zaterdag 13 maart 2010

Princesse Tam Tam

U vraagt, wij draaien!
You asked more cute girls...well here they are.
Gisteren naar de lingeriewinkel geweest en enkele boekjes (huit, lejaby, passionata, lise charmel, tam tam, marlies dekkers,...) meegeritst. En ik moet zeggen dat slechts 1 lingeriemerk eruit sprong qua fotografie, campagne én model namelijk Princesse Tam Tam. Speels, jong, fleurig. Net wat bij deze blog past! De rest was ronduit SAAI (OOOOOh jammer...niet de usual latino sexy lingeriebabes met de dikke boobies :p...maybe next time ;)). En ik begrijp écht de populariteit van Marlies Dekkers niet. Mooi vind ik het niet, sexy al helemaal niet, misschien is het dan praktisch? Hoewel, raken vrouwen niet verstrikt in al die koorden en gekruiste bandjes? Of misschien zijn mannen er helemaal weg van? Kan iemand het me uitleggen aub?
Merci

5 opmerkingen:

Tom zei

she cute ja :)

En Marlies Dekkers? Goh, kweetnie. Echt lelijk vind ik het niet, maar het heeft zeker ook geen 'WOW!'-factor voor mij.

Nuja, kdenk ook wel dat je weet dat ik het vooral heb voor dingen met pure, eenvoudige, sobere maar speciale lijnen en een zin voor evenwicht, en dat vind ik bvb ook niet terug bij Dekkers (niet dat ik zo'n specialist ben qua lingerie, makom :) ).

Het doet mij nogal BMW-achtig aan: een enorme aantrekkingskracht en bijzonder goeie naam bij het grote publiek, maar qua design een complete wirwar van overbodige lijnen. Een rommeltje eigenlijk. BMW's hebben daarenboven een heel koel en bijna klinisch interieur waar ik me absoluut niet in thuisvoel (ik krijg er bijna zelfs lichamelijke klachten van, heel raar :o :p). Maar ik weet niet of ik zover moet gaan om die redenering door te trekken naar vrouwen/meisjes die Dekkers-ondergoed dragen hihi :)

groet,
Tom

Anoniem zei

Ik vind princesse tam tam ook echt prachtig, dat is hier weer bewezen! Marlies Dekkers doet het ook niet echt voor mij...Dit is gewoon meer mijn stijl denk ik.
Ik ben een belgische fille trouwens ;)

Couture zei

Echt prachtige foto's!

Judith
http://couture-and-beauty.blogspot.com/

Feline zei

Marlies Dekkers vind ik ook helemaal niet mooi. Lingerie moet voor mij mooi, schattig & goed zitten ; hetgeen ik me bij Marlies Dekkers niet voorstel.

MEF zei

nice pics!!

Visit my new blog http://fashionmef.blogspot.com/