donderdag 31 juli 2008

Chinese peeties

Zeker al 4 dagen aan een stuk sinds dat goede weer dat het hier 's middags volle bak apperitieven is. Met als gevolg dat iedereen tegen 15 u nogal murw zit en er gedurende de hele namiddag geen reet meer gedaan wordt. Zoals nu dus ook: siësta. Mijn mama was weer creatief bij de apperitief: kijk een wat een schatties ze gevonden heeft in (!) de aldi dan nog!!! En Lekker! Pfff ik zit weer zo snuif he. Ik had nochtans gepland om mijn kamer te kuisen, het kiekenhok te kuisen en voor het eerst eens trachten te zwemmen in de nieuwe Leie. Een testje. Als ik vol bloedzuigers hang of in een motor van een boot blijf haken, ja dan ist vermoedelijk hoogstwaarschijnlijk nog niet ok bevonden. Da kuisen zal voor overmorgen zijn, dat zwemmen ga ik straks doen! Ik laat het u weten of de nieuwe Leie zwemveilig is ;). En zoja, dan mag papa tegen de zomer volgend jaar zeker een ladderke aan de steiger installeren olé HOZEEE!!!

5 opmerkingen:

Tom zei

ah, Chinese scheetis :D Naar wat smaken ze? :)

En dat zwemmen in de Leie? hmm, ja, wil ik eigenlijk ook wel eens proberen. Heel lang geleden heb ik er ooit wel eens op geschaatst, op een oude Leie-arm. Ik ga straks in ieder geval zwemmen in het openluchtbad te I. :) Alhoewel, zal vast vol volk zitten :s Ik zie nog wel :) Trouwens, als je in de motor van een boot draait, dan ligt dat waarschijnlijk maar aan jouw zwemstuurkunsten dan aan die boot denk ik ;) En bloedzuigers, da zijn profiteurs. Weg ermee.

groet,
Tom

shrink zei

zwemmen in de belgiese waterlopen, da's fijn. toen ik in de humaniora zat heb ik met vrienden 's nachts nog in mijn bloot gat in 't Albertkanaal gezwommen! maar de leie kan ook dienen!
have fun
grtz

Summer Ghost zei

Ochére uwe papa, diene man heeft al zoveel werk en vooral miserie met al die vrouwen in zijn huis. Ik hoor het em nog zo zeggen "ja K, kinderen zijn 5min plezier om ze te maken en een leven lang een last" ^^.

@ shrink
maja, toen gij jong waart, hoelang is dat al niet gelezen

Oh jawel, ik ben op dreef!

Maxie zei

ojee, was net zo'n chinezerke aant eten (btw ze smaken euh nr aziatische dinges tom ge weet wel) en ik verslik mij nu keihard erin nu ik sg zijne comment lees. mihih

heeft mijne pa da echt gezegd?? oh den nieweird , wacht ik zal er hem direct eens mee confronteren :p

Tom zei

Asian stuff is dikwijls the best :D