dinsdag 23 september 2008

Huisje voor 4 gezocht!

Bonsoir mes amis :p Hoe is het met iedereen?? Met mij alles prima! Alleen krijgt la fille het terug wat druk in de dierenschool. Lessen terug vollen bak bezig en amaaaai hectisch! Zeker als GIT (vroegere IAJ) student, weeral nieuwe vakken kiezen. Dit haat ik zo..maarja we moeten erdoor. Moest het nu allemaal eens beter georganiseerd zijn he! Ze hebben dit jaar nieuwe personen aangeworven voor de 'studietrajectbegeleiding' maar het stomme is, als je daar wat aan vraagt, weten ze het gvd niet!!! En dan wordt ge als een lastpost beschouwd die te veel vragen stelt en dan sturen ze u door...Maarbon, ik weet al min of meer wat ik zal kiezen uit het laatste jaar: Veterinaire volksgezondheid opnieuw (kan ik keuren in het slachthuis, niet onbelangrijk om dat op je diploma te hebben), misschien wat Tropische diergeneeskunde (stage in de zoo denk ik , leuk leuk) en misschien wat Proefdierkunde (om ook wat uit het 'onderzoek' mee te pikken). Maar die lessen zijn waarschijnlijk allemaal verplicht aanwezig te zijn, dus dat zal weer rotsen en hollen worden. Omdat ik namelijk nog met een haast volledig voorlaatste jaar zit.
Daar we nu al doorhebben dat het volgend jaar een hel van een jaar zal worden (van 8 tot 17 u in kliniek en van 17.30 tot 20 u les , dit de hele week + soms nachtdiensten+ slachthuisdienst om 4 u uit u pier *geeuw*), hebben een vriendin en ik besloten om eventueel 'op kot' te gaan in Merelbeke. Nu, alletwee hebben we 'het op kot gaan' zolang mogelijk uitgesteld omdat we niet alleen kunnen zitten, maar op kot gaan zal nu echt nodig worden. Dermee dat we dachten om met 4 of 3 een huisje te huren. Tmoet wel heel dicht tegen de faculteit zijn (max 10 min fietsen). En een hofke moeten we ook hebben voor de honden. Het idee speelt nu al een paar dagen door ons hoofd en we waren zo enthousiast dat we al meteen vandaag tijdens de pauze een huis gaan bekijken zijn :p. Man wat een sjieke dinges was dat. Een alleenstaand huis met 2 verdiep (garage,tuin, 4 slpkamers, living, keuken, ...) en echt supergroot. Kunnen er gerust met 5 wonen eigenlijk. Met 4 kunnen we al makkelijk een huurprijs van 1000 euro halen denk ik zo. Kga eens bellen voor de prijs dan.
Als jullie toevallig huisjes vlakbij de dierenkliniek van Merelbeke te huur weten staan voor 1 jaar, mail het me!!! Merci dank u
Woeh en nu ga ik jullie laten, beetje rusten
Edit: 1 van volgende dagen ga ik zeker op blogronde!! want ik ben een beetje achter geloof ik

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik ken de problemen als GIT-student, puzzelen he? Laat ze nu dit jaar al de benamingen en lessenpakken grondig veranderd hebben, zodat we er nóg gemakkelijker aan uitgeraken. U ziet, het is niet alleen bij de dierengeneeskunde dat er sukkels rondlopen! Maar we komen er wel uit. ;) Trouwens, heel veel succes met je zoektocht naar een huisje, klinkt heel gezellig!

Trits zei

Weet Tomzie geen huisje? ;-)

Verder vanuit de andere kant speaking. Het in elkaar boxen van een 'regulier' jaar is al een ware hell (lokalen, uren, praktica, whaaaaaa), dus ook vanuit de docentstoel is dat GIT een waar GIF :-) En dan moeten daar die stages nog tussen, en de masterproefbegeleidingen. Een doctoraat zei u? Neenee, das voor in de vrije tijd ;-) Of voorlopig toch weer...

Goede moed! Ik puf met je(jullie) mee!

Tom zei

ja, ik weet een huisje :) Maar niet zo heel dicht bij de dierenkliniek van Merelbeke, maar bij de mensenkliniek van Gent.

Overigens zal ik binnenkort daarover wel nog iets posten :)

groet,
Tom

Maxie zei

dat huisje is toch al voorbehouden voor jou ? :p en beetje te ver voor mij

Tom zei

ja, maar kzoek een roomie :)

sueper zei

Lijkt me keileuk: een laatste jaarke nog allemaal samen hokken!