maandag 8 september 2008

Oortjes

Vraagje aan de lopers onder jullie: hebben jullie ook ontzettende last van continu vallende oortjes? Mp3 speleroortjes wel te verstaan. Bij mij vallen die telkens uit mijn oren. Ofwel loop ik abnormaal op en neer ofzo :p. Kan ook altijd. Heb 2 sets gewone oortjes en mijn 2de paar werkt beter dan mn ander maar na een tijdje lopen (mijn looptijd begint nu te verlengen) valt die er ook uit. SG raadde mij de groene sportoortjes van Sennheiser aan en die zocht ik aanvankelijk maar ze hadden net diegene niet die ik wou, wel andere. Ik wou met een systeempje voor achter het oor. En toen zag ik deze van Sony, net wat ik zocht, speciaal voor sport en zeer betaalbaar (19,99 euro vs 23/29 stennheiser). Tzullen ook wel geen slechte zijn zeker. Morgen test ik ze eens uit. Tis wel niet zo esthetisch maar tzal een pak plezanter lopen zijn (hoop ik) want nu loop ik als een debiel aan die touwtjes te trekken :p.

12 opmerkingen:

Summer Ghost zei

euhm, to be fair, dat ziet er toch een beetje een raar systeem uit, zo volledig gesloten. Ge moet geen al te grote orenschelpen hebben!

Senneheiser is wel duurder dan de rest, maar wel goede kwaliteit. Ik hoop dat Sony even goed is!

noa zei

Tot op heden ondervind ik geen last van weerbarstige oortjes. Ik ben wel benieuwd naar de testresultaten.
Let us know !

Liesel zei

hoi,

vroeger had ik daar ook last van, maar nu draag ik gewoon een haar/zweetband over mijn oren, zo zijn mijn Mp3-oortjes bedekt :-)

Groetjes

Lise

Evelien zei

Bij mij vallen die dingen dus ook altijd uit mijn oren. Vooral het rechteroor is weerbarstig. Ik heb ook eens een paar van zo'n 20 euro aangeschaft dat zo ook achter mijn oren bleef vastzitten maar ik was echt niet content van de geluidskwaliteit van die dingen. Veel te scherp. En zo doe ik dus weer verder met gewone, nog goedkopere oortjes en ik merk dat de ene al beter blijven zitten in mijn oren dan de andere.

Ik ben in ieder geval ook al benieuwd naar uw test van uw gloednieuwe oortjes.

Tine zei

Had ik vroeger ook last van, maar toen waren het van die gewone oortjes die je in je oren steekt, gewone plastiek. Nu heb ik er nog altijd van die simpele, maar daar zit zo'n mouschke rond en die blijven heel flink zitten!

Maxie zei

maar liesel dat ik daar nog niet eerder op gedacht heb!! Een haarband! natuurlijk!!! doh! dom zijn e ...:( maar kijk kzal vandaag mijn speciale oorkens eens testen voor jullie hihi

tine: ja de mijne zijn idd plastiek zonder moucheke, die mouchekes vinde gelijk ni meer, allez, hier hebben wij dat toch niet in huis, ook mijn zus nie

Liesel zei

Haha :)
zo'n haarband is echt wel handig! (maar ge ziet er wel keidebiel uit, alé ikke toch!)

Succes!

syho zei

de oortjes van mijn vroegere cassettespeler (yep, ik ben 26!) vielen ook altijd uit mijn oren, maar de apple iPod oortjes blijven precies goed zitten, ik heb er geen last van...

Trits zei

Haaa, muziek. En boxen. En oortjes. Dààr weet ik wel het één en ander van. Ten eerste: model hangt af van individuele voorkeur en die is echt voor iedereen verschillend. Ikzelf heb gewone bassoortjes (losse) van Sony met een los kopje (de beestjes werken een beetje als oorstopjes: ze zitten erg stevig in je oren omdat de kopjes, eens ingebracht, netjes op je oorgatwand zitten)(wel best niet uitwisselen met kennisen en vrienden ;-)...). Zeker de moeite waard, maar wel duurder dan 30 euro... (dus: een kerstcadeautje;-)!) En ten tweede: Sennheiser zijn inderdaad zeer goede hoofdtelefoons, mààr is vooral in de volksmond nogal bekend hiervoor. Een degelijke Sony kan zeker de kwaliteit benaderen! Dus: geen paniek! :-)

Mijn weetje over jouw oortjes nu: het kan wel zijn dat je vrij veel trebble-, bass- en andere geluidsverlies hebt. Dat blijkt vrij common bij dergelijke modellen... Maar again, het is de persoonlijke voorkeur die telt! Niet iedereen is even 'zot' van een discotheek op zijn/haar oren ;-) En als je écht wil gaan voor de optimale combinatie draaggemak/geluidskwaliteit moeten we helaas allemaal terug overgaan naar de vaste (op het oor) schelphoofdtelefoons. Die er ook zijn om mee te sporten. Maar dan weer een groter kerstcadeautje zijn ;-)

Veel plezier met de aankoop!

Tom zei

Sowny?

Nog nooit ontgoocheld geweest in gelijk welk een product van sony dat ik ooit in bezit had/heb!

kat zei

Echt ook al vanalles en nog wat geprobeerd en kapot gemoost. Het beste tot nog toe: gewone oorplugskes (van het soort dat in de Zeemna ligt) voorzien van mouskes - te kopen in grijs en kleurtje in de Mediamarkt.
Goedkoop, licht en het blijft zitten!!!

Anoniem zei

Now that we have described discount links of london the one way linking process, how can you get links of london silver websites to link just to you? One answer is that it is links of london sale dependent on your sites content, especially if you links london jewellery have unique content. Other websites will link cheap links of london to you if you have interesting content that links london bracelet compliments their content. The problem is that you london links charms really have to have something exceptional. links of london watches sale One easy way to get a type of one way link called discount links of london rings a back-link. These are links to articles that you cheap links of london necklaces have written and distributed through article directories.