vrijdag 27 juni 2008

DIY: Short Shorts Project

Aah zie, tijd zat hebben opeens kan zo LEUK zijn :). Dan krijg ik het plots in mijn bolleke en doe ik de dingen die ik al zolang wou doen! Eigenlijk zou ik een beetje moeten slapen maar dat doe ik hierna wel.

Om in short-sfeer te blijven ;)

Aangezien ik een fan ben van de collecties van Alexander Wang, bekeek ik natuurlijk ook zijn SS 08 collectie. Heel geestig vond ik in de ratty jeans shorts gecombineerd met een sjieke blazer of een kraakwit plooitjesbloesje en dan daaronder die stijve loafers. Stijlbreuk stijlbreuk: ge zou zo eens moeten toekomen op een receptie :D Fun fun fun. Maar toen dacht ik: zo een afgesleten broekske, daar geef ik niet zoveel geld aan! Ik maak er gewoon zelf ééntje. Kheb dat trouwens altijd al zot gevonden: zo van die mensen die heel hun spaarpot plunderen voor een broek waar meer gat in zit dan stof, freaks! Ik heb ook trouwens niet graag van die kaas met onnozel veel grote gaten of van dat flutjesbrood waar je het brood erin moet gaan zoeken. Maar zo een uitgerafeld broekje dat is altijd een tof. Dus heb ik een oude Replayjeans gepakt die helemaal versleten was vanonder, een wat sportiever model (eigenlijk nog te aansluitend vanboven naar mijn zin, spijtig dat ik zo geen licht blauwe mannejeans heb) en daar de pijpen van geknipt whiee. Mij eens goed uitgeleefd. Ik heb het shortje ietske langer gelaten daar ik al teveel hotpants hangen heb, en zo kan ik het nog oprollen en uitrollen als ik zin heb in lang/kort. Kga ze niet inleggen, hoe versletener hoe liever, en nu wachten tot mijn gaten erin komen :p.Resultaat:

Mijn dag is goed: einde examens, vanavond naar mijn liefie mét een nieuw broekske zonder een cent uit te geven. Daar zijn geen solden voor nodig!!!

(correctie, kga toch zeker en vast eens de solden gaan afschuimen, dat ze hun maar vast houden aan hun kapstokken want la fille komt eraan *plunder plunder*)

8 opmerkingen:

Summer Ghost zei

Jamaar, gij hebt wel mooie benen hé! Mijn bovenbenen vind ik niet mooi, dus gij moogt dat dragen, ik niet!

Proficiat met het einde van de examens! Wanneer hebt ge proclamatie?

Denk maandag aan mij, gaat een beslissende dag zijn voor mijn zoektocht, later more on my blog (dit weekend eerder, vanavond nog naar de avondmarkt gaan hier)

Trits zei

niiiiiceee!!! Dat ga ik ook doen met al die brede-pijp-strak-gat-jeansen die ik nog heb rondslingeren van toen ik nog jong was ;-)

Een nieuwe jeugd voor oude pants! :-)

Trits zei

HAHA!!! Met een strak op gat jeans is dat dus echt niet geslaagd, HAHA. Lachen man :-D Maar ik heb nog een andere oude raffeljeans uit de kast geplukt en dàt resultaat is echt fantasties :-D

En dan nu: soldenshoppen @ Hasselt :-)

shrink zei

op die manier lukt het aardig, maar heb je het ook al andersom geprobeerd? have fun!

Tom zei

creatief met jeans...

nog nooit gedacht om een televisieprogramma of een magazine op te starten? :) Al die toffe ideetjes :)

groet,
Tom

Lise zei

Hoi,

anders gewoon een ouwe jeans van je liefje nemen! Dan heb je direct een iets wijder exemplaar!

Groetjes

Trits zei

Even terzijde: hoe is de poezenstory afgelopen? Zijn jullie nog op zoek naar een thuis? Of is ze ondertussen al braag geïntegreerd in een nieuwe, gezellig thuis? :-)

Anoniem zei

Leuk!