donderdag 31 juli 2008

Primeur!

Testzwem in de nieuwe Leie: de inwijding van ons nieuw tuinzwembad
Juij! We zijn nu 3 u verder sinds ik een duikje gepakt heb (wel erna goed afgespoeld met de tuinslang) en mijn huid & gezondheid zijn nog intact: geen allergieen, vergiftigingen, oliedrets of bloedzuigers :). Dat water is gewoonweg compleet hetzelfde geworden als de Oude Leie sinds de zuivering van Aquafin. Dacht ik eigenlijk al want mijn pa ving de ene vis achter de andere de laatste tijd. En als er zoveel vis opzit, ja dan kunt ge er toch in zwemmen. Yes Yes ik ben zo blij! na zoveel jaren wachten kunnen we er eindelijk in beginnen zwemmen :p. Waterschoenen zijn toch nog steeds handig, maar zonder zou ook zeker kunnen. Allez nu weten jullie het he: als ge de Leieroute komt af-fietsen kunt ge niet alleen in de oude leie een zwemke komen doen maar ook zekers in de nieuwe! Wel beetje opletten van de boten. Ok nu ga ik in race-tempo Coupling uitkijken want moet de dvd's morgen teruggeven aan summerghost.
Via de boot voorlopig erin gaan (niet letten op de ongelooflijke drek in t bootje met zelfs onkruidgroei in de motor, papa's verdediging: "dat water in de boot is goed om mijn vissen in te smijten")
Zalig! Er weer uitklimmen en den peem die er hem niet aan verstaat.
Mijn zus heeft ook eens geprobeerdMaar al snel er weer uit. Tenminste dat lukte maar na de 9e poging. En mijn pa haar maar 'bootvluchtelingske' noemen. Bij de 10 de poging werd ze kwaad en lukte het haar uiteindelijk :pEn Doezie trekt zich nooit iets aan.

4 opmerkingen:

Summer Ghost zei

ge moet gij die niet perse morgen weergeven ze, tis ook goed als ge ze teruggeeft als ik die cd van uw zus dan eens terugbreng

Ahaha, ik vind uw pa echt té zalig :$ een kleine sarcast naar mijn hart

Noalinne zei

Dit lezen doet me nog meer naar water verlangen bij deze tropische temperaturen. Morgen dan toch maar zwemmen ipv werken? Hell yeah !

shrink zei

jeezes. komt jullie tuin uit op de leie?? gelukzak zeg. wat moet een mens meer hebben. alle dagen vakantie!

Tom zei

Misschien zometeen eens een blogje schrijven over de sport der sporten: zwemmen! Nothing beats a good swim. De afgelopen kleine 24u toch een 5km afgezwommen, en verdimme, het doet deugd :)

groet,
Tom