donderdag 5 juni 2008

Attaaaack!!!

Weet ge, ik hoop dat als ik ooit eens zou aangevallen/gegijzeld/gemolesteerd zou worden, dat ik dan toevallig deze schattige schoentjes van Christian Louboutin for Rodarte aanheb, zie: daarmee kan je niet alleen le balzac eens goe doen kneuzen maar ook nog eens dubbel perforeren en misschien daarna nog eens longitudinaal doorboren. Of ik hoop dat ik ze toch tenminste in mijn sjakoche heb steken. Kunt ge ze in een ommezwaai (allebei of 1) tevoorschijn toveren en eens goe op die kerel zijn schedel doorkloppen. The perfect weapon, much better than pepperspray. Gnignigni....
Oei ik ben precies een beetje in een 'destructive mood'. Maar ja kben nog volop mijn ochtendhumeur van me aan het afschudden.


Edit: Lilly Allen was 2 dagen geleden ook precies een klein beetje in 'destructive' mood. Kijkt u eens goed naar haar kleedje: u zult zien dat het geen bloemekes zijn maar...bambiekes met afgehakte hoofdekes waar het bloed eruit spuit...MJA...later op de avond heeft ze haar dan nog eens poepeloere zat gedronken zodat ze niet meer op haar beentjes kon staan en iemand haar naar huis moest dragen. Den kadet! Maar allez, tis haar vergeven, a destructive mood can do good. Ok, dat was engels met haar op, kwou zeggen: het kan eens deugd doen.

Amai wat een post :p Kzal het goed maken met het interessante nieuws dat ik gisteren aan SPORT gedaan heb!!! Jawel, en spinnen dan nog!!! Intensief ze! Kvoel het al aan mijn benen vandaag. Maar ik kon het toch beter dan mijn mama hihi. Anyway, twas superleuk, ge zijt eens ontspannen en al u energie en zweet eens kwijt en kga het zeker nog doen!
mwa mwa

6 opmerkingen:

saartje zei

Ze mogen mij de Christian Louboutins ook gewoon geven, zodat ik ze heb :-)
Aanvallen en zo, dat hoeft niet eens :-)

soet zei

hoe komt het dat ik altijd als ik hier terechtkom, zin heb om te shoppen???

Summer Ghost zei

spinnen? Mijne raad opgevolgd dat dat veiliger is dan echt te fietsen? :)

cloink zei

Waarom boezemt deze post mij angst in en krijg ik spontaan een kramp in mijn rechter teelbal? :-|

Maxie zei

heeh ocharm wat doe ik de mannelijke soort toch aan he

kat zei

en waar ben jij gaan spinnen, mag ik weten