woensdag 26 maart 2008

[wijvenweek] my man & mannen int algemeen

Mannen
Tzijn rare wezens maar wij vrouwtjes (ik toch!) kunnen niet zonder.
Ik ken veel mannen.
Ik kan zelfs zeggen dat ik meestal beter overeen kom met mannen dan met vrouwen.
Ze zijn gewoon zoveel MAKKELIJKER.
Ze hebben gewoon meer gevoel voor humor (kgaat ni ontkennen, tis echt wel zo!)
Ze zeggen wat ze ook werkelijk bedoelen.
En dat zonder omwegen.
Ik kan daar beter mee om. Omdat mijn denken zelf nogal chaotisch en ongestructureerd is (alhoewel alst echt moet, durft de logica wel eens opduiken zo af en toe), heb ik het denken van een man naast mij nodig! Allez nodig! Ik heb niks nodig hé, ik vind het laat ons zeggen aangenaam. En veilig.
Mijn vriendje is zo'n voorbeeld.
Ook al pruttel ik ALTIJD tegen en heb ik altijd wel iets van commentaar, veelal moet ik toegeven dat zijn denkpiste beter, mooier bedacht is en ons rapper tot het doel zal brengen.
Maar mannen hebben ook veel aan ons, vrouwtjes, jazeker!!!
Wij brengen de warmte, de gezelligheid, troost, het gebabbel over nikske speciaal, de emoties, de sfeer, het trots zijn op ons ventje, het boeiende complexe, het geven van MEERDERE oplossingen en niet 1 (jamaar kan het niet zo ook??? En zo??En azo?? Op die manier kan het ook! Waarop mijn vriend zot wordt :p) Allez ik ben toch zo.
En dit vinden jullie mannen ook superleuk, geef maar toe.
Maar niet alles aan mannen is rozengeur en manenschijn.
Het irritantste vind ik persoonlijk:
1) Het selectief doof zijn
2) En het niet begrijpen van subtiliteiten en hints ECHT ERGERLIJK
3) Het slordige (let op: geldt lang niet voor alle mannen)
Toch ben ik superblij met mn zoeti, mi love him to death! En met het gezelschap van alle mannen die ik ken! Moesten er hier enkel vrouwen rond lopen, ik was al lang dood!
Nu even over het type man (uiterlijk). OLALA, ik weet heel goed welke ik knap vind. Allez, we zullen eens zotjes doen en hier een paar onbereikbare exemplaren opzwieren.

Man nr 1: cliché cliché :D maar altijd al een crush vr gehad trouwens hij wordt knapper met ouder worden!!!

Man nr 2: James Dean! En nope mijn hond is niet naar hem genoemd!

Man nr 3: Gabriel Rios, toch ook wel een koddi

Man nr 4: (of misschien nog beetje jongen) Joseph Gordon-Levitt. Ken je van 3rd rock from the sun, Brick, Mysterious skin, ...Wordt alsmaar beter als acteur vind ik en het speelse dat hij over zich heeft..very aantrekkelijk! BTW: ja, dat is Claudia Shiffer.

Man nr 5: Mooiste ouder wordende man


Man nr 6: The Godfather!! De ultieme badboy. Gewoon superuitstraling!!

6 opmerkingen:

Tom zei

ja, mannen en hun doel. En de rechte lijn erop af, of indien onmogelijk dan toch wel zeker de korste weg ernaartoe. Daar kunnen veel vrouwen inderdaad een puntje aanzuigen :) Focussen op één ding (zie mijn commentaar op je shoppingblog), het jagersinstinct: de prooi in het oog houden, en alleen maar de prooi.

En mannen en humor. Goh, ik weet niet of mannen meer humor hebben. De meeste mannenhumor vind ik trouwens vaak van een schabouwelijk laag niveau. Ik heb de indruk dat vrouwen/meisjes vaak evenveel (goeie) humor hebben, maar dat gewoon minder durven tonen of uiten. Das mijn mening :)

Als ik naar mezelf kijk, dan denk ik dat het nog relatief meevalt bij mij. Dat selectief doof zijn, dat is anders soms wel verrekt handig. Dat geef ik grif toe. Ook dat ik dat van tijd tot tijd wel eens durf toepassen. Het niet snappen van subtiliteiten... kan ik mij niks bij inbeelden. Ik denk dat ik mag zeggen dat ik die in 95% van de gevallen zeker doorheb. Mijn vrouwelijke kant, weet je wel :p En slordig... hmmm, gemengd. Als ik een weekend alleen thuis ben, dan kan het inderdaad sosm wel wat slordig worden in de zin van: afwas laten staan, papiertjes laten liggen, ... Maar, als ik dan de afwas doe en opkuis vooraleer mijn medebewoners thuis komen, dan is het ook echt wel spic and span :)Dan blinkt het aanrecht, niet te doen.

En knappe mannen? Ik ga daar niet lullig over doen zoals de meeste andere mannen: natuurlijk zijn er ook mannen die ik als gast knap vind. Voorbeelden: Gael Garcia Bernal, Kele Okereke (zanger Bloc Party), Jim Morrison (icoon), James Hunt (de allergrootste playboy uit de F1-geschiedenis) en Fabio Cannavaro (een voetballer, waarom niet :) )

groet,
Tom

Maxie zei

hmm goeie smaak toch wel hihi.
Ja gij moet den gedroomden shoppingbuddy zijn
dada

Tom zei

ik beken!

Summer Ghost zei

had ge geen recente foto meer van mij, dat ik er niet tussen sta? (u)

Jospeh gordon-Levitt vind ik ook een zeer goede acteur. Ik heb Brick, heb de Look-out gezien (hij was er goed in, de film was middelamtig), 3rd rock from te sun was hilarisch. george Clooney is mijn favoriet mannelijk acteur (Syriana, Micaehl Clayton, Good night and good luck, ...).
AlPacino vind ik de laatste jaren armtiering, veel te veel overacting.
brad Pitt speelt de laatste jaren dan juist betere rollen (de Ocean's films niet meegeteld), zoals Babel en hij heeft een heet vrouwke!

Nu ja, wij snappen meestal wel de (niet-zo) subtiele hints van vrouwen, maar we gebruiken dan vaak ons selectief gehoor :p. Want no offence, gijlen kunt soms nogal drama maken over nothing :p.

ik kom beter overeen met vrouwen dna met mannen (privé gezien). Ik heb dan ook veel maitress... euhm vriendinnen. Maar meestal is dat zo dat die elkaar niet kennen (ahja, ik wil mijn kansen niet verspelen hé ^^) en is dat soms regelen om die eens te zien (want meestal hebben ze een jaloers lief, en ik dan met mijn oermannelijke uitstraling).
Voor te werken heb ik liefst mannen, want zet 3 vrouwen samen en binnen de twee weken is er al klikvorming, achterbakse achterklap enzomeer. Hoe doen jullie dat toch? Als ik iemand niet kan luchten zeg ik daar niks tegen, praat daar niet over en zoeken ik er geen contact mee op. It's as simple as that.

het is wel waar dat ik flauwe humor heb, al is het niet de pis- en kakhumor van sommige andere mannen, maar ik kan ongeloofelijk flauwe moppen en woordspelingen maken en dat is sterker dan mezelf. Ik moet die gewoon zeggen. Al kan ik ook met tijd en stond een goede steek geven.


Oh en Adele met hometown glory bij uw muziekspeler: RESPECT

Anoniem zei

情趣用品,情趣,情色,成人,A片,自拍,情趣用品,情趣,色情,成人影片,色情影片,免費A片,情趣用品,情趣,成人網站,A片下載,日本AV,做愛,情趣用品,情趣,美女交友,A片,辣妹視訊,情色視訊,情趣用品,情趣,色情聊天室,聊天室,AV,成人電影,A片,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣

情色,A片,AIO,AV,日本AV,色情A片,AV女優,A漫,免費A片,A片下載,情色A片,哈啦聊天室,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,色情聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費視訊聊天,上班族聊天室,080中部人聊天室,視訊聊天室,視訊聊天,成人聊天室,一夜情聊天室,辣妹視訊,情色視訊,成人,成人影片,成人光碟,成人影城,自拍

情趣用品,A片,AIO,AV,AV女優,A漫,免費A片,日本AV,寄情築園小遊戲,情色貼圖,色情小說,情色文學,色情,色情遊戲,一葉情貼圖片區,色情網站,色情影片,微風成人, 嘟嘟成人網,成人,成人貼圖,18成人,成人影城,成人圖片,成人影片,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,尋夢園聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室,080視訊聊天室,視訊聊天室

情趣用品,A片,aio,av,av女優,a漫,免費a片,aio交友愛情館,a片免費看,a片下載,本土自拍,自拍,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,嘟嘟情人色網,一葉情貼圖片區,色情影片,情色網,色情網站,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人小說,成人電影

情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品.情趣,情趣,情趣,情趣,視訊聊天室

麻將,台灣彩卷,六合彩開獎號碼,運動彩卷,六合彩,遊戲,線上遊戲,cs online,搓麻將,矽谷麻將,明星三缺一, 橘子町,麻將大悶鍋,台客麻將,公博,game,,中華職棒,麗的線上小遊戲,國士無雙麻將,麻將館,賭博遊戲,威力彩,威力彩開獎號碼,龍龍運動網,史萊姆,史萊姆好玩遊戲,史萊姆第一個家,史萊姆好玩遊戲區,樂透彩開獎號碼,遊戲天堂,天堂,好玩遊戲,遊戲基地,無料遊戲王,好玩遊戲區,麻將遊戲,好玩遊戲區,小遊戲,電玩快打

麻將,台灣彩卷,六合彩開獎號碼,運動彩卷,六合彩,線上遊戲,矽谷麻將,明星3缺一,橘子町,麻將大悶鍋,台客麻將,公博,game,,中華職棒,麗的線上小遊戲,國士無雙麻將,麻將館,賭博遊戲,威力彩,威力彩開獎號碼,龍龍運動網,史萊姆,史萊姆好玩遊戲,史萊姆第一個家,史萊姆好玩遊戲區,樂透彩開獎號碼,遊戲天堂,好玩遊戲,遊戲基地,無料遊戲王,好玩遊戲區,麻將遊戲,好玩遊戲區,小遊戲,遊戲區,電玩快打,cs online

情趣用品,情趣,A片,AIO,AV,AV女優,A漫,免費A片,情色,情色貼圖,色情小說,情色文學,色情,寄情竹園小遊戲,色情遊戲,AIO交友愛情館,色情影片,情趣內衣,情趣睡衣,性感睡衣,情趣商品,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室 ,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,080苗栗人聊天室,080聊天室,視訊交友網,視訊

eda zei

101煙火,煙火批發,煙火工廠,製造浪漫煙火小舖,101煙火,煙火小舖,煙火,衣蝶,衣蝶,情趣用品,情趣用品,情趣商品,情趣,情趣,衣蝶情趣精品百貨,衣蝶情趣精品百貨,情趣用品衣蝶,情趣用品衣蝶,煙火批發,情趣禮品,成人用品,情趣內衣,情趣精品,情趣商品,單身戀人圖影區,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,真愛密碼情趣用品,真愛密碼,真愛密碼,真愛密碼情趣用品,情趣用品真愛密碼,情趣用品真愛密碼,