vrijdag 29 augustus 2008

Gebabbel

Tijd voor nog eens wat gebabbel. Dat doet eens deugd nietwaar. Ik verkies beeldmateriaal altijd boven tekst omdat ik vind dat beelden altijd meer zeggen, maar nu had ik plots nood aan een beetje tekst. Een uitlaatklepje :). En daarvoor dient de blog dus ook. Ik ben toch blij dat ik af en toe eens kan zagen tegen jullie, anders moeten mijn ouders of lief dat allemaal aanhoren hehe. Nu, waarover zal ik eens praten? Hmm, alles gaat wonderlijk vlotjes in mijn leven, alles loopt zodanig gesmeerd en ik loop als op een wolkje. Dus over mijn onbestaande problemen kan ik het al niet hebben. Niet interessant voor jullie. Ik zal jullie op de hoogte houden als er iets mis begint te gaan ;), want er zijn altijd hoogtes en laagstes hé. Zowieso bij iedereen. Afgewisseld. En zekers bij mij :p.
Maar bon, dan zal ik het maar eventjes over koetjes en kalfjes hebben en waar ik zoal mee bezig ben en nog moet doen enzo. Nu ben ik gestart met blokken voor mijn laatste examen (3 sept). Dat zou moeten lukken, al heb ik extreem weinig zin om te leren. Morgen ga ik een dagje naar zee met zoeti. En past op é Frankie, Sabine en Jill, kunt maar zien dat het goed weer is hé of anders hou ge beter jullie mond en steekt ge beter jullie 'hoogzomer' in jullie gat! Ik hoop dus morgen op wat zon. OOOOOh en de zee!!! Eindelijk zie ik ze nog eens terug. yippie. Ik denk dat ik in mijn vorig leven toch een zeemeeuw moet geweest zijn. Defenitely. Mijn vriendin beweert dat ik in mijn vorig leven een made was (dat idee stamt nog van toen ik dierenskeletten, die ik nodig had om op te studeren, liet afknagen door zelfgekochte maden + omdat ik verliefd was op dode personen zoals Elvis, Kurt Cobain, ...).
Maar ik dwaal weer af, waar was ik? Ahja, naar zee dus. 'S avonds doen we een bezoekje aan F. zijn opa en eten we kaasplank. Tis nog maar sinds kort dat F. weer bij zijn opa beginnen gaan is. Al die tijd waren ze een beetje vervreemd van elkaar en was er teveel gebeurd. En ik weet niet hoe het komt, maar ik merk dat F. nu wel meer op familie begint terug te vallen. En idd, je familie is superbelangrijk. Heb ik nogmaals beseft tijdens het feest van mijn ouders. En hoe freaky ze ook zijn, ik ben echt blij met ze. Zondagochtend ga ik weer een mooi ontbijtje klaarmaken voor ze: geperst sinaasappelsap, pistoléékes en eitjes mmm. Dan woensdag mijn examen en daarna ga ik nog een lang weekend naar Echternach met de kern. Daar nog eens na beginnen mijn klinieken en school vrolijk afgewisseld met nog een weekendje Rotterdam. Kzient zitten! Ok, genoeg pauze nu. Must study...En ojeeee sorry voor de onsamenhangendheid!!!
Een van volgende postjes zal gaan over...de charme (?) van foute, doorleefde mannen zoals Serge Gainsbourg. Over Serge Gainsbourg zelf. Over zijn vrouwen en zijn onovertroffen smaak in vrouwen. (mét zeldzaam en exclusief beeldmateriaal). Tot dan smuffies!!!

4 opmerkingen:

Tom zei

Met de kern naar Echternach? Meen je dat nu echt?

Shit, het wordt echt stilaan freaky ze. Leven wij nagenoeg exact hetzelfde leven, zo'n 40km van elkaar? :) Vorig jaar zijn we ook met een bende naar Echternach op weekend gegaan en sedertdien gaan we door het leven als 'de bende van Echternach' :) En nu jij met jouw kern... tell me it's toeval :)

euhm, en voor de rest. Ook mijn nieuwe shoes voor het eerst gedragen. Kheb ze al een week of 4 geleden gekocht, maar tot nu toe waren ze nog niet uit hun kartonnen doos ontsnapt. En verder ben ik vooral blij dat het weekend is :) Niet dat volgende week zoveel rustiger belooft te worden, maar daar denken we nu een dag of twee niet aan zie :) Morgen nog eens enkele leuke optredentjes meepikken (De Mens, The Van Jets en Sweet Coffee) en verder nog wat weg en weer pendelen tussen ziekenhuis en thuis wss hé.

prettig weekend!
En smuffie terug :D

Evelien zei

Echternach! Zo leuk. Tijdje geleden dat ik daar nog eens geweest ben. Geniet ervan maar eerst veel succes met dat examen natuurlijk.

Summer Ghost zei

echternacht potverdekke, gaat ge daar op processie ofzo? :p

ik ga morgennamiddag kuieren in het warandepark en op het gras liggen (h)

Maxie zei

hehe :p blijkbaar hebben er veel iets met echternach :p

ik ga er gewoon met wat vrienden plezier maken en wat wandelen en dan in een jeugdherberg slapen.

warandepark??? Jaloers!