zaterdag 23 februari 2008

The Perfect Summer Dress

Kirsten Dunst for Miu Miu

Mooiste feeënjurkje

De 'verfspatten' jurken vn D&G met links en midden 2 van mijn favoriete modellen Gemma Ward en Jessica Stam

Mijn favoriete reclamecampagne van deze zomer, doet me wat Tim Burton-achtig aan.
LA FILLE HEEFT ZIN IN ZOMER en MARTINIS MET EEN PARASOLLETJE

3 opmerkingen:

Tom zei

Martini's? Wat waar en hoe? :o Laat het mij weten, dan doe ik mijn kostuum aan en laat ik de George Clooney die diep in mij verscholen zit, de vrije loop! Hell yeah! :)

Ik ben overigens min of meer gaan shoppen deze namiddag. Met mijn broer. Die was overgevlogen van Gent. Hij wilde loopkledij en de mediamarkt onveilig maken. Dus ik mee. En ik heb ontdekt dat ik zo'n aangenaam winkelgezelschap ben, niet te doen. Samen zoeken naar de juiste maat, geduldig op het bankje wachten bij de pashokjes en regelmatig wat kledij vasthouden. Damn, ik ben goed in shoppen!

Oja, mijn tv is 100 euro opgeslagen in de mediamarkt in vergelijking met vorige week. Boe Mediamarkt. Verder zijn mijn broer ik wel thuisgekomen met een pak cd's: The Blackbox Revelation, Roland en Babyshambles voor junior, en de The Edukators op dvd voor mij en de cd's van Goose, Absynthe Minded, Editors en de superrockende nieuwe van Triggerfinger voor de Alfa. De Alfa, waar volgens mijn moeder geen eer meer mee valt te halen vanwege te vuil. Ten eerste vind ik het wel stoer vuil zo op de buitenkant, en ten tweede: ik wil geen eer halen van mijn auto bij anderen. Het enigste wat hij moet doen is mij bevallen, wat een ander er van denkt zal mij een dikke vette barbeque-worst wezen! En hij bevalt nog, alhoewel ik het steeds moeilijker vind om te weerstaan aan de nieuwe 159, vooral die in parelmoerwitte lak en donkergrijze velgen die op het autosalon stond... Maar eerst een tv, en een loft/appartement en dan zien we wel weer :)

greetz,
Tom, a.k.a. de perfecte shopbuddy (alweer een briljante eigenschap erbij... Het mag dan stoppen, straks wordt stilaan teveel voor de huidige mensheid vrees ik :o )

Tom zei

blijven ademen maxine...

in en uit, en in en uit.

Still in the mood for Martini! (1 Martina, 2 Martini?)

groet,
Tom

Anoniem zei

Now that we have described discount links of london the one way linking process, how can you get links of london silver websites to link just to you? One answer is that it is links of london sale dependent on your sites content, especially if you links london jewellery have unique content. Other websites will link cheap links of london to you if you have interesting content that links london bracelet compliments their content. The problem is that you london links charms really have to have something exceptional. links of london watches sale One easy way to get a type of one way link called discount links of london rings a back-link. These are links to articles that you cheap links of london necklaces have written and distributed through article directories.