vrijdag 12 maart 2010

J'ai envie de J'ai envie de

Haai boys and girls,
I'm sorry to leave you for so long! This was a VERY HECTIC week and I'm glad it's friday!! How is the world and you guys doing? Tell me!
Ja deze week heeft me heel wat zweetpurges, zelfvertrouwenondermijningen en appelflauwtes gekost. En strijden tegen de klok en tegen deadlines. Maandag begon het al goed: na een mottige dag kliniek (veel van hot naar hergeloop voor niks) in het restaurant blijkbaar een verkeerd broodje vegetariër (serieus wat kan hier nu mee miszijn??) gegeten met alle gevolgen van dien...Leek een beetje op Salmonellavergiftiging maaaan zo slecht. Dan de dinsdag gelukkig hersteld, gelukkig of ik mocht mijn kliniek dubbel inhalen no way...Dan de woensdag kwam ik een beetje nijdig van een eigenares+kat die ik binnenpakte en die maar bleef ratelen en om de second dan haar hele verhaal veranderde. Ik gaf dan verslag uit aan de dierenarts met een hele differentiaal diagnose erbij waarna zij dan bij de dierenarts haar hele verhaal opnieuw veranderde. Op die manier leek het natuurlijk alsof ik niet goed geluisterd had en de anamnese niet goed had afgenomen. AAArg.
Donderdag moest mijn case Infectieziekten binnen zijn. En vandaag moesten we onze kliniekcase presenteren voor de dierenartsen en de 2de masters. Mijn presentatie was opt eind beetje int honderd gelopen wegens heel nerveus zijn maar toen we dan daarna apart werden geroepen voor onze evaluatie van de week, bleken we een 'heel gemotiveerde, vlotte groep' en bleek mijn kennis 'zéér goed'. YAY YAY YAY. Het zelfvertrouwen kreeg weer een boost. Heb mijn Peemke zonet beloond met een wandeling, heb nauwelijks tijd gehad voor mn hummelke.
Dit weekend op het programma:
- case 2 infectieziekten
- masterproeven
- eens een cursus tussendoor proberen opendoen
- slapen
- vernissage van papa
- mijn ma leren haar lenzen in te doen
- peem vertroetelen
- mijn lief vertroetelen

Cardigan: Talking French - Dress: L'Altramoda - Shoes: second hand - Medaillon necklace: Dyrberg/Kern

Oja en dan nog iets: eerder gericht aan de weergoden: IK BEN DIT WEER BEU. GEEF ONS ZON. NU
want
J'ai envie de fraises
et
d'asperges!!!

3 opmerkingen:

Nina (Femme Rationale) zei

gorgeous! i love the way you combined the colors.

Anoniem zei

beautiful
:)

Couture zei

Leuke cardigan! Blij dat je zo snel van die voedselvergiftiging hersteld bent!

Judith
http://couture-and-beauty.blogspot.com/