zondag 16 maart 2008

This Is England

England in the 80's
This movie is brilliant!
You must go see this

7 opmerkingen:

Anoniem zei

take 2...

idd, de beste uit de reeks die Duynslager ons de laatste keer voorschotelde. Gelukkig was je al weer wakker toen, hihi ;)

groet en kus,
Tom

Maxie zei

oh shit ge hebt mijn klein dutje dus gemerkt :p

Anoniem zei

gemerkt? de halve zaal heeft je gesnurk gehoord... genant ze :p hihi ;)

Maxie zei

eum nee :p da zal marlies geweest zijn ...

;)

Anoniem zei

ja, vooral ja...

das gemakkelijk he, afschuiven op iemand die zich nie kan verdedigen :p

sloeber :p (wat heb ik dat altijd een vreemd woord gevonden :o :p)

Maxie zei

ma ze kan zij haar wel verdedigen, marlies allez waar zit je? :p :p
Neen kweet alleszins da ik & haar tegelijk ff in slaap gevallen zijn tijdens die koreaanse zwart-wit film (of van wa origine wast) man man das niks voor mij é nochtans ik ben altijd ZO kwaad als er iemand tijdens een film in slaap valt maar kon gewoon mijn ogen ni meer open houden *schaam* moment van zwakte :p en kwerd zo wakker en ik keek naast mij en marlies lag daar zo lekker te snoezen op hare sjaal en gij zat kaarsrecht wakker te volgen alsof u leven ervan afhing. RESPECT voor den die-hard! ihihihi
seg kverlang al naart volgende filmfestival zenne

Anoniem zei

lol, het was een Argentijnse film :)

Kmoet wel zeggen dat ik het heel even moeilijk gehad heb, ma toen heb ik met mezelf overlegd en toch beslist van niet toe te geven aan de vermoeidheid. Hoe onnozel klinkt da, ma twas wel zo :) Nuja, de film op zich was zeker niet voor iedereen, maar ik vond hem best ok wel. Alleen niet geschikt om meteen na zo'n copieuze maaltijd te programmeren vond ik. Patrick (ja, wij mogen hem Patrick noemen hé stilaan als intimi :p ;)) had beter die Baltische film (Ests, Lets... ik weet het nie meer juist) over die school dan gezet. De mensen zouden wel wakker gebleven zijn :)

Enja, verlangen doe ik er nog niet echt naar, daar is het nog wat vroeg voor hé (tis nog 7 of 8 maand :p)... Ma het staat zeker weer op mijn to do lijstje :) Ma khoop dak tegen dan al ergens in Gent woon, met mijn ultra-plasma geval en mijn cinemazetelkes uitgestald. Dan houden we eens ons eigen filmfestivalleke :) Er is plaats voor 4 (of meer, maar die zullen dan tevreden moeten zijn met een gewone zetel of stoel :) )

groet,
Tom

ps: ik was zeker ook 10 keer per dag mijn handen. Ik snap bvb echt nie dat mensen hun handen niet wassen nadat ze naar het toilet zijn gegaan. Wat mij opvalt da meiskes dat net zo weinig doen als jongens. Opvallend :D En nu ga je nog minder graag een hand geven wss :p