maandag 22 september 2008

Early Mornins, Messy Hair & a Hello Kitty Teeshirt

Pyjamas: H&M
Sweats: Abercrombie & Fitch
This is how I look like when I wake up in the weekend. On weekdays it's even worse. I need a haircut, decent pyjamas and sweaters and no babyblues or pink this time! And defenitely no Hello Kitties or other childish stuff. I guess hello kitty has always been my weakness (I have stickers, pyjamas, stationary, keyhangers, beautycases,...). So if you ever see me shopping and grabbing a hello kitty thingie: STOP ME. Tell me I'm too old for this :p...(+ wakin up next to your boyfriend, & wearing a hello kitty tee is SO not attractive) Let's burn the damn kittn!

Edit: 2 vriendinnen van me hadden een uitvinding bedacht om mee te doen aan "de bedenkers". Een vibrator met een wekker, die in werking treedt 's morgens bij het wakker worden. De naam van het toestelletje was 'Hello Klitty'. Jammer genoeg zijn ze niet door de 1ste ronde geraakt, nochtans goe gevonden gnigni

17 opmerkingen:

bronwyn zei

He he....poor Kitty:)

Tom zei

mo allé :D Kvind kitty wel geestig eigenlijk :D

Grappige cartoontjes. Doen me wat denken aan Suicide bunnies Uitermate grappige boekjes :)

Trits zei

Lol, allez seg, wat lijken wij op elkaar 's morgens! ;-) Alleen heb ik dan blonTe haartjes in plaats van zo mooie donkere exemplaren. En ik ben niet van plan om ze te laten knippen... want lange haartjes zijn zoveel makkelijker in lazy dayz! En ook zoveel leuker om iets tofs mee te doen ;-)

Verder: howla, ik zweer al jaren bij mijn vaste Snoopy en Garfield collectie om tussen de lakens te kruipen, and i love love love it! Pj's, sokken, sloefen, noem maar op! Zexy as hell, i tellz ya! En wie het niet bevalt, krijgt een stamp van mijn roze fluffy snoopy sloefen. Nem!

ps: I'm bahack:-D

Anoniem zei

Haha wat een passende naam. In het begin had ik de l nog niet gezien en toen vond ik nog al goed gevonden. ;p

Anoniem zei

Haha wat een passende naam. In het begin had ik de l nog niet gezien en toen vond ik nog al goed gevonden. ;p

Savvy Mode SG zei

oh, i adore hello kitty.

Joni zei

haha die uitvinding van je vriendinnen :)

syho zei

hello klitty, waar halen ze het? :-D
en ik heb sinds vorig jaar een officiële pyjama, ze was wit met gekleurde stipjes en lekker warm, alleen jammer dat liefje ze twee keer in de droogkast stopte waardoor ze nu maar tot halfweg mijn kuiten en mijn armen meer komt en nogal spant, maar ik blijf ze halsstarrig dragen, het is zowaar de enige echt pyjama dat ik heb, voor de rest gebruik ik gewoon tshirts van het liefje die te lelijk zijn voor op zijn sexy lijf en oude trainingsbroeken

LaSofia zei

Zooo slecht zie je er toch niet uit 's morgens :-)
Ik heb/had zo'n verslaving van Nijntje. Khad tasjes, pennen, knuffels, schriften, fotoalbums, noem maar op.. zelfs zilveren oorbellen :-) Waarschijnlijk bedoeld voor 8-jarige meisjes.. En alles was zelfs nogal prijzig.

Good those days are over :-)

Summer Ghost zei

3/4 shorts don't sound that bad now, do they (6)

Maxie zei

ja ge ziet iedereen heeft zo zijn zwakheden hé :p bij u zijn da u drievierde shorten

was net aant denken: nen 3/4 broek van Hello klitty :o aarg the horror

sueper zei

Amai met zo een wekker is Kitty wel meteen wakker, denk ik!

kat zei

Dochter van bijna 11, ongeveer 1.55 m, heeft H&M maat 34 en wil geen roze meer aan. Maar wel Kitty. Hou dit in gedachten voor je de grijze zak buitenzet ;-)))

Maxie zei

ok,zal ik onthouden ;) En spaart ze alles van Kitty of zijn het enkel kleren?

kat zei

Anything goes. Anything post Diddl. 8-D

shrink zei

ons yente heeft ook zo'n hello kitty stuff. cute. love the hair in the war.
:)
grtz

shrink zei

ons yente heeft ook zo'n hello kitty stuff. cute. love the hair in the war.
:)
grtz