zondag 3 februari 2008

Treats 4 myself

Yyyesss ! nieuwe dingeskes! Mij eens goed afgereageerd tijdens het winkelen ;)

gisteren ongelooflijke dag gehad

Black suede boots: Marc by Marc Jacobs (miii in loooove)

Grey 'Lazy Sunday' Tracksuit: Jane Sport

En dan nog Fashion Against Aids gesteund en een t-shirt van Timbaland (voor wie mij goed kent weet dat ik diehard fanben: zo ne koddiebollie neger met sproeten) gekocht.

Dan nog een beetje basic dingen en een investering voor op Ebay en tis al

Oja iemand de nieuwe film van Ang Lee al gezien? Ik ga er waarschijnlijk heen met mijn zus, heb al veel positiefs gehoord, maar ik twijfel ook nog tussen een paar andere. Anyway, als ik hem kies, laat ik jullie weten wat ik ervan vond.

DADADA

10 opmerkingen:

Tom zei

Nee, de nieuwe Ang Lee nog niet gezien. Ik denk van binnenkort weer mijn jaarlijkse Oscar-toer te gaan doen. Alleen moet ik mij nog eens informeren, want kben de laatste tijd nie echt meer mee op filmgebied...

De laatste die ik zag was 'I am Legend' in de Kinepolis in Kortrijk. En dat is me niet zo bevallen. De film was niet speciaal, maar de Kinepolis heeft nu definitief afgedaan bij mij. Want een zootje is het daar geworden zeg (http://justanotsoordinaryboy.skynetblogs.be/archive-week/2008-01) Lees er alles over ;)

Laat maar iets horen over Ang! Volgens de Flair (oei, betrapt) een film die weer stof doet opwaaien... tja :)

groet en kus,
Bicky

Koen zei

Digg.be was toch niet zot van de nieuwe Ang Lee ;). Zelf zegt de film mijn weinig, verhaal doet me al meteen denken aan Zwartboek van Paul Verhoeven.
komende zaterdag ga ik naar Juno kijken, heb onlangs "Before the devil knows you're dead gezien" (zeer goede film, met een stomende openingsscéne ;)). Voor de rest speelt er nu weinig in de cinema waar ik zot van ben, maar als je in gent naar zo die kleine cinema's gaat en er spelen enkele oudere films, kan ik u ook Michael Clayton aanraden. No country for old men: gehoord dat het einde nogal een serieuze bummer was, maar nog niet gezien. Een aanrijding in Moscou bvb zou nu wel totaal niet mijn ding zijn, maja. Je kan ook nog altijd naar "John rambo" gaan kijken ;).

Schoon botten, al ken ik totaal die ontwerper niet :$. Aha, jaloers op mijne nieuwe adidas training dat ge ook een training wilde hebben? ;p.

Koen zei

Oh en als ik u een dikke aanrader kan geven: Battlestar galactica! (reeks met 4 seizoenen)
Me dit weekend in de Colruyt Season one gekocht, my god, ik ben zo verslaafd :(. Veel beter dan Lost, Prison Break en al die andere series. Numer 6 rules!

Allé veel succes nog bij het opruimen van uw kamer enzo!

Maxie zei

Hoii
zal jullie hier maar es antwoorden.

@ koen: Heeehee, jaa kwas jaloers op u trainingspak :p want sinds ik nu ga gaan 'lopen' hmm heb ik daar ook een aparte garderobe voor nodig é en das gewoon leuk om aan te hebben ook, zo lekker slonsig zooo hiihjajaja
Eum ja en JUNO zou ik ook heel graag zien, trekt mij wel aan

@ Tom: pf ja de kinepolis is echt erg geworden. Ik denk dat het ook nog lang ga duren voor ik er nog een stap binnenzet, over hun woekerprijzen nog maar te zwijgen.

Bedankt voor de reacties!!! XXX

Koen zei

Wel, ik ga nu al zo'n dikke halfjaar iedere zondag gaan squashen (tenzij mijn squashpartner naar zijn lief gaat in Engeland) en ik droog altijd zo katoenen shirts, maar na 10min staat ge al stijf in het zweet (enfin, ik toch met mijne geweldige fysiek *aheum*) en dan kleeft dat zo aan uw lijf en al. Dus tijdens de solden had ik mijn een Adidas Climatecool shirt gekocht. Duur, maar duur! Maar zo zalig! Is zo'n echt tennisshirt, kleeft totaal niet aan uw lijf en nog mooi ook :$. Dus ik wilde zo'n broek ook, maar ze verkochten dat niet apart, dus maar meteen een volledige training gekocht. Maar ik draag ze graag, ze is zo schoon. En niet eens zo duur, was in een adidas outlet store + 15% korting dus ja.
Maar als ik ga sporten is het wel in stijl: mijne adidas shirt, polszweetbandjes (ook adidas), Wilson squashracket in een mooie draagtas en oasics loopschoenen. i admit, I'm a fashion snob :'(.
Als ge gaat lopen, zeker qua schoenen eens aan oasics denken. Mijn collega is marathonlopen en die zweert erbij, maar ge moet als beginneling zeker niet de duurste nemen.
Zelf wil ik ook terug gaan lopen, maar in de week is dat wat moeilijk: laat thuis, direct donker, scheurende honger (ahja, ik eet gedurende de dag veel minder, wat op de lijn aan het letten om de vrouwen aan te trekken enzo), maar zodra het lente is en wat warmer ga ik terug lopen!

Op het risico gelyncht te worden: Kinepolis rules! Massa's gratis parking, goedkoopste cinema in mijn streek (UGC: EUR 9,20 voor een namiddag film!!!), compleet vernieuwde zetels, geweldige geluidsuitrusting. Ik snoep eigenlijk nooit in een cinema zaal, tuurlijk is dat reteduur, moest ge allemaal eens economie hebben gestudeerd zou ge weten waarom dat is :p. Waarom is uw printer zo goedkoop, maar de inkt zo superduur? Waarom staat het snoep in een winkel vlak aan de kassa, waar je lang moet aanschuiven? Daar schuilen gehele strategiën achter hoor ;).
Maar geen nood maxi-netje! Als ge komt en je wilt naar de film: ik heb nog 2 kinepolis vrijkaarten :o).
tuurlijk ik spreek hier over de Brusselse kinepolis, ik weet uit ervaring dat de parking bvb in Gent te betalen is. De kinepolis in Brussel ligt vlak aan de Heizel paleizen en het koning boudewijn stadion, daar is zoiezo massa's gratis parking indien kinepolis hun parking betalend zou maken.

Tom zei

ja Koen, dat is dus net de grap in Kortrijk. Ook massa's parking en die pipo's van de Kinepolis verkopen, verhuren (whatever) die dan aan de stad. Gevolg: 1 euro om te mogen staan op de parking (en neem van mij aan, veel alternatief is er niet!) +7.5 Euro basisticket + 0.5 euro handling kost, en dan zit je ook al aan je 9 Euro standaard.

En het mag ook nog geen digitale film zijn, of een film die iets langer duurt dan een doorsnee-film. Dan heb je nog niet gepiest, gegeten (voorverpakte Joma-boterhams met tonijn... iemand?) of gedronken...

Om dan nog maar te zwijgen over de anderen ongein en onnozeliteiten. Als ze bepaalde diensten aanbieden die echt een meerwaarde zouden bieden, dan geef ik daar graag wat extra voor uit. Maar de Kinepolis biedt geen extra diensten, ze vinden alleen zogenaamde diensten uit terwijl het enige wat ze eigenlijk doen, excuses zoeken is om dure tickets te verkopen. En maar schermen met 7.5 Euro voor een ticket, terwijl de realiteit is dat niemand voor 7.5 Euro binnenraakt. Dat vind ik gewoon getuigen van klantvriendelijkheid 0, dus weiger ik principieel nog ooit vrijwillig daar een voet binnen te zetten (uitgezonderd knack-filmdagen, maar die heten KNACK-filmdagen voor iets nietwaar?) . Voor meer uitleg, zie mijn blog :)

amai, wat kan ik zagen zeg :o :p

Groet,
Bicky

ps Koen: wij zijn voorlopig nog maar met 2, dus de vrees dat Maxine en ik je lynchen is nog wat voorbarig... Geef ons nog een paar maand zou ik zeggen :)

Koen zei

Ik ben verleden zomer in Kortrijk naar de film geweest, ik heb daar toch niet geparkeerd. Er was wel geen kat, kan daarmee ook te maken hebben.

De duurste film in bxl is 7,5 (indien je aan een kassa gaat en niet aan een automaat) en indien het een zeer lange film is, is het 1 euro extra. ik denk niet dat digitale films duurder zijn in Brussel hoor.
Ik heb de laatste Bourne film (zeer middelmatige film trouwens, ik snapte de hype totaal niet) gaan bekijken in de UGC in bxl om 15u in de namiddag: 9,20 euro. Veel kleiner zaal, bijlange niet zo'n goede uitrusting, dat was pas diefstal.

Waarom zou je niet voor 7,5 euro naar de film kunnen gaan? Als ik naar de film ga betaal ik altijd maximum 7,35 euro. Ik snoep nooit (ik heb trouwens een hekel aan mensen die denken dat een filmzaal een restaurant is met hun slurpende colabekers, stinkende tacosausen en kleverige popcorn) en als ik het zou doen breng ik het wel mee van thuis, volledig toegestaan in de kinepolis (bxl).

Tom zei

ja, omdat je in Kortrijk dus niet binnengeraakt voor minder dan 7.5 Euro (studentenpas en gratis tickets uitgezonderd). Dat is het basisticket. En dan MOET je ALTIJD nog bijbetalen voor de extra handling, dus betaal je minimaal 8 Euro. En dan mag het nog geen digitale film zijn (en de merendeel is stilaan digitaal) of langer duren.

En ja, er is inderdaad parking langs de baan, maar dat is een dubbele tweevaksbaan met een berm tussen (lees: vlammende wagens). Dan zet ik niet graag mijn wagen daar, laat staan om dan in het donker te moeten teruglopen langs zo'n baan, als je weet dat er geen voetpad is. Levensgevaarlijk gewoon...

Koen zei

Blijkbaar toch andere prijzen in Brussel dan, maar ja, Kortrijk is nu niet te vergelijken met Brussel hé :p

Tom zei

dat is waar. Maar Kortrijk heeft het nieuwe 'concept' overgenomen van Oostende en Brugge (en Gent ook vermoed ik), dus vroeg of laat zal de Kinepolis in Brussel er ook aan geloven.