vrijdag 15 augustus 2008

Concentrate!

Jep jep. Mijn blok is alweer een tijdje begonnen. Maar het is maar pas sinds gisteren dat ik er stilletjesaan terug inkom. Pff..echt lastig na zo'n mooie lange vakantie. En dan nog de 3 saaiste vakken ooit. Maar ik heb niet te klagen: erna krijg ik al snel weer ff vakantie. En vanavond en morgenochtend ook héél even: vanavond komt F. eten en slapen en morgenochtend staan we vroeg op om naar de rommelmarkt van Grammene te gaan. Hopelijk vind ik leuke spulletjes: ik scan op polaroidcamera"s, elvisplaten, olifantjes, kadertjes met een leuke prent voor bij mijn kadermuur te hangen, vintageschoenen/kledij, ...Ok, en nu ga ik wat verder doen JAK. Genieten jullie maar van je dagje vrij met het zonnetje aan jullie zij *note the nijdige toon" :p. Neen serieus! Ik gun het jullie :).
20 aug: Veterinaire volksgezondheid keuring en controle
21 aug: Veeteelt
03 sept: Veterinaire volksgezondheid voedsel en milieuchemie

6 opmerkingen:

Tom zei

heel veel succes! :)

overigens, nu heb ik enorm veel zin in een stukje frezentaart met slagroom, en we hebben er natuurlijk geen in huis hé... grmmbl!

;)

Anoniem zei

Amai ja...dat geeft goesting, zo'n taartje...

Van mij ook heel veel succes met je blok en de examens!

Summer Ghost zei

Weet gij wel hoeveel calorieën dat bevat, zo'n taartje? Hoelang ge daarvoor moet lopen om die weg te werken?
:p
Gisteren trouwens 45min gelopen over een zeer lang stuk (denk een stuk of 9 km), ik begin te snel te worden, dus moet altijd maar uitbreiden.

Ah, ge hebt terug 2 vakken om in een slachthuis te mogen werken :). Klinkt ook oersaai eigenlijk :$.

Ik heb uwe roze bag nog niet gepost, zal het maar straks met mijn windows pc doen.

Bijt nog even door en voor je het weet zit je aan de feesttafel en is uw laatste examen al in zicht.

Cudos!

Summer Ghost zei

het is officieel, ik sta in topcontact met mijn vrouwelijke kant :(.
;-)

Imelda zei

Heel veel succes met de examens!
Ik ben ook weer aan het blokken en het is inderdaad enorm moeilijk om na een leuke vakantie weer te beginnen leren, maar we geraken er wel door!
Succes!

Evelien zei

Gelieve daar in Grammene nog iets leuks te laten staan voor mij. Ik heb met twee vriendinnen afgesproken om in de namiddag naar de rommelmarkt te gaan. Te voet want Grammene is hier heel dichtbij. :) Hmm, eigenlijk kan ik 's morgens ook al eens alleen gaan, dat ik daar nog niet aan gedacht had. :D

Succes trouwens met die drie examens!

Nu ik hier eindelijk eens reageer meld ik maar meteen ook dat ik je op twee augustus een blog award toegegooid heb. Het is maar dat je het weet. ;)