zaterdag 14 juni 2008

Weekend Radio

(like the song & the clip, maar ik wil hem wel nooit meer live horen zingen :()
edit: hihi, merk nu pas dat da meiske hetzelfde plan heeft met haar schoen als ik enkele blogjes terug. toevallig :D you go girl

10 opmerkingen:

Summer Ghost zei

Tjah, had hem eens live op tv gezien, een toonvaste zanger is hij toch niet. geef mij dan maar de Jasper, ge weet wel, degen dat eens op een "feestje" was bij uw gebuur ;) (hebt ge mij ooit eens gezegd toen ik u nog maar pas kende, direct mijn idolen de grond inboren gij :p).

Maxie zei

de grond inboren , de grond inboren :p kheb u gewoon een roddel verteld (die bovendien waarheid is) khebbe kik nikske verkeerd gezegd over jasper toch :D alleen de feiten verteld gnigni
ge zou ne keer moeten weten wa er hier nog allemaal gebeurd bij mijn gebuur
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaai ma ah, die 2 zijn zo cool hé, beter zulke buren dan zo'n saai stel droge pruimen ofzo :p

Maxie zei

btw: mijn frankske valt u pas: jasper u idool???

that"s new

Summer Ghost zei

bah idool, vond arid best wel een goede groep hoor. Jasper kon een serieuze toon zingen.
Too late tonight <3

shrink zei

heb het ook niet zo voor dit nummertje. toen ik het de eerste keer hoorde op de radio dacht ik 'oei, da's weer een van die gasten die proberen te zingen...'
wel benieuwd naar die roddel over J.S. :)

Tom zei

Timmetje is een fenomeen natuurlijk, een echte rocker in hard en nieren. Een of andere opname van Humo's pop poll waar hij strontzat op een podium stond, is natuurlijk niet representatief.

Zijn plaat is natuurlijk behoorlijk intimistische en fragiel live. Maar godverdomme, je moet hem eens bezig zien met Millionaire! Wat een charisma! Het optreden van Millionaire op Crammerock 2006 staat nog altijd in de top-3 van beste optredens die ik ooit zag. die passie, dat geluid, die broeierige sfeer. Magistraal :) (Ja, Fré zou eigenlijk nog iedere nacht moeten liggen huilen in zijn bed omdat hij net voor dat optreden naar huis ging). Verleden jaar heb ik VanHamel ooit nog samen met Flip Kowlier op bas en Tom Barman als achtergrondzanger (!) een versie van 'Champagne' horen geven waar mijn haar nog recht van gaat staan.

Je hebt zangers zoals Steverlinckske en je hebt fenomenen zoals Van Hamel die de boel in brand steken ofwel een schandelijk slecht optreden geven. Met Millionaire staat de boel altijd in brand. En over 14 dagen na Grensrock zal ik weten te zeggen wat het met Van Hamel solo is :)

groet,
Tom

Tom zei

'hard' en nieren??? goe bezig, al zeg ik het zelf :p

Maxie zei

ja maar ikke en freke hebben millionaire derachter nog keer gezien op Rock Zottegem (denk dat het toch daar was) en toen hadden we ook al pech: HET GELUID SUCKTE ni normaal. Maar daar konden die groepen natuurlijk niks aan doen. Nee nog geen geluk gehad met Tim vanhamel/millionaire live.

Tom zei

das inderdaad een bummer dan...

Op Soul X-mas, het feestje van Soulwax, ging het optreden van Das Pop ook om die reden de mist in. Er zat precies een echo in de zaal. Heel ambetant voor het publiek en nog ambetanter voor de artiesten vrees ik.

groet,
Tom

Summer Ghost zei

Ik heb de nieuwe cd van Sigur Ros en jij lekker niet nahnahnahnahnaaaaaaah

(h)