine tattoo's. Maar dat is dan mijn persoonlijke smaak.

Mijn vriend is trouwens ook van plan een tattoo te laten zetten, zo'n mooie grote. Sexxxy!

Maar we wachten er allebei nog een beetje mee omdat we nog niet zeker zijn van de plek/tekening en het zo zonde zou zijn om achteraf spijt te krijgen.

Succes met het overwegen wat het uiteindelijk wordt. :-)

Stephanie zei

Ik vind tattoo's echt supermooi maar ben veel te bang om er eentje te late zetten. Ik zou graag zo'n strikje op m'n pols hebben, een minitje & dan een typerende zin voor mij op een mooie plaats. Sleeves vind ik ook mooi maar inderdaad, je weet nooit waar je uitkomt qua werk & liever werk dan een tattoo :D . Ik heb echt een hekel aan die tattoo's die zo cliché zijn zoals tribals , berepootjes ter hoogte van de decolleté enz.

PS: ik heb nog geen fb-request van je ontvangen :(

Maxie zei

helaba!! bedankt voor de reacties allemaal

@tom: hihi ja je hebt gelijk de enkel en pols zijn zo verborgen ni ma kvind het wel coole plaatsen vr een kleintje. En zo eentje thv de heup/buik vind mijn zoeti supermooi en ik ook eigenlijk (wel idd zou dan een kleintje moeten zijn want anders wordt het weer lelijk) maar momenteel heb ik nog een platte buik ma bon wat dan als ge wat verdikt,uitzet, zwanger wordt,...kzou het een nachtmerrie vinden moest da uitrekken of striemen inkomen ofzo :s:s. Met een pols of nek kunde gelijk niks verkeerd doen op da vlak.

@tess: ik zie het echt al bij jou zo'n tattoo! idd sleeves zijn heel mooi, zeker voor mannen. Het mooist vr een man vind ik tekst op de binnenkant van de arm. MMMMMMmm....

@ Feline: ik denk dat je zo wat mijn smaak hebt moest je er eentje zetten :D een cutieke. ja tis juist!! kga je zometeen toevoegen ;)

mijn vriend zou er ook een willen maar wil nog wachten. Mss moet ik dan samen met hem es gaan.

@iedereen: en wat met de pijn? Daar heb ik eigenlijk zelf geen minuut op gedacht aangezien ik van mezelf weet dat mn pijngrens héél hoog ligt en ik naalden en toestanden doodgewoon ben. Heb mezelf vroeger nog eens gepierced in een opwelling (doorheen oorschelpkraakbeen) met een stompe naald uit mijn mama's naaidoos op een héél onprofessionele manier :s en kvond het nog niet erg pijnlijk eigenlijk :p. Maar weet dat voor veel mensen dat een drempel is wnnr ze beslissen een tattoo te nemen.

Imelda zei

Hallo!
Ik vind het hartje in de nek wel heel mooi en die eenhoorn vind ik ook echt een superidee. Eigenlijk vind ik al je voorbeelden wel mooi!
Maar als je niet wil dat ze altijd zichtbaar zijn, dan is de nek wel het meest aangewezen. Maar op de pols vind ik zelf ook wel heel mooi en als het niet te groot is dan maken ze er meestal wel geen probleem van.

Ik heb zelf een tattoo op mijn rug, ik heb deze al wel 9 jaar en ben het ontwerp wel beu. zeker omdat ik redelijk jong was toen ik deze liet zetten, maar ik ga binnenkort een nieuw ontwerp laten maken om deze tattoo helemaal te veranderen. dus dat kan ook altijd, moest je je keuze beu geraken.
Ik moet zeggen, het deed wel heel fel pijn. Maar als je daarna je tattoo kan bewonderen, dan doet die pijn er eigenlijk niet meer toe. Die pijn houdt mij niet tegen om mijn tattoo aan te laten passen, dus daar moet je het echt niet voor laten.

Trouwens een zinnetje of woord dat veel voor je betekent vind ik ook nog altijd een superleuk idee!

Tom zei

Maxie,

misschien beginnen met gewoon wat minder taartjes enzo te eten rond half tien 's avonds ;)

Voor alle duidelijkheid, mijn keuze:

1. De nek. Ik vind het zowaar licht opwindend als ik er aan denk eigenlijk :o

2. Enkel. Wel tof, maar nie superorigineel.

...

...

...

3. De pols. Vind ik écht niks, en zelfs licht marginaal :p Ik kan niet beloven dat ik je nog zo graag zal hebben als je daar één zou zetten ;)

groet,
Tom

Ineke zei

Ik vind het hartje in de nek het leukste idee.

Ergens op je heup vind ik ook wel tof en dan is het ook nog verborgen maar bijvoorbeeld wel zichtbaar bij bepaalde bikini's.

En dan kan je er ook zelf van genieten!!

http://fashion-fever-ineke.blogspot.com/

Tess zei

Met de pijn zit ik helemaal niet. Ik heb mijn oren zelf gestretcht en die pijn bleef meerdere weken en elke keer opnieuw dus dat zal ook wel gaan.

Je hebt wel geluk dat het goed is afgelopen toen je zelf met die naald in je oor geprikt hebt, amai.

Summer Ghost zei

3 sterrekes op uw gezicht!

Maxie zei

@ineke: jup kbegin ook meer en meer voor het hartje in de nek te komen!!!

@tess: amai klinkt ook niet aangenaam 'je oren stretchen' hihi. Jep is idd redelijk afgelopen maar heb mijn ouders nog nooit zo vies gezien.

Jane zei

Yeah! Get a tattoo. I personally love them but I will warn you... they are addictive. Get one and you will want more

Oh and btw I have a giveaway on my blog right now if anyone wants to check it out - http://www.somewherehere.net/2010/01/just-to-say-thank-you-to-my-followers.html

x

Tess zei

Is niet vies hoor, die van mij zijn niet meer zo groot nu, die van mijn vriend wel. Je moet maar eens kijken naar het nieuwjaarskaartje op mijn blog.
Elke keer als ik naar dit bericht kom, krijg ik zoveel zin om een tattooshop binnen te stappen en een afspraak te maken haha.

Maxie zei

hehe kan ik begrijpen!!! mss is het idd verslavend??

de plaats wr ik eentje wil zetten staat meer en meer vast: de nek (hoewel nog lichte twijfel over heup) nu enkel nog zekerheid over de tekening

pumps & luiers zei

wil een hartje aan de binnenzijde van mijn pols, ben 1 keer naar tattooshop geweest for info: hij vond het te klein en wou dit niet doen! heb ondertussen geen stappen meer ondernomen...

Anoniem zei

WOW just what I was looking for. Came here by searching for stop smoking
My site - van nelle zware shag

Anoniem zei

We are a group of volunteers and starting a brand new scheme
in our community. Your web site provided us with helpful info
to work on. You've performed a formidable job and our whole neighborhood shall be thankful to you.
Look into my webpage : golden virginia tobacco

Anoniem zei

I love your blog.. very nice colors & theme. Did you make this website yourself
or did you hire someone to do it for you? Plz
answer back as I'm looking to create my own blog and would like to find out where u got this from. many thanks
My site : asuntoturkista.net

Anoniem zei

Sweet blog! I found it while surfing around on Yahoo News.
Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News?
I've been trying for a while but I never seem to get there! Thanks
Feel free to visit my site ... Asuntoturkista.net

Anoniem zei

Does your blog have a contact page? I'm having problems locating it but, I'd
like to shoot you an e-mail. I've got some suggestions for your blog you might be interested in hearing. Either way, great website and I look forward to seeing it expand over time.
My website - Kjøpe leilighet i tyrkia

Anoniem zei

I believe this is one of the such a lot significant
information for me. And i'm glad reading your article. But want to observation on some general issues, The website style is perfect, the articles is actually nice : D. Excellent job, cheers
Also visit my homepage :: http://asuntoturkista.net/kiinteistot-alanya/

Anoniem zei

What a data of un-ambiguity and preserveness of precious familiarity concerning unpredicted feelings.
Also visit my web site - propertyinturkeyforsale.net

Anoniem zei

Now I am ready to do my breakfast, after having my breakfast coming yet again to read further news.
Feel free to visit my webpage - immobilien alanya

Anoniem zei

Hello, i think that i saw you visited my blog thus i came to “return
the favor”.I'm attempting to find things to improve my site!I suppose its ok to use some of your ideas!!
Here is my web page - immobilien kaufen bodrum

Anoniem zei

I enjoy looking through an article that can make people think.
Also, thank you for allowing me to comment!
My weblog ; tattoo removal

Anoniem zei

Every weekend i used to visit this website, for the
reason that i wish for enjoyment, since this this web page conations really pleasant
funny stuff too.
my web site - skin lightening cream

Anoniem zei

I appreciate, result in I found exactly what I used to be taking
a look for. You've ended my 4 day long hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye
my site - amber leaf tobacco

Anoniem zei

I do accept as true with all of the concepts you've offered in your post. They're very convincing and can definitely work.
Nonetheless, the posts are too brief for novices.
Could you please extend them a little from next time? Thanks
for the post.
Stop by my website - drum tobacco

Anoniem zei

Hello, i think that i saw you visited my weblog so i came to “return
the favor”.I am attempting to find things to improve my website!
I suppose its ok to use a few of your ideas!!
Also see my web page: captain black pipe tobacco

Anoniem zei

Touche. Great arguments. Keep up the good work.
My homepage :: mac baren tobacco

Anoniem zei

When you evaluate the meaning of the term like, not only in relation to its a close marriage together with another, nonetheless to be a experience that may be engendered should you have miltchmonkey a better association with ourselves way too : as well as being a feeling of greater unity with your family or the human race ( space ) it then develops into even more really clear that most any one is looking to get in life can be love.

Anoniem zei

It's wonderful that you are getting ideas from this piece of writing as well as from our dialogue made at this time.
Here is my site ; how to get rid of acne naturally