donderdag 1 mei 2008

23e verjaardag

My Birthday yesterday
Eerst aan vooral: bedankt allemaal voor de smsjes! & kadookes!
Woeh ik had gisteren een F A N T A S T I S C H E dag!
De dag begon al goed toen ik van 'sochtends vroeg bestookt werd met lieve verjaardags-smsjes :) ik had mijn wekker niet moeten zetten ;) Mijn geheugen van mijn gsm zat er vol van zodat ik de nieuwe niet meer binnenkreeg wat teleurgestelde blikken op school opleverde: 'heb je mijn sms niet ontvangen?' 'Kheb geen rapport gekregen! :('. Hehe de kevin toch.
Op ons schoolbanken was het precies een PICNIC! rondslingerend kado-papier, kaartjes, enveloppes, mijn cakejes, de aardbeien van ellen, ...Weer typisch ons en dan nog een hele rij! We hadden weer veel bekijks en nog vooral toen dorien foto's (mét flits) begon te nemen :s
Nog raar dat die van Farmaco niet uitgevlogen is...
Na een voormiddagje Farmaco, cakejes uitdelen en kadootjes opendoen, ben ik het er afgetrapt en nog even mijn zus bezocht op haar kot in Gent. Ze was blij me te zien (ik kreeg zelfs een knuffel!!! WAAW LIJFELIJK CONTACT, doet ze zelden :p) en ik stelde voor eens naart stad te gaan om wat te shoppen en eens rond te zien voor iets voor moederdag.
Bij Dille & Kamille en Oil & Vinegar (opletten voor de hoge drempel daar! grmpf :s) langsgeweest, waar we al snel veel dingetjes voor mama op het oog hadden. Dat komt dus in orde voor moederdag ;). Erna nog een hamburger gegeten (AMAI die was duur! Had dat niet op voorhand gezien natuurlijk, zodanig gefixeerd op de plaatjes van sappige hamburgers -ja soms heb ik zin in iets erg vettig- dat ik mij blindelings heb laten kloten) So be it, theeft gesmaakt dat wel.
Erna in Zara heel wat tijd gespendeerd zucht :), maarja ze hebben dan ook zo een prachtige nieuwe zomercollectie: veel luchtige zijden maxi-dresses, bloemenstofjes, felle kleurtjes, superschoenen. Mijn zus heeft -niet gezeverd- een UUR staan twijfelen op een strapless jurk, die ze dan uiteindelijk toch teruggelegd heeft, djees!
Dan nog eens in H&M binnengesprongen en dan snel naar huis om te apperitieven :). Want ons hoofd deed zeer van de drukte en we wilden zalig relaxen: met drank en eten erbij natuurlijk.
De apperitief was mmmmm: prosecca met hapjes (mini-loempiaatjes en toastjes met tsatsiki). En dan ons avondeten lekker vlaams: biefstuk met frieten. Perfect voor m'n verjaardag!!!!
Een geslaagde dag dus gisteren. Het enige wat ik moeten missen heb is mijn bolli (moest werken). Maar die zie ik vanavond yes. Enkele fotokes: (de fotos van op school moet ik nog toegestuurd krijgen)

Blij blij blij apperitieven
Geshopt: jeansshortje H&M en leder sandalen Zara: het wordt hippy style vr mij deze zomer yiha.
Gekregen: Digitaal fototoestel (yes!), topje met zelfgetekende poedel van Amy, nagellak van Dorien, sportsokken van Maarten en Caro (niet afgebeeld)

9 opmerkingen:

Summer Ghost zei

Welke camera het ge nu gekregen?
Amaai, dat is wel een heel kort jeans shortje :D een beetje teveel naar R&b clips gekeken? ;)

Sms'en om 5u50 's morgens en dan zit uwe gsm nog niet vol! Goede tip! ;)

shrink zei

dikke proficiat. ik hoop dat je ook 'heel gelukkig' was/bent, en dat de cakejes gesmaakt hebben.
dikke kus!

Maxie zei

Dank je shrink

@sg:
een fujifilm finepix J10 8,2 megapixels
papa heeft dat besteld
maar dat zegt allemaal niet veel, het feit is dat het een mooi héél kleintje is met een groot scherm en echt goeie foto's maakt. Juij nu kan ik overal snapshots maken

Summer Ghost zei

Allé, uw pa nen Nikon adept zijnde koopt u nen fujifilm camera :).

Ah normaal dit weekend heb ik mijn gsm en ik ga zaterdag naar bxl naar de fnac en me een videogame aanschaffen, wohoo!

Daarnet 45min gaan lopen, al 5min gewonnen weeral!

Geniet nog van het verlengde weekend!
Hoe ver zit ge al met Coupling? you like?

Bye
-xxx-

Maxie zei

Ik zit aan de 2de dvd. Maar het gaat wat traag omdat ik ze samen bekijk met fréderic, moest ik alleen kijken waren ze al allemaal verslonden. En gisteren kreeg mijn zus het in haar koppie om ook te kijken, gevolg den dezen mocht dvd 1 nog keer bekijken. Maar ni erg! Tis zo goed , tis zo goed :D

Summer Ghost zei

Ah seizoen twee, dan hebt ge die aflevering al gezien waar Jeff teveel benen heeft? Die is écht wel té goed.

Ik ben blij dat ge zo'n goede smaak hebt ;)

Confetti zei

Een late, maar supergelukkige verjaardag!

Maxie zei

@confetti: dank u!!! :)

@sg: ja daarbij lagen zowel ik als frederic als mijn zus PLAT vant lachen, o man , da was de beste tot nu toe

Summer Ghost zei

- What is it Jeff?
* I've got the keys to the gates of heaven, but I've got too many legs

^^

I (L) Jeff Murdoch!