vrijdag 9 mei 2008

Weekend Radio

photo by me

11 opmerkingen:

Forseti zei

Idd lekker liedje :)
Leuke foto!
xxx

Tom zei

David Bowie en Queer... Verdorie, de Freddy was toch een artiest zeg! Jammer dat ik hem nooit aan het werk heb kunnen zien. En David, ja, den David. Ik ben misschien niet de zwaarste Bowie kenner, maar hij heeft toch serieus wat sterk materiaal uitgebracht. Ook steeds zichzelf blijven vernieuwen als artiest, daar kun je alleen maar respect voor hebben. En zijn twee verschillende ogen, blijft mysterieus (al is de oorzaak van zijn husky-ogen even banaal als onnozel...)

Met andere woorden, zet die 2 samen en je krijgt een schitterend nummer hé! En nu hoor ik ook meteen waar Vanilla Ice zijn bekende riff heeft gehaald ;)

Trouwens heel vreemd, maar ik had je niet meteen in de foto herkend. Of toch, aan je tanden haha :D Vreemd, maar 't is waar :)

vrolijke weekend groet van een solidaire studiegenoot,
Tom

Maxie zei

uhu das toch dat liedje van Ice Age hé van Vanilla Ice. Ja zo ist gemakkelijk om een liedje te maken ze he

Ja en David Bowie daar ben ik mee opgegroeid! Mijn pa is namelijk een Bowie obsedee (ma echt ongelooflijk geobsedeerd é, echt ni normaal) Bowie en Iggy Pop, daar heeft hij alles van en is ook al naar talloze optredens geweest.

Als ik 3 jaar was stond ik altijd te dansen op Ziggy Stardust!! Ik heb het zelfs nog op video haha. Echt grappig.

Ja tis waar, tis een beetje een onherkenbare foto :) and my teeth?? zijn ze zo opvallend :( hehe!

shrink zei

leuke foto! hoe heb je'm gemaakt?
ken jij raw therapee (om graties te photoshoppen?)
grtz

Summer Ghost zei

@ shrink
The Gimp?

Tom zei

ey Maxie, je tanden zijn perfect in orde hé :D Ma khad je gewoon eerst herkend aan je tanden en die mond :D

Voor de rest sta je redelijk anoniem erop vind ik :D Kweet natuurlijk wel dat jij het bent, maar moch ik die foto maar vluchtig gezien hebben, ik denk niet dat ik je zou hebben herkend :)

En dansen op Ziggy... machtig :D Van mij bestaan er bijzonder weinig videofragmenten. Kheb hier wel nog de video van mijn plechtige communie liggen (o help) waar ik uitverkoren was het voorwoord te lezen. Maar die mongool van een cameraman is er in geslaagd om enkel mijn haar te filmen. Je ziet mij niet staan achter dat spreekgestoelte! Hihi. Nuja, misschien wist ik toen al lang dat ik alle godsdiensten het meest verwerpelijke zou gaan vinden wat de mens ooit heeft uitgevonden... Visionair in spé! Hell yeah :)

groet,
Tom

shrink zei

ken ik niet... net even gegoogled. raw therapee is mij aangeraden door een collega. het zou ook geschikt zijn om foto's die je in RAW formaat neemt te bewerken, maar ik ben niet zo thuis in die dingen (heb altijd analoog getrokken, en in een vorig leven zelf ontwikkeld, en met een klein digitaaltje van mijn dochtertje). er is blijkbaar zoveel keuze en een mens weet dan niet wat te doen...
een hopeloze leeuw

Maxie zei

@hopeloze leeuw (lol)

ik werk altijd met photoshop, beste programma ever! Kan het niet missen. Ik heb ook corel paint shop pro staan maar daar werk ik minder mee. Die foto heb ik in 5 sec bewerkt , gewoon een filtertje (halftoonrooster my favourite) opgezet.
Nee raw therapee nog nooit van gehoord :s
Idd, te veel keus in digitale fototoestellen. Je koopt iets en de dag erna is het al hopeloos verouderd bij wijze van spreken hetzelfde voor computers
pff
Analoog is nog altijd het best en het mooist vind ik maar wel veel meer werk.

Summer Ghost zei

Maar als leek is Photoshop toch niet zo simpel, ik ken er niks af. Paint shop pro is dan wat gebruiksvriendelijker. Ik gebruik dat voor wat te croppen en red-eye removal.

Ja, als nen Packard Brol als laptop koopt, kan ik het gevoel begrijpen dat hij de volgende dag al verouderd is, mmmmwoehahahahahahaha *evil laughter*
:p

Maxie zei

hij valt ook soms plots uit :( :( :( any idea how comes?

Summer Ghost zei

Ah, dat heb ik ook eens gemerkt toen ik daar eens op aan het foefelen was.

ik vermoed dat hij te "hoog" in toeren gaat, ttz, teveel warmte ontwikkelt, dan schakelt een pc zichzelf meestal uit om de CPU niet te verbranden.
Als het voorvalt zou je eens uw systeemlogboek kunnen nakijken. Misshien kan het ook iets anders zijn.