donderdag 28 februari 2008

Nottie

Paris op de première van haar nieuwste (ik weiger het woord film hier te gebruiken): "The Hottie & the Nottie". Let op de lege rij achter haar waar een dombo extra veel bekertjes neergezet heeft om aan te tonen dat er heel erg veel volk in de zaal zat. WAHAHAHAH
Would somebody please kill her??? nie meer wijs :(

5 opmerkingen:

Koen zei

Paris Hilton is gelijk wel hét rolmodel voor de jeugd hé!! Ge weet niet wat ge zegt jong! Die is keitof, intelligent en een echte trendsetster enzo!!
Jaloerse gij!

Daarstraks tijdens het joggen (35min non-stop!) moest ik aan u denken toen ik de dierenarts passeerde hier 100m verder. Die woont in een gerestaureerde hoeve, dacht dat dat ook uw droom was?
Super groot spel daar, maar wel zeer chique ze! Nu natuurlijk onbetaalbaar.

Tom zei

wat doet die sloerie in mijn cinemazetels? Vort, eruit! Alleen intelligente, zachte en integere mensen met heel veel emotionele energie mogen daarin zitten!

Mensen zoals ik bvb *rochel

Trouwens, mijn cinemazetels zijn hipper, al zeg ik het zelf! Nu nog een trendy kleur voor de metalen voeten die ik gemaakt heb, en 't is helemaal af. Hurray!

ps: het regende in Gent vandevooravond. boehoe :( I'll be back next week, ze kunnen zien dat beter weer is dan...

wat heeft dat schepsel trouwens lelijke knieën. Het doet de coherentie van mijn post geen deugd dat ik hier van de hak op de tak spring, maar dat kan mij niks schelen! Lelijke knieën awoert! En die bekers zijn te belachelijk inderdaad. Let ook op de geordende 'rommel' op de vloer...

pathetic!

groet en kus,
Bicky

Maxie zei

hihi idd ZEER lelijke knieen ge hebt zo haar knieschijf en dan nog precies iets onder wat er ni onder hoort
ze is echt mismaakt

Koen zei

Iedereen heeft wel een minder mooie fysieke eigenschap natuurlijk, al dan niet zichtbaar. Maar op deze foto zijn de lelijke knieën wel zeer zichtbaar, ofwel licht het aan de foto.

Maar los daarvan is Paris Hilton wel een slechte actrice, neemt nu "One night in paris", die film was veel te veel onderbelicht!
^^

Maxie zei

:p nog ni gezien koen nog ni gezien
da zou mijn dood worden

Mijn knieeen zijn toch mooier als die van paris ze nah!