dinsdag 3 juni 2008

H&M autumn/winter 08-09

Ja ik leef nog...
zo dadelijk nog blogjes over: mijn lijstje examentips & tricks, de Italiaanse film die shrink mij aanraadde, en misschien nog wat gezever :D
Maar eerst! Nog een beetje mode want mijn brains zijn een beetje oververhit en nu wil ik enkel nog naar prentjes en schoon kleerkes kijken. Aanschouw hieronder mijn selecties uit de nieuwe H&M collectie voor van de winter. Ligt het aan mij of ziet de vrouwenmode er iedere winter alsmaar grijzer (dees zou een collectie van een belgische modeontwerper kunnen zijn), androgyner, raarder uit? En met overdreven veel laagskes? pff..ik ben niet overdreven zot van deze collectie. Tis wennen. Wel zeer leuke fotoos. Ik heb er dan ook de mooiste uitgekozen want de rest was totaal niet mijn ding. De mannencollectie (zie filmpje) vond ik dan wel weer beter, maja ze hebben ook een hottie als model. Mijn favorietjes waren:
- de laqé botjes met 'cone heel'
- het korte bruine leren vestje (beetje Chine)
- Het roze frakske
- De paarse lange kabeltrui. Ziet er smuffy uit om u in te nestelen op een koude sneeuwdag whieee

Ziehier ook het filmpje

2 opmerkingen:

Summer Ghost zei

op die vierde foto vind ik die zwart jas wel heel mooi, trendy en sexy.
Een aanrader!

Ik vind happy kleuren niet zo mooi :$ toch niet voor de winter. Heb me ooit zo eens een oranje trui laten aanpraten en heb die nog nooit gedragen :D :$.

shrink zei

bonjour la fille
hoe was het met de immunopathologie? en ben je er ondertussen al achter wat propedeutica nu is?

ben het eens met SG; heb het ook nogal voor grijs, paars, zacht, stemmig en meer van dat soort adjectieven. een kleurtje zorgt natuurlijk wel voor de finishing touch, maar het moet 'just gepast' zijn.