zondag 15 februari 2009

Schaatsen

Foto's al van een periode terug, toen de Leie op zijn mooist was. Het ijs begon juist te ontdooien en dat is dan de gevaarlijkste periode waarin de meeste ongelukken gebeuren ieder jaar hier: dees jaar een papa met kindje en slee hupla door het ijs, gelukkig kwamen er net wandelaars voorbij en ze zijn alletwee gered. ik ben daar toch nooit zot van geweest, zo van schaatsen op de Leie (supermooi,dat wel) maar ge moet goed weten waar je mag en niet. Daarom ga ik liever op aangelegde pistes schaatsen, daar kunde a volonté op je gat pletsen zonder gevaar :p (alhoewel). Ik zal het straks wel merken of ik het nog een beetje kan, want ik ga vanavond ijsschaatsen whiee :D !!! Met al die ski/snowboardvakantieverhalen had ik ook zin gekregen in een 'wintersport'. Allez kga jullie laten voor vandaag, nog wat werken voor school. Misschien tot morgen :)

2 opmerkingen:

The Seeker zei

So beautiful pictures!!!!!
But yes it can be dangerous when the ice is just a layer.

Have fun skating tonight!!!!

xoxo

Feline zei

Ik ben daar ook ni zot van. Der moest maar iets gebeuren als ge daar te midden van die rivier / vijver staat en der is niemand... Niet te vergeten dat da dan ook nog eens superkoud is als ge terug uit dat water komt. :D
Het is te hopen dat je een fijne tijd gehad hebt & geen blauwe plekken hebt opgelopen of dat er geen ledematen "afgeschaatst" zijn ;)