woensdag 18 juni 2008

Tom Ford Eyewear

Allez ik kan er weer ff tegenaan zie, mede dankzij jullie reacties! Oh ik kan toch soms zo een dramaqueen zijn he *wimpergeknipper* En wat doe ik als ik er weer efkes tegenaan kan??? foto's van naakte piwies posten tjien!!! Of wat had je gedacht. Hehe, net als bij sg, begint er zich hier al een schoon rood draadje in mijn blog te vormen. Hieronder vind u de foto's van Tom Ford (ex-gucci-ontwerper, en sinds hij daar weg is vind ik gucci nimeer mooi bweeeiiii) Eyewear. Beeldig knappe foto (compositie en shockeffect) al vind ik dat de aandacht toch gelijk nimeer naar de 'eyewear' gaat zenne. En da madammeke aan de strijkplank da was maar een graptje zeker? En nu ga ik een wandeling maken met mijne peem.

PS @sg: oja dees brillen had ik vergeten vermelden toen ge me briladvies vroeg *shame* en het is wat onnozel om nu nog te zeggen dat hij supermooie brillen maakt zeker? please don't hit me.

3 opmerkingen:

Summer Ghost zei

Das niks, ik ben supercontent van mijne Ray-ban, zo nen coole motherfucker dat ik nu ben! Yeah! ;)

hela, rode draad! ik accentueer mijn blogs met gepaste foto's en prentjes, dat is alles :p

kat zei

LOL Altijd te vinden voor fraai gebouwde naakte piwies, met of zonder eyewear. :p

shrink zei

waar vindt gij die dingen toch? en dan verbolgen reageren als mesnen met schunnige zoektermen op jouw blog terechtkomen :D
grtz