dinsdag 29 juli 2008

Award time!


Van ons liefste trits kreeg ik ene award!! Ikke heel fier natuurlijk :-) Ik moest er ook 7 uitdelen en here we go:
  • Summer Ghost: mijn keppe! Blog is clever, recht derop, funny en spitsvondig. Voor de kerel die achter de blog zit: dezelfde adjectieven. extra pluspuntje voor de single blogsters: jawel, hij is nog vrijgezel en zoekende lucky you! De foute 3/4 broeken zijn hem al lang vergeven.
  • Het leven zoals het is: Ijzersterke blog van een wellicht nog sterkere dame, die van tijd tot tijd haar zwakheden durft aan te kaarten. Oneindig boeiende hersenkronkels om te lezen.
  • Shrink: Hem zou ik liever een award papa van het jaar geven ofzo :) Hoe dan ook, prachtfoto's , dito schrijfseltjes.
  • Tom: 2 woorden: gevat & vlijmscherp!
  • Imelda: we zouden wel zussen kunnen zijn ofzo. Lees je blog graag!
  • The Sartorialist: Streetstyle fotograaf. Prachtfoto's vanuit alle delen van de wereld en alle bevolkingslagen. Leuk om te zien hoe hij dezelfde mensen steeds opnieuw ontmoet maar dan jaren later. En hoe erg ze dan uiterlijk veranderd zijn.
  • Trits: Jawatte! Niet op het mondje gevallen :) De power die ze uitstraalt zelfs doorheen haar blog. Interessante teksten en van haar comments word ik altijd op slag happyy. Hart op de juiste plaats, al in veel ondervonden.

Zozie, dat was het. Er zijn nog zoveel mooie blogjes die ik zo vaak bezoek: confetti, luipaard, ...zowat iedereen uit mijn lijstje hier rechts natuurlijk. Nu ga ik eten, dada.

5 opmerkingen:

Summer Ghost zei

Aha, ik word gewaardeerd! (h)
Ik ga eerst vandaag of morgen mijn fashion blog schrijven en dan zal ik eens nadenken over uw award, al lees ik niet zoveel blogs eigenlijk.

shrink zei

ben zeeer 'geflatteerd' met deze bijzondere vermelding. je krijgt er van mij zeker ook eentje voor de leukste blog uit gent en omstreken!
grtz

Trits zei

Howla, niet alleen een award, maar ook rake complimenten! Ben toch eventjes tuureluut nu *bloos*... Dank je wel! *bloos*

Overigens, is er nog iets uit de bus gevallen voor Dizzy? Hoop echt dat mijn 'campagne' wat vruchten afwierp. De vriend met hond besloot uiteindelijk om het toch maar niet te doen: zijn grote waakwoef kwam als puppie terecht bij zijn andere poezen, maar hij was toch wel bevreesd over het effect bij een nieuwe Dizzy. Ik moest je alvast nog veel succes wensen van hem.

*bloos*

Imelda zei

Oh, heel hard bedankt! en zeker voor de lieve zin achter mijn naam :)
Ik lees je blog ook enorm graag!

xxx

tom zei

je hebt je stokje meteen terug ;)