zondag 23 maart 2008

Happy Easter!

Vrolijk pasen
Ikke kipke & klokje gehad mmm
+ HAPPY B-DAY TOM!!!

6 opmerkingen:

Summer Ghost zei

Vrolijk Pasen!
En al veel paaseitje veroberd? Ik had tegen mijn ma gezegd dat ik niets hoefde te hebben van chocolade eieren enzo. Sta ik deze morgen/middag op, heeft ze daar een zak snoep gekocht voor mij :(. En tzijn van die goeie snoepjes :(.
Maar ik ga het toch dinsdag op mijn werk uitdelen ze, karakter tonen.

Woensdag en donderdag ga ik niet kunnen reageren op uw blog, want dan zit ik int buitenland (het verre Nederland) op cursus.

Bye
-xxx-

Tom zei

hey hey,

bedankt voor je berichtje en je vermelding op mijn blogje... Toch niet iedereen is het vergeten hihi ;) Nuja, de dag is nog niet om. Sommige hebben nog tijd voor een sms-je ofzo :p

Waardebon voor de Mediamarkt gekregen van mijn ouders (ojee, wat zou ik kopen :p) en enkele DVD's van mijn broer: De nacht van de wansmaak 2 (deel 1 had ik al :) ), de originele 'The Italian job' (dus niet die onnozele suffe remake) en de tweede serie van Extra's (leve Ricky Gervais!)

Gisteren op het gemak iets gaan drinken met een paar vrienden. Was wel leuk en gezellig. Alleen is er een koppel uit elkaar, dus khoop dat dat niet teveel gevolgen voor ons groepje heeft... want je weet hoe dat gaat hé :s Nuja, we zien wel.

groet,
Tom

Summer Ghost zei

Oh ja, die link dat ik u heb gestuurd, best eerst een account maken end an pas de muziek samenstellen. ik had eerst een playlist gemaakt en hij wilde mijn @ teken niet aannemen toen ik wilde intekenen.
Toen ik eerst een account maakte waren er gene problemen. Alleen spijtig dat het te breed is voor opzij van uw blog te zetten :(

Dus vanaf nu kunt ge uw blog multimediatiek maken ofzoiets ;)

Maxie zei

@ koen: zo lief van u mama!
@ tom: oooh super leuke kadoos kzou wel weten wa gekocht in mediamarket :p

Maxie zei

@ koen: zo lief van u mama!
@ tom: oooh super leuke kadoos kzou wel weten wa gekocht in mediamarket :p

eda zei

101煙火,煙火批發,煙火工廠,製造浪漫煙火小舖,101煙火,煙火小舖,煙火,衣蝶,衣蝶,情趣用品,情趣用品,情趣商品,情趣,情趣,衣蝶情趣精品百貨,衣蝶情趣精品百貨,情趣用品衣蝶,情趣用品衣蝶,煙火批發,情趣禮品,成人用品,情趣內衣,情趣精品,情趣商品,單身戀人圖影區,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,真愛密碼情趣用品,真愛密碼,真愛密碼,真愛密碼情趣用品,情趣用品真愛密碼,情趣用品真愛密碼,