dinsdag 11 november 2008

Message to the smuffs

Kiekeboe
Hey hey smuffies,
lezers van mijn blog...
Hoe was jullie vrije dag vandaag???
Ikke cocoontijd thuis met vreetbuien tussendoor :D. Vreemd, als ik de hele dag thuis ben, eet ik 4 x zoveel. Maar de cruesli met sjokola, de banananas en de turkse balletjes waren lekker. En ik voel me tevreden over mezelf. Let op komt zelden voor! Maar ik vind dat ik dit lang weekend goed gewerkt heb zowel voor school als in de supermarkt. Goodie goodie, als beloning voor mezelf mag ik straks naar F. En oh oh, straks lopen mijn ebay-aanbiedingen af, zo spannend. En please please god be good to me, dat mijn rekening terug wat aandikt :p. Nog goed dat we al een tijdje een gezamelijke pot gestart zijn, dat geeft hoop :-).
Ondertussen is mijne kersteditie van de Pabo al toegekomen (dank u ruth...euh...not :s) en echt waar hé (!) skoon kerstpakjes! Zowel voor man als vrouw. In kerstrood met pomponnetjes en kerstballen enal! Gaande van braaf sexy naar pikantstout. Als er iemand een bestelling wil doen, ge weet me zijn he. :p Of nee liever niet, zo kom ik nooit van die Pabo af.
Okay, tot morgen mwaaaaa

5 opmerkingen:

Summer Ghost zei

Mijn madam zal juwelen willen voor haare kerst en nieuwjaar vrees ik, dus geen Pabo for me :(.
En ook ontdekt dat familie een appartement heeft gekocht aan zee en dat ik het mag gebruiken wanneer ik wil met Tijgertje, wohoo!

Vandaag wat naar appartementen gezocht, prijzen vergeleken op de collishop, krefel, VDB en lokale winkel site voor electro en andere benodigdheden om alleen te gaan wonen. Collishop is trouwens altijd goedkoper, soms wel serieuze prijsverschillen.

Tom zei

smuffies :D Alleen gij komt met zo'n woorden af hé :)

en ja, genoten van mijn vier dagen vrijaf. Vrijdag heerlijk lang op café gezeten en zowaar nieuwe mensen ontmoet. De broer van Xavier Malisse onder andere. Die vond mij ongelooflijk grappig. Wat ik natuurlijk volmondig bevestigd heb!

zaterdag kraambezoek bij mijn neef. Kind werd hysterisch, maar ik blijf volhouden dat het aan mijn broer of zijn lief ligt. En ik zal het bewijzen als ik op kraambezoek ga bij de tweeling van één van mijn beste maten. Laure en Lieze. Schone namen! Alleen ist nog nie zeker of het 1-eiige of 2-eiige tweelingen zijn (er waren twee moederkoeken, dus tkan alle kanten op). Spannend!

En gisteren nog eens gaan quizzen. Niet gewonnen (wel tweede), maar we waren zowiezo toch al kampioen. Voor het tweede jaar op rij. Ik moet dringend ne keer serieus wat geld gaan bijeenquizzen op tv! Want mijn rekeningen kunnen ook wel een boost gebruiken! Dank u bankcrisis :)

En vandaag: niet aan mijn eindwerk gewerkt, zoals ik mij had voorgenomen. Maar gewoon geleegaard :) En theeft deugd gedaan, hoera!

groet,
Tom

ps: Patrick heeft nog altijd nie geleverd hé! Kzal eens bellen en zeggen dat je heel boos zal worden op hem als ik nie snel mijn prijs krijg :p

Trits zei

Haha, SG... wacht maar tot ik mijn lijstje eens post ;-) Of ik mijn grote wensen onder de boom zal vinden, is uiteraard een ander ;-) Ga je nu allèèn of samen wonen? :-D

Maxiewienie, ik heb àltijd fretbuien (ask Tom) :-D Nogal een geluk dat de Wii-fit me een gezond BMI toekent *oef* Pakjes met kerstbàllen??? Is dat er nu niet een beetje over? Zo een pikantstout ding zie ik anders wel zitten ;-)

Linn zei

Leuke foto!

Mijn supermarkt (alé ja, niet de mijne maar die waar ik werk hé ;-)) was gisteren open en aldus had ik geen vrije dag maar heb ik centjes verdiend.

Ik zit mij hier nu wel af te vragen hoe die kerstpakjes eruit zien. Ik moet er in ieder geval geen hebben. :-p

Tom zei

Maxie: Trits heeft inderdaad massaal veel fretbuien! Ongehoord :)