zaterdag 26 juli 2008

La nouvelle petite chérie

Eindelijk mijn nieuwe flesje gaan halen in Brussel. Aaah heb haar geur zo lang moeten missen en nu is mijn leven weer compleet, ma petite chérie....En kheb eindelijk eens de speciale editie-flacon gekocht, whie!!! In 1 van volgende blogs: mijn andere batjes van in de solden (alhoewel dees totaal geen solde was en mijne portemonnee pijn deed maar kom we leven maar 1 keer niewaar)
En nu ga ik dodos doen en dromen van buitenaardse wezens en spaceships en kernbommen en dat de wereld vergaat enzo want daar droom ik altijd van. Jaja tis mij ook een raadsel. Slaapwel!!!!

5 opmerkingen:

Summer Ghost zei

in welke winkel hebt ge dat gekocht? Zo girly :p

Maxie zei

jep girly that is :D

bij annick goutal

Lise zei

Ja! Superleuk flesje! Hoeveel kost dit ongeveer? En welke geur is het?

Groetjes !

Imelda zei

Wow, dit flesje is ongelofelijk mooi!
Ik ken de parfum niet, maar ik ga er zeker eens naar op zoek.

Maxie zei

@lise en imelda

Ik geloof dat ik al eens in mijn oudere blogs over Annick Goutal geschreven heb. Annick Goutal parfums kan je niet in de gewone parfumerie krijgen en zijn dan ook iets duurder. Mijn flesje (maar dit is de special edition) kost 120 euro. De gewone flesjes (ook nog supermooi!!) zijn zo'n 85 euro voor 100 ml. Petite chérie is mijn lievelingsgeur van haar (ik heb ook nog ce soir ou jamais en mijn ma heeft ook nog eau d'hadrien). En de geur van petite chérie is echt uniek en moeilijk te omschrijven (hoofdsubstantie zijn peertjes) Ce soir ou jamais, is ook zeer lekker en daar zit een mooi verhaal aan vast. Toen Annick Goutal ontdekte dat ze kanker had (ze is overleden eraan) op 53 jarige leeftijd, heeft ze haar partner eindelijk ten huwelijk gevraagd: "ce soir ou jamais". Wat zijn antwoord was weet ik niet :). Haar dochter Camille heeft de zaak overgenomen en ook de kennis om heerlijke geuren te creeeren. Want de parfums worden allen nog op ouderwetse manier gemaakt (als je het boek 'het parfum' gelezen hebt, kan je je de methodes wel voorstellen; haar passie voor geuren is ook gestart wanneer ze een parfumeur uit Grasse ontmoette) én met 100 procent natuurlijke producten (dus niks synthetisch zoals de meeste gewone parfums). Hierdoor komt het dat elke parfum compatibel is en je ze zelfs kan mengen (eigen geur creeeren). Je mag ze ook op de huid spuiten als de zon schijnt. Tzijn geurpareltjes en ik weet dat ik eeuwig deze parfums zal blijven gebruiken :D Tzijn geuren die je zelden tegenkomt bij andere mensen want als het iets is wat ik stom vind, is van een kilometer ver herkennen welke geur iemand op heeft.
Vergelijkbaar: les parfums de rosines, profumum roma, l'artisan parfumeur(!).