donderdag 6 november 2008

Ugg versus Minnetonka

Jaja wie kent er deze 2 lelijkerdjes van 'schoenen' niet? Want mooi zijn ze niet. En kvind die mannen van de Ugg botjes wel humor hebben, goei naamkeuze jupjup. Maar lafille zou lafille niet zijn, moest ze weer niet iets in deze mormeltjes zien he. Ge kent me ondertussen toch al een beetje hé ;): ik vind lelijke dingen af en toe koddig (af en toe hé!). En ben van mening: iets kan nog zodanig lelijk zijn, dat het terug naar pure schoonheid neigt. Gelijk een bulldog! Gelijk een abrikoos poedel! Gelijk het kapsel van Fabiola! Rrrr, hot! Ik geef dus ook grif toe dat ik al sinds het op de markt komen van deze exemplaren..euh..er mij tot aangetrokken voel. Allez, neem nu die Uggs: opt eerste zicht rare maanbottinen, maar dat is helegans met wol vanbinnen! Een zaligheid voor mijn koude wintervoeten! en ze zien er zo verdomd comfortabel uit! Ideaal om door de sneeuw te gaan wandelen met de peem! En dan die indianensletskes hier beneden. Mja mja...de pocahontas in mij komt boven! Dus als ik ooit één van dees voor een zacht prijsje ooit kan scoren...ik zal toeslaan! Ik weet wel nog niet of ik er mij buitenshuis zal mee begeven :p Waarschijnlijk wel woeh :-D *everybody runs away* Waar ik wel totaal niet moet van hebben zijn Crocs (iew! en dan vooral een man in een croc=antisex) en ook minder van Birkenstocks (alhoewel die ook vreend comfort zitten naart schijnt...)

11 opmerkingen:

tessvdm zei

I (l) Birkenstock echt waar!

LaSofia zei

Crocs heb ik ook niet en het zegt me niet veel. Hoewel ik het bij kinderen wel erg leuk vind staan en ik kan er wel inkomen dat ze heel gemakkelijk wandelen.

Ugg's zijn niet lelijk en lijken mij inderdaad zaaaaalig warm (kheb ook 'last' van koude voeten én handen). Maar ik kan niet geloven dat je hier zomaar mee in de sneeuw kan lopen, zonder natte voeten te krijgen..?

Anyway.. Ik heb een H&M-versie van zulke botjes als pantoffels. Zwart, zacht en mèt bijhorende ponponnetjes. Wearing it everyday and proud of it!

Maxie zei

@tess: en zijn ze nu echt zo comfortabel? heb die van mijn zus eens aangehad een dag en moest wat wennen aan die 'bol' zo int midden van de wreef

@ lasofia: hihi, ah nog niet gezien in h&m , wel al een namaakversie van de minnetonka's, maar ik heb daar dan eens aan gevoeld en amai zo'n stijve kuten. ooh pomponnekes!

tessvdm zei

Daar moest ik ook aan wennen in het begin, nu lopen ze echt heerlijk. Je mag ze wel niet té hard doen spannen, want dan krijg je pijn aan je wreef. In de zomer loop ik op niks anders!

Linn zei

Iedereen die Crocs heeft vindt ze comfortabel lopen maar ik heb ooit wel eens gelezen dat ze heel slecht zijn voor je voeten.

syho zei

die crocs zijn afschuwelijk. Maar ik vind die bruine botjes niet mis hoor...ik denk dat ze onder een jeansrokje zelfs een beetje sexy zouden kunnen worden...

Maxie zei

@syho: zoiets als dit???

http://mtvdownload.com/wp-content/uploads/2008/02/uggs.jpg

hihi

Ivania zei

wat nou uggs, birkenstocks!?!ik ga binnenkort op klompen lopen

syho zei

WAHAHA, nee gow, ik hoop dat je weet dat ik het niet zo bedoel :-D

dP zei

awel hé ... ik vind die foam klompen (moeten geen crocs zijn, holey soles zijn even goed) wél leuk! En niets is vergelijkbaar qua comfort!!
maar niet in 't roos of in 't wit!!! en NIET op een korte rok!!
IK heb zelfs knalrode regenlaarsjes van crocs: mijn ducky feet!! Als je spreekt van zooo lelijk, dat ze 't weer mooi wordt: 'k zweer 't u, vanboven gezien lijk je eendenvoeten te hebben met die dingen.


mijn pleidooi mét o.a. ducky feet foto's, maar helaas enkel van opzij

maar dat die dingen slecht zouden zijn voor je voeten?! euh ... een linkje naar die info aub, want ik acht dat niet onmogelijk

Anoniem zei

Now that we have described discount links of london the one way linking process, how can you get links of london silver websites to link just to you? One answer is that it is links of london sale dependent on your sites content, especially if you links london jewellery have unique content. Other websites will link cheap links of london to you if you have interesting content that links london bracelet compliments their content. The problem is that you london links charms really have to have something exceptional. links of london watches sale One easy way to get a type of one way link called discount links of london rings a back-link. These are links to articles that you cheap links of london necklaces have written and distributed through article directories.