dinsdag 1 juli 2008

Rose d'été

(schattigste foto van dit weekend: nicnac (hij zit daar helemaal vanonder) het ruwharig teckeltje van Ellen van het vuurtje aan het genieten op de bbq op het boerenhof bij Lies)

Hoi hoi,

Net wakker geworden uit mijn diepe heerlijke slaap. Ik heb gedroomd dat ik een hippie was en in een krammikelig busje op weg was naar Woodstock :p. Oh ik zou zodanig graag in die tijd meegemaakt hebben, dat ik er zelfs over droom. Mijn weekend was ook een droom eigenlijk. Vooral in Gent rondgetjaffeld, lekker gegeten bij de Aula, beetje naar de braderij gekeken, 2 u rondgehangen bij de Sleghte, een boequet snoep gekocht in Olleke bolleke voor Lies, voor de 2de keer in de luxe-editie met prentjes van de da vinci code begonnen (en derna ga ik eens een andere boek lezen ze seg, tips welkom), mij de zondag laten opleiden door mijn lief in het 2D tekenen (ik heb een vakantiejob bij hem! yay), en gisteren de hele dag rondgetjaffeld tussen de chiqués in mijn favoriete badstad Knokke met mijne mama (veel mommy and me time gehad eindelijk!!!). Mijn mama is nog een ergere shopverslaafde dan ik, vermoeiend jong! Maar we zijn er toch in geslaagd om NIKS te kopen, applaus voor ons, want het waren nog net geen solden en tzou te zot zijn. Maar door alles eens vast te pakken, eens aan te snuiven, in bijna elke winkel binnen te gaan, daar hebt ge zowieso een voldaan gevoel van en zijn we weer voor een week goed. Moest elke vrouw nu eens zijn zoals wij hé :D euh ja...da zou nog minder goe zijn voor de koopkracht :p. Enkel een Tshirt voor papa gekocht, waarmee hij zo blij was als een kind toen we thuiskwamen.

Ook een nieuw parfumwinkeltje ontdekt, maar geen gewoon, enkel met lijnen van gepassionneerde parfumeurs/kunstenaars. En dat madammeke van die winkel, is zowat het coolste madammeke ooit, we hebben 2 uur met haar gebabbeld over parfums (ze geeft les in de 'parfumkunde' en 'hoe je reukzintuig optimaal te ontwikkelen') waarna ze ons volspoot met Rose d'été van Les parfums de rosines, de parfum die wij beiden den besten vonden. We kwamen daar zodanig als in de 7de hemel buiten, snuivend aan ons kaartjes en ons tshirt, dat er een oud peetje zijn wandelingske stopte omdat hij zo moest kijken en vroeg wat we in godsnaam aan het doen waren. Snuiven é meneer, tegenwoordig doet iedereen dat!

De zee hebben we uiteraard ook gezien jaja! En het zand heb ik ook gevoeld jaja! De zeelucht heeft me zelfs extra moegemaakt, ik blijf vandaag een rustig thuis. Allez nu ga ik mij eindelijk eens wassen want ik zit nog in pyama. Daaag

@Trits: Met dizzy gaat het goed, ze is nog altijd bij ons :s. Ik heb een maand geleden overal in mijn faculteit briefjes rondgehangen met gsmnummer op. Ik heb gemerkt dat er al een aantal briefjes meegenomen waren, maar tot nu toe nog steeds niemand gebeld :(. Dit weekend hebben ik en mijn vriend weer 3 dagen lopen snotteren en niezen en krabben, kheb er nu nog last van nu ik thuis ben. Maar we laten het maar azo want we willen haar niet naar het asiel brengen. tja, tzal vroeg of laat toch moeten gebeuren denk ik,ween.

2 opmerkingen:

Trits zei

Wel, helaas is het momenteel een erg slechte periode om een nieuwe thuis te zoeken voor een poes (hier opt straat hangen meer huizen vol met 'gratis poezen' dan wat anders), maar dàt kan ik niet laten gebeuren! Heb je dat tekstje ergens op je pc? Kan je mij dat doorsturen? Dan spreek ik mijn meest 'poesgevoelige' naasten nogmaals aan :-) Wegens te klein ga ik het hier toch niet proberen (de enthousiaste impulsiviteit is bezonken)... en een poes mag ook niet al te veel verhuizen (stel dat ze hier echt wel ongelukkig wordt omdat ze zo weinig bewegingsruimte heeft). Maar: kom op met die tekst! Ik help je graag verder! :-)

Summer Ghost zei

Snuiven aan kledij? O...K... ^o)

Net gaan kijken voor schoenen, maar niet mijne smaak gevonden bij de plaatselijke torfs :( zal eens uitgebreider moeten gaan shoppen denk ik dan maar.