donderdag 21 augustus 2008

My head is a mess and my bed too

Allez we zijn er weer voor ffkes vanaf (volgend exaam pas 3 sept.). Nu ga ik mij toch een paar daggies congé nemen. Amai, ik heb nog nooit 2 examens vlak na elkaar gehad (met een namiddag tussen tenzij int middelbaar) maar pff tis niet aan te raden voor de nachtrust. Denk dat ik vannamiddag eerst naar de kinesist ga, daarna nr zonnebank en derna SLAPEN yes :) en derna sporten met mn liefie. Mijn hoofd doet zee-eer. En voor de rest weet ik niet meteen iets te vertellen behalve dan dat het leven hier thuis zoals gewoontjes verder gaat terwijl ik aan 100 per uur blok, ik heb dus niks gemist oef. Mijn ma is nog steeds haar kl*ten aant afdraaien door in de hof te werken, te kuisen, in de winkel te staan, ...en mijn zus zit om half 11 als ik van mn examen kom nog steeds in de badkamer nadat ze verzekers PAS opgestaan is....niks nieuw dus. Gotver ik erger er mij DOOD aan, plaats van haar eens nuttig te maken. Voor de rest van de dag zal ze nog wat verder rondlummelen, ook niks nieuws. Ok kga erover zwijgen voor ik een crise cardiaque krijg. Tot vlug!
edit: ola ola, ze is heeft nu de badkamerlicht uitgedaan, eindelijk! we zijn ondertussen 11:35 u.

7 opmerkingen:

Trits zei

Welcome back!
En, alles een beetje meegevallen?

Nog eentje en je bent er weer van af! En dat rommelig bed, dat hoort er nu eenmaal bij: hoe rommeliger de kamer, hoe beter de resultaten! Dixit Trits ;-)

*duim*

Imelda zei

En zijn de examens gelukt? Ik heb nu ook eventjes verlof, want mijn volgende is ook pas 5 september!

Anoniem zei

Relax maar wat! En niet aantrekken van de rommel in uw kamer...je kan niet alles doen he, studeren, examens doen, je ergeren aan de zus...

Veel succes met de volgende in september!

Summer Ghost zei

Succes nog met uw laatste examen!

Amaai gij zijt precies nog al een wilde in bed :-o

too easy, snorry :(

Tom zei

i do like your sisters style though! Je de hele dag lekker onnuttig maken... ik ben er een kei in :) In mijn verlof toch!

Vandaag een goeie negen uur gewerkt (hoezo, rustig beginnen na de congé???) en kben thuisgekomen en meer dan twee uur innig contact gehad met mijn auto: wassen, stofzuigen, chroom oppoetsen (en ik vind chroom zo walgelijk op een auto, behalve op de mijne dan. Precies genoeg :D), krasjes verwijderen, allerlei geurtjes enzo gespoten ... En mijn verzamelbakje tussen de twee zetels uitgekuist, alwaar ik nog een plannetje vond naar je thuis. Best grappig eigenlijk :) Maja, je straat moest weer eens zo nodig niet in mijn GPS zitten natuurlijk ;)

Maxie zei

kga u en mijn zus nog eens moeten koppelen dan :p als ge alletwee lamzakskes zijt. Hihi jaa das just uwen gps kende mijn straat ni, allez, hoe kan dat nu! Zo beroemd dat mijn straat is. Da madamke van u gps (hoe noemde ze nu ook alweer? mia?) suckt!!!

Tom zei

Floor(tje) :D jah, heel vreemd :) Ma kzou eens moeten zoeken naar je straat op Deinze ipv Astene, dan gaat Floor ze mss wel vinden. Laat ons eerlijk zijn, vrouwen zitten niet altijd even logisch in elkaar, dus Floor wss ook niet. En als je dan nog weet dat ze Italiaans is, dan geeft dat soms helemaal vuurwerk :D Overigens, je zou mijn auto nu alweer moeten zien. Al dat poetswerk voor niks:( Maja, van binnen is hij weer picobello en ruikt hij zo goed :)

En je zus en mij koppelen? Stel je voor! Ons nageslacht zou de ultieme vorm van tamzakkerij zijn dan wss :) Tkan natuurlijk ook zijn da we gewoon te lam zijn om aan een nageslacht te werken... :)