zaterdag 14 juni 2008

One big zucht

PFFFFF waarom duurt het toch zo lang en tegelijk ook te kort. Heb in niks geen zin meer, zelfs niet in bloggen :( Ik ben echt zo hard aan vakantie toe. Wat jullie? Hebben jullie al plannetjes gemaakt?? xx la fille xx

14 opmerkingen:

Summer Ghost zei

Hoe was huisvesting? Toch nog meegevallen?

Succes in ieder geval! Je bent meer dan halverwege zeker?

Bye
Kissiekiss!

Tom zei

er zijn er nog die vakantie nodig hebben...

Door bureaucratische problemen heb ik nog geen enkele dag verlof kunnen nemen dit jaar, ook nog geen congé kunnen reserveren voor Werchter en binnen 4 weken is het groot verlof. Naja, kvrees da ik binnenkort eens uit mijn krammen ga schieten :)

Overigens nog geen plannen. Kheb 5 weken congé, maarja. Wegens de relationele problemen van de medekoks zal mee gaan koken op kamp wss wegvallen deze zomer. Kheb ook niet echt zin om weer in een nieuwe equipe terecht te komen waar ik bijna niemand ken. En de rest koopt allemaal huizen of appartementen, of gaan met hun lief op reis. Dus het wordt weer een vakantie zoals de laatst jaren voor mij denk ik: in hoofdzaak overal alleen naar toe crossen. Gentse feesten, Lokerse feesten, wie weet ook Pukkelpop, Marktrock, Rock Zottegem en Suikerrock. Om dan in de rit naar huis te bepeizen hoeveel leuker het wel niet zou geweest zijn met gezelschap. Achja, misschien neem ik wel weer lifters mee zoals vorige jaren, BV's of geen BV's. Een babbel onderweg is altijd wel leuk.

Of misschien vind ik toch nog ergens een gelijkgestemde ziel die zegt: "ja, ik ga mee.", waarna we in de auto springen en naar Kroatië of Zweden rijden. Ik zie wel :)

groet,
Tom

Maxie zei

@sg: pf bwa het eerste deel was epidemiologie, daar kregen we 2 uur de tijd voor. Da was dus stressen want da waren voornamelijk oefeningen en ik en oefeningen (rekenene aarg,formules aarg,addertjes aarg) da ga niet goe tesamen en dan nog tegen de klok. Dus ik begon er met volle moed aan en ja eerste deel van oef ok (het was een oef met meerdere delen die op elkaar volgden dus als je 1 niet hebt, kan je niet meer verder aarg) dan kwam ik aan deelke 2 en ik rekende mijn formule uit en kwam ik daar toch iets negatiefs uit zekers,kijk ik dacht dat ik zot ging worden (want er waren nog vele deelkes te gaan) dan heb ik de slimme zet gedaan van mij niet te veel meer blind te staren op da deelke dak ni kon en er na een tijdje nog eens naar te kijken. En toen viel mijn frankske opeens. Dus het dreigde ff rampzalig mis te lopen, gelukkig ben ik kalm kunnen blijven. Net binnen de tijd ingediend en mijn 2de deel (huisvesting) gekregen. Dat waren meerkeuze (1 of 2 juist) en 2 open vragen. Viel wel mee. Dus al bij al is da meegevallen.
Mijn volgende is medische beeldvorming woensdag en daarna mijn grootste schrik: dierenvoeding :s
Oh khoop dat alles goed blijft gaan

@tom: ja buiten parijs heb ik ook nog niet echt plannen. Ma kheb ook tegen frederic gezegd dak mij nu nog ni ga zitten opjagen om iets te boeken ofzo kzal wel zien op de moment zelf. Kzou graag een autovakantie doen. Zonder iets te boeken of iets, gewoon gelijk het me uitkomt. En dan nog gentse feesten en festivallekes é hopelijk ;) (als mijn 2de zit meevalt:p)
dada

Summer Ghost zei

een autovakantie?
Ge hebt zekers de lotto gewonnen? :p

Ik heb geen plannen, weer onverwachts geld moeten uitgeven aan een nieuw scherm, ben dan van plan me een Macbook Pro te kopen en in afwachting van het einde van mijn zoektocht maak ik geen plannen.

Maxie zei

maar allez gij ook al, mn lieferd zei ook al dat dat me veel ging kosten
maar meer dan een strandreis? da kan ik nu toch ni geloven ze

nee eigenlijk was het de bedoeling om ZEKERS zo min mogelijk uit te geven :s

hoe doe ik dat het best? Tips?
Ik denk ook aan een last minute ofzo

Summer Ghost zei

Gezien de huidige brandstofprijzen, het gezuip uw uw auto kan dat best wel oplopen denk ik. Persoonlijk zou ik nooit een autoreis maken, daar zo even 1.000km ofzo in een auto zitten voor naar Zuid-Frankrijk te gaan, néh. Dan komt ge toch al een wrak uit die auto?
Misschien eens kijken voor een goedkoop Thalys ticket ofzo?

Voor die youtube clips (ik had de oplossing al gepost op shrink zijn blog als anoniem vanop mijn werk):
Eens je hebt gepost of "voorbeeld" hebt genomen en terug naar de edit modus gaat, is uw code inderdaad weg. Hoe dit komt weet ik niet, maar ze staat er nog wel degelijk. klik dan op het tabblad "HTML bewerken" en daar zie je uw code nog staan en dan kan je dan onder typen of erboven, zonder dat je code overschrijft.

shrink zei

allez, zo veel is 't nu toch niet meer. bijna klaar. nog even tandenbijten. ik moet nog drie weken voortdoen (waarvan ééntje zonder assistente, dus dat wordt hollen). tips voor autovakanties heb ik niet, maar hangt alles niet af van waar je slaapt en hoeveel comfort je wil (betalen?)
nog veel plezier bij de laatste loodjes

Nijn zei

ooow, ik begrijp je verveling en frustratie zo goed!
ik kan ook niet wachten tot ik kan stoppen met (bijna) fulltime werken, na 5 weken te gaan!
en omdat je naar mijn plannetjes vraagt ;)

eerst met mam en paps en kleine (groter dan ik, maar twaalf) broer mee naar engeland.
dan een kleine week intens lui zijn, bij voorbaat in een park in amsterdam, gevolgd door ruim twee weken met de trein touren door spanje (ook nog een kleine hint: de trein is goedkoper, ik herhaal VEEL goedkoper dan de auto!).

en zie hier, mijn zomer :)

sterkte met de laatste weekjes!

Trits zei

Vakantie? Wegens hoge nood (zie ook enkele blogs geleden, bij mijzelf dan) heb ik net een erg welkome uitstap achter de rug. De jetlag was echter ietsje minder welkom, want ook maandag vliegen we er hier weer hard in met de KUL-examens *puf*! Voor de zomer dus nog geen grootse plannen. Enkel een weekendje Amsterdam en een weekje impulsieve natuursurvival something somewhere staan nog op het programma. Tjah, als je de wederhelft meezeult op SATC-tour moet je er iets voor overhebben, toch? ;-)

Confetti zei

Ojee, ik herken het zo hard! "Vakantie" is begonnen maar toch nog zoveel werk, ik wil naar de zon!

Tom zei

@Maxie: autovakanties zijn natuurlijk het goedkoopst! Komaan zeg, waarom zou dat nu duur zijn? Ik rij op één tank diesel van 70 euro van hier naar pakweg Kopenhagen of Italië. Geen rush, tentje mee en hop gaan. En zeker Scandinavië met zijn 'allemansrecht'. Dat wil zeggen dat je overal mag kamperen waar je maar wil. De max toch? Ergens aan een idyllisch meertje ofzo tussen Göteborg en Stockholm of tussen Oslo en de Zweedse grens. En voor rest beslis je toch zelf hoeveel je er aan uitgeeft?

Maxie, er is nog plaats in mijn auto :D En 1000km en geradbraakt zijn? Haha, daar lach ik in mijn salon op wielen eens goed mee, en kachel dan nog 500km verder :) Life on the road :)

groet,
Tom

Maxie zei

we hebben intussen al plannen gemaakt om naar zuid-frankrijk (ardèche) te rijden. Liefst 10 dagen of 2 weken met vele tussenstops dan. Indien een week, dan in 1 keer doorrijden.
Tzal 75 euro nafte zijn (enkel) en dan nog tol iets van een 70 euro en ik pak mijn grote tent mee en als we het beu zijn in de tent kunnen we nog steeds op zoek naar een chambre doote (:p) é of een jeugdherberg. En met ons klein camionnetje kunnen we zelfs onze 2 vélookes meepakken. Ja kzient zitten
En ik denk ook dat het mij zo overdreven veel ga kosten ze, da mag echt ni! Nuja kheb niveel nodig ook :p

Maar Scandinavische landen zien er idd ook tof uit!

Maxie zei

oh en picknicken in de wei, daarin zijn wij een kei!

das zalig!!

Maxie zei

@nijn: oh met de trein door spanje!! Klink ook wel megaleuk en spannend! maar moet ge dan niet keiveel meezeulen? Maar het klinkt echt super eigenlijk
nee dees keer wil ik echt geen voorgekauwde zonvakantie maar eens gewoon zien hoe het mij uitkomt en waarheen de wind mij voert :)