donderdag 21 februari 2008

Kom op konijntje wiebel wiebel huppel

Hoi you bunnies mwa
Zit al de hele dag met dat liedje van dat konijntje in mijn hoofd (dat met die vette beat, van de jeugd van tegenwoordig? weet niet) maar het gaat zo: "komop konijntje wiebel wiebel huppel huppel doe je dansje doe je ding" en het geraakt dus niet meer uit mn hoofd :(
Na wat kliniek (zelf gevaccineerd whieee) en les, deze namiddag eens nr Gent mn rondje gedaan.
Mij laten slieren :o :o Oei kheb mijn schade van in Antwerpen precies nu x 300 ingehaald. En kheb maar 3 stuks gekocht eigenlijk, wel vree degelijke: een leder motorbiker jacket (zo grease :p), een pull-ke en een zomerkleedje uit de mer du nord. Wel een kostelijk affaire. Maar nu ist GEDAAN. Nu sparen. Oei en kben heel erg aant twijfelen om terug naart galabal van de Diergeneeskunde te gaan maar dan ga ik nog een kleed nodig hebben en schoenen o damn.
Koen, kheb ook een klein (verjaardags)kadootje vr je gekocht :) Lap verklapt, wou het eigenlijk nog niet zeggen mr ja.
Volgende blog: de beloofde foto's en mss foto vn 'het kadootje' :p (verpakt é ajaaa)
Oja das waar op, ik moest nog eens volk trekken zeker naar hier hmmm

Tot de volgende
ps: tom, als je zin hebt mag je altijd eens je blogadres doormailen hoor (tenzij je het lievr vr jezelf houdt)

4 opmerkingen:

Koen zei

De zanger van AKAK the junkies is inderdaad Willy Wartaal van de jeugd van tegenwoordig. Ik zit nu dankzij Tiekenei (www.tieknei.be) in mijn hoofd met deze song van Juno: http://www.youtube.com/watch?v=hHXau3zAe7E&eurl=http://blog.tiekenei.be/.

Whiiieee cadeau'tjes whiiiiiieeee. Ik bedoel, dat had ge niet moeten doen hoor ;). Je kunt uw geld aan betere zaken spenderen, anders wordt uw vriend misschien jaloers ;). Maar toch al bedankt! En nu wil ik wel weten wat het is natuurlijk, ik kan daar niet tegen hé :'(.
Ik ga morgen ook shoppen, ga mij een jas kopen, maar zo eentje voor als ge weggaat, zo'n deftige, niet mijn alledaags jas, dat ik zowat in style ben zoals ze dat zeggen (h).
En ik veronderstel, dat wanneer je zegt "ik heb me laten slieren" dat je bedoelt dat je je hebt laten gaan? Dat Astens dialect toch hé :p. Over Astens dialect gesproken, ik heb het artikel van De Tijd met uw pa! Ik had het boekje is teruggevraagd van een collega die het had meegenomen. Al blijf ik verontwaardigd over zijn coveruitspraak! ;).

Allé nog 1 week (hard) werken (financiele periode afsluiting, en ik verjaar net op de drukste dag :'() en dan twee weken verlof! Kan het nu best gebruiken, want begint me daar wat tegen te steken. Bedenking voor een live afspraak! ;)

Nu ga ik ook geld uitgeven, enfin een bestelling plaatsen voor 40 "paté'kes" voor mee te nemen naar mijn werk! Maar ikzelf ga er geen eten (ben al een maand op de lijn aan het letten!) en ik ga naar daar joggen ipv te fietsen of met de auto te gaan.

En eergisteren slecht nieuws gekregen: de online webwinkel kan geen datum kleven op de levering van mijn Battlestar Galactia SZ2 dvd box (u). The bastards!

Bye
-xxx-

Tom zei

hey Maxine,

ik had vorige week ook zin om wa spullen te kopen, alleen ben ik weer niet uit mijn zetel geraakt. Ik ontzie mij da echt om alleen te gaan winkelen, ma goed. Tkriebelt ook weer om een eigen stek te gaan vinden. Ik betrap er mij de laatste tijd regelmatig op dat ik op zoek ben naar een appartementje ofzo. Gent staat nog altijd met stip op nummer 1, maar financieel is dat niet echt evident om tegelijk iets deftigs en betaalbaars te vinden. Toch niet met mijn smaak. Ik zie wel. Ik ben zo het type dat heel goed weet wat hij/zij wil, kwaliteit zoekt en daarvoor ook wil betalen. Zo weet ik perfect welke tv ik wil, en er moet niemand afkomen met een ander type, of met één die hetzelfde kan voor 250 euro minder. Nee, zo werkt het niet. Ik heb mijn zin op een bepaald type gezet, en zoeen wordt het.

Kvoel trouwens dat ik weer begin op te leven, de festivalletjes komen er weer aan. Popallure in Deinze (22/3), rock waregem(12/4), Novarock (26/4)... de affiches staan mij aan. De kans is vrij reëel dat ik met enkele vrienden Deinze kom onveilig maken. Vooreerst omdat er voor elk van ons een absolute topper op het programma staat (voor mij is dat Balthazar bvb), en omdat ik verjaar de zondag. De plannen zijn zo goed als gesmeed tussen pot en pint gisterenavond :D Ook weer enkele optredentjes van Triggerfinger gespot in de streek, met mijn broer naar Absynthe Minded eind maart in een zaal waar ze van tijd tot tijd een hangbuikzwijn het publiek insturen (en deze keer kan hij niet meer afzeggen, want de tickets zijn al betaald ;)) en ook Werchter belooft nu weeral zwaar de moeite te zijn. Je ziet het, het kriebelt weer :)

trouwens, klik gewoon op mijn naam hierboven, en dan kom je vanzelf op mijn blog terecht. Veel leesplezier!

groet en kus,
Tom

Maxie zei

Ja ik raad u ook sterk aan om in Gent te komen wonen!!tis gewoon de prachtigste stad,gent heeft gewoon iets dat geen enkele andere stad heeft, het leeft en het bruist + alles op wandelafstand ,kben er weg van. En moest ik van u zijn, zoek ik iets in buurt van patershol of prinsenhof of miljoenenkwartier (dit zijn de mooiste cotés vind ik persoonlijk) wel ietske duurder maja. Mijn zus had zo een vree schone loft gevonden kheb et u misschien al gezegd iets van een 900 in de maand maar wel superchique en mooi.
Ge moet echt wel de stap zetten ge ga et zo leuk vinden om zo voor alles te sparen voor in u huisje en alsmaar op te bouwen
krijg er zelf kriebels van
Ik kijk alleszins er enorm naar uit tegen dat ik alleen kan gaan wonen, langs de andere kant kzou wel enorm mijn ouders en mijn hondje missen sniffff
Maar volgens mij zijt gij echt op een punt gekomen in u leven dat ge et kunt doen
Mwa

Koen zei

Ah, is dat die loft dat ze ging delen met 2 andere studentes?
€ 900 in de maand voor de loft alleen is wel zéér veel, daarvoor zou je best inderdaad al best een loftgenoot zoeken, probleem is: wie?
Zou me ook wel in de Gentse buurt willen settlen en dan daar in de buurt werk zoeken. Probleem is dat ik daar niets ken en de prijzen zijn er ook niet min, al zijn ze beter dan in Brussel.

Ik zie dat Gent nu ook een mediamarkt heeft, zou gana tijd worden. Brussel heeft er 3 (h).
Nadeel aan shoppen in Gent vind ik dat de winkelstraten toch niet vlak aan het station liggen. In brussel dus wel (tenzij je afstapt in Brussel zuid). Vanaf Brussel noord moet je de straat maar oversteken en je bent in de nieuwstraat en vanaf brussel centraal is het 2min wandelen door een chique galerie en je bent aan het muntplein en de andere kant van de nieuwstraat.

Dat het leven duur is, dat weet ik!
Gisteren mij trouwens clarcks gekocht (bruine leren schoenen voor mijn bruin kostuum) en een blazer voor casual op een jeans te dragen als ik aanga.